x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cu cine sunt compatibile persoanele născute în zodia Pești

Cu cine sunt compatibile persoanele născute în zodia Pești

24 Feb 2021   •   15:24
Cu cine sunt compatibile persoanele născute în zodia Pești

Dacă sunteți interesat de o relație cu o persoană născută în zodia Pești (19 februarie - 20 martie) trebuie să știți că aceștia sunt creativi, compasivi, intuitivi, profunzi, adaptabili, emoționali și originali. Însă, pe lângă toate aceste calități, ei sunt totodată greu de înțeles, indeciși, competitivi, neascultători și letargici, scrie yourtango.com

Însă, oricât de minunate și creative sunt aceste semne de apă, nu toată lumea se poate descurca într-o relație cu persoane atât de visătoare. Se spune că cei mai potriviți cu Peștii sunt Scorionul, Taurul, Capricornul și Racul. La polul opus sunt Gemenii și Săgetătorul. 

Dar, ca în majoritatea situațiilor de dragoste, lucrurile nu sunt atât de tranșante. 

Romantici de modă veche, Peștii dau mai multă importanță sentimentelor decât felului cum arată o persoană. Odată ce s-au îndrăgostit, ei sunt profunzi și își sprijină constructiv partenerul, motiv pentru care scoate în evidență cele mai bune calități.

Peștii știu să se ghideze după instincte. Dacă acestea le spun că pot avea încredere în tine, ei te vor urma. În caz contrar, se vor îndepărta pentru a nu suferi. Deși poate fi dificil să descifrezi un Pește, nu este la fel de greu pentru ei să-și dea seama cum sunt alții. Ei pot vedea cu ușurință oamenii și intențiile lor, cine sunt cu adevărat. Având în vedere că Peștii se reinventează, ei oferă mai multe șanse partenerului, înainte de a tăia definitiv relația. 

Le place să fie singuri, dar asta nu înseamnă că așa vor să-și trăiască viața. Fiind visători, ei se simt bine alături de un partener care le stimulează latura creatoare și spirituală. Așadar, poți să organizezi o noapte de vizionare a celor mai frumoase filme. O plimbare sub clar de lună, cu dans spontan sub clar de lună. O zi la plajă. Un concert. O noapte cu vin și pictură, sau orice alte exprimări artistice. 

Cele mai compatibile zodii pentru Pești

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Compatibilitatea Peștilor cu persoanele născute în semnul Taurului este puternică. Cele două zodii sunt foarte compatibile. Taurul stimulează visele Peștilor, iar aceștia scot la iveală latura creatoare a Taurului. Ambele semne adoră frumusețea și arta și le-ar plăcea să petreacă timp împreună, să defășoare activități culturale, ori să stea pur și simplu acasă.

Taurul este chiar mai romantic decât Peștii. În timp  ce Taurul este sensibil la nivel fizic, Peștii sunt la nivel emoțional. Taurul tinde să fie oarecum posesiv, iar Peștii adoră să preia cineva conducerea. Când Taurul devine încăpățânat, Peștii vor știi să nu dea o amploare mai mare a lucrurilor. Întrucât Taurul apreciază arta, Peștii vor reuși să-și manifeste creativitatea. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Compatibilitatea dintre cele două semne este puternică. Aceștia sunt extrem de potriviți. Dintre toate perechile zodiacale, Peștii și Scorpionul sunt cele mai înclinate să se îndrăgostească la prima vedere. Scorpionul va fi cel mai dominant în relație, dar este bine pentru Pești, atâta timp cât se simt protejați.

Ambele semne sunt extrem de pasionale. Scorpionul nu suportă infidelitățile, iar Pestii sunt credincioși. Amândoi sunt creativi și trebuie să se concentreze cât mai mult pe partenerul lor. Niciunul dintre aceste semne nu este o carte deschisă, astfel încât procesul de cunoaștere și de deschidere treptată a unuia spre celălalt este lung, ceea ce îi va menține interesați toată viața.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Compatibilitatea Peștilor cu Racul este puternică. Între cei doi se poate naște o mare iubire. Amândoi sunt sensibili, compasivi și emoționali. Peștii și Racul sunt parteneri fideli care au nevoie de mult romantism, afecțiune și pasiune în relațiile lor.

O cină simplă cu lumânări și muzică bună este raiul pentru amândoi. Împărtășirea secretelor și sentimentelor lor cele mai profunde le oferă siguranță. Peștii înfloresc alături de Rac, iar Racul adoră să aibă grijă de partenerul lor. 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

În general, compatibilitatea dintre cei doi este bună. Aceasta depinde în totalitate de persoanele implicate în relație. Ambele semne sunt inteligente, creative și bune comunicatoare. Fecioara simte lucrurile adânc, dar nu este la fel de bună ca Peștii în exprimarea emoțiilor. Fecioarele au tendința de a fi mai rigide și perfecționiste decât Peștii, iar modul lent al Peștilor de a face lucrurile, ar putea scoate-o din sărite pe Fecioară.

Ceea ce i-a putea lega pe cei doi este ajutorul pe care vor să-l dea celorlalți, dar și cât de atenți vor fi unul față de celălalt. Totuși, modul în care fiecare abordează lucrurile este total diferit și ar putea duce la unele probleme de comunicare.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Aceștia sunt surprinzător de compatibili. Este uimitor pentru că sunt diferiți, însă diferențele lor sunt cele care creează o conexiune reală. Capricornul poate avea o influență stabilizatoare asupra Peștilor și îi poate motiva să-și atingă visele. Peștii ajută Capricornul să se desprindă, să nu fie atât de serios.

Peștii tind să fie mai fluizi și mai ușori, în timp ce Capricornii sunt mai structurați și pragmatici. Cu toate acestea, cele două semne sunt extrem de fidele, amabile, iubesc arta și frumusețea.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Compatibilitatea Peștilor cu Gemeni este, în general, bună. Peștii și Gemenii pot forma un cuplu reușit. Ambii sunt extrem de deschiși, flexibili și receptivi la diverse puncte de vedere și idei. Le place să aibă conversații profunde sau mici discuții de suflet. Peștii își trăiesc viața bazându-se pe sentimentele și intuiția lor, în timp ce Gemenii sunt mai raționali și logici.

Ambele semne sunt creative și pot avea nevoie de îndemnuri pentru a începe sau a finaliza proiectele. Dacă Peștii spun ceva care nu se potrivește cu viziunea Gemenilor, aceștia sunt deschiși să o exploreze. Problema este că Peștii vor dori, probabil, confirmarea faptului că Gemenii sunt partenerul lor de viață, iar Gemenii preferă să păstreze lucrurile necomplicate cât mai mult timp.

Cele mai nepotrivite zodii  pentru Pești

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Compatibilitatea Peștilor cu Berbecul este slabă. O uniune între cei doi ar fi plină de neînțelegeri, sentimente rănite și argumente, deoarece aceste două semne au temperamente complet diferite. Peștii sunt mofturoși, excesiv de sensibili și au nevoie de timp pentru a lua decizii. Berbecul este nerăbdător, impulsiv și, uneori, încăpățânat, în timp ce Peștii sunt mai atenți, atât cu acțiunile, cât și cu cuvintele lor.

Berbecii pot transforma relația într-o confruntare, ceea ce nu funcționează pentru Pești, cărora nu le place să se simtă atacați. Peștii sunt mai dezinteresați, iar Berbecul este mai egocentric. Probabil că s-ar descurca bine într-un grup, dar o relație pe termen lung ar fi dificilă. 

Leu (23 iulie - 22 august)

Peștii și Leul nu sunt cele mai compatibile zodii. Leul are multe calități pe care Peștii le admiră. Sunt curajoși, optimiști și loiali, iar Leul este extrem de impresionat de disponibilitatea Peștilor de a-i ajuta pe cei care au nevoie, de unicitatea lor și de sufletul lor artistic. Peștii nu ar încerca în mod intenționat să-l pună pe Leu în umbră, dar există în ei ceva care îi atrage pe ceilalți, iar Leului nu-i place acest lucru.   

Peștii nu au o problemă cu personalitatea dominantă a Leului, atâta timp cât sunt lăsați să gândească singuri. Cu toate acestea, Peștii se pot simți uneori copleșiți și invizibili de către Leu, ceea ce nu creează o relație sănătoasă.

Balanța (23 septembrie - 22 octombrie)

Compatibilitatea Peștilor cu Balanta este slabă. Cei doi pot fi prieteni buni dar, din anumite motive, nu sunt neapărat și parteneri grozavi. Amândoi iubesc artele, sunt creativi și le place să râdă. Uneori simt nevoia să iasă în lume, în timp ce alte ori preferă să fie pe cont propriu. Balanța tinde să se gândească la Pești ca fiind excesiv de sensibili și își doresc ca aceștia să nu fie supărați. Balanța va deveni frustrată încercând să-i bine dispună pe Pești. Nu se poate ca Peștii să aibă o dispoziție bună, măcar din când în când ? 

Balanța dorește echilibru și armonie, iar acele lucruri nu sunt la fel de importante pentru Pești. Balanța trebuie să-i lase pe Pești să fie așa cum își doresc, dacă vor ca relația lor să funcționeze. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Compatibilitatea Peștilor cu Săgetătorul este slabă. Atâta timp cât lucrurile sunt ușoare și prietenoase, Peștii și Săgetătorul se înțeleg, dar imediat ce lucrurile devin serioase, va fi o problemă. Peștii sunt romantici, emotivi și au nevoie de multă atenție și grijă. Nu este vorba că Săgetătorului nu-i pasă, dar nu vrea să se simtă legat și nu le place ca fericirea Peștilor să depindă de ei. 

Pestii sunt puțin prea dependenți pentru Sagetator. Un alt pericol ar putea fi faptul că Săgetătorul profită de natura dezinteresată a Peștilor și dezechilibrează relația. Peștii vor o relație pe termen lung, iar Săgetatorului îi place să vadă cum merg lucrurile fără să-și facă prea multe planuri.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ambele semne sunt uimitor de creative și imaginative. Sunt unice, deci la nivel artistic ar putea fi foarte compatibile. Cu toate acestea, Peștii sunt foarte emotivi, iar Varsatorului nu-i place. Peștii romantici sunt prea de modă veche și lenți pentru Vărsător. Peștii probabil nu vor înțelege de ce partenerul lor Vărsător are nevoie de atâta libertate și de ce nu se mulțumește doar să se bucure de plăcerile de acasă.

Peștilor le plac aventurile,  dar nu la fel de mult ca Vărsătorului. Amândoi vor să ajute oamenii și doresc să facă lumea mai bună, doar că Peștii sunt mult mai sensibili. Vărsătorul poate sfârși prin a-i răni pe Pești în mod repetat, dar Peștii, fiind extrem de iertători, îl vor lăsa pe Vărsător să se întoarcă înapoi, la viața lui.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Compatibilitatea Pești / Pești este ca și cum dai cu banul. S-ar putea să se înțeleagă excelent, sau deloc. Uneori, doi Pești au o legătură sufletească și sunt capabili să-și ofere reciproc sprijinul emoțional de care au nevoie, iar alteori se pot obosi unul pe celălalt. Întrucât Peștii sunt extrem de sensibili, ei ar putea simți că celălalt este prea competitiv și nu le oferă sprijinul și grija pe care le merită. Dacă amândoi intră într-o anumită stare de spirit, nu este nimeni care să-i scoată din aceasta, și nici nu există cineva care să-i motiveze. 

 

Mai presus de toate, nu uitați că există excepții de la orice regulă !

Peștii s-a putea înțelege în dragoste cu persoane născute în orice semn zodiacal. 

 

 

×
Subiecte în articol: zodiac horoscop compatibilitati pesti pesti