x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cum comunică fiecare zodie. Ce trebuie să facă pentru a avea relații armonioase cu cei din jur

Cum comunică fiecare zodie. Ce trebuie să facă pentru a avea relații armonioase cu cei din jur

de Moira Dună    |    11 Sep 2024   •   19:30
Cum comunică fiecare zodie. Ce trebuie să facă pentru a avea relații armonioase cu cei din jur
Sursa foto: Pexels.com

Fiecare semn zodiacal comunică în felul său, însă uneori este nevoie să-și îmbunătățească abilitățile de socializare pentru a se bucura de relații armonioase.

Fecioară

Ce înseamnă încrederea sau loialitatea pentru Fecioară poate arăta diferit pentru partenerul său. Fecioara trebuie să o spună în propriile cuvinte.

Balanță
Balanța se poate concentra prea mult pe diplomație, dar în fiecare relație vine un moment în care este esențial să-ți susții partenerul, chiar dacă înseamnă să te ciocnești cu prietenii sau familia. Balanța trebuie să învețe cum să traseze verbal această linie fină.

Scorpion
Scorpionul este atât de concentrat pe ce argumentele sale încât nici măcar nu aude ce spune cealaltă persoană. Dacă ar fi făcut-o, poate și-ar fi dat seama că cealaltă persoană vrea doar să fie ascultată.

Săgetător
Săgetătorii se pot concentra atât de mult pe auto-conservare, încât merg înainte fără să gândească. Cea mai bună apărare nu este ofensiva, așa că exagerarea provoacă daune ireparabile. Este bine să vorbească din inimă.

Citește și 3 zodii sunt favorizate de astre în toamna 2024

Capricorn
Capricornul uită că planificarea unei vieți cu cineva nu este o prezentare în sala de consiliu sau un e-mail rece de vânzări. Nu trebuie să-și convingă partenerul cu fapte sau cifre, ci să-l motiveze cu o emoție reală.

Vărsător
Uneori, Vărsătorul oferă scuze pentru alți oameni, fără a le oferi timp suficient pentru a ajunge la propriile concluzii. Vărsătorul trebuie să abordeze conversația ca partener, nu ca terapeut.

Pești
Peștii speră câteodată că dacă o lasă pe cealaltă persoană să vorbească suficient de mult, pur și simplu nu vor trebui să spună nimic. Uneori este din lene, alteori din frică, dar trebuie să-și ia timp pentru acea secundă introspectivă și să-și dea seama cum doresc cu adevărat să răspundă.

Berbec

Persoana care vorbește cel mai tare nu este cea care are dreptate. Berbecul trebuie să facă loc pentru ca alți oameni să își termine propozițiile. Agresivitatea nu este cea mai bună modalitate de a-i determina pe oameni să facă ceea ce le ceri.

Taur

Atunci când Taurul devine șmecher, poate fi cu adevărat intimidant. El trebuie să folosească indicii non-verbale pentru a comunica dorința de a-i asculta pe ceilalți sau pentru a oferi explicații utile care să ajute, în loc să împiedice progresul conversației.

Citește și Mercur în Fecioară. 4 zodii își regândesc planurile pe termen lung

Gemeni
Gemenii pot lăsa cealaltă parte confuză și nesigură cum să avanseze. Auzirea a două părți diferite ale unei povești care nu se adună îi poate pune la îndoială adevăratele intenții ale Gemenilor.

Rac

Când cineva împărtășește ceva personal, Racul este un mare ascultător, dar nu răspunde la fel. Oamenii vor să știe că atunci când lucrurile devin personale, Racul este dispus să treacă la următorul nivel.

Leu

Leul aude în mod constant povești de la toată lumea și este firesc ca unele detalii să devină neclare în timp. Dar cu un partener romantic este important să depună efortul de a-și aminti nume, locuri și evenimente printr-o ascultare activă, potrivit collective.world.


 

×
Subiecte în articol: zodii comunicare armonie relaţii