x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cele 12 cupluri din zodiac care vor îmbătrâni împreună

Cele 12 cupluri din zodiac care vor îmbătrâni împreună

de Paul Bardasu    |    02 Oct 2023   •   06:00
Cele 12 cupluri din zodiac care vor îmbătrâni împreună

Partenerii dintr-un cuplu au parte de o relație solidă și în funcție de zodiile din care fac parte. Asemănările și compatibilitatea dintre aceștia contează enorm, dar în unele cazuri tocmai diferențele fac ca o relație să fie durabilă, susțin specialiștii în astrologie. Să vedem care sunt cele cuplurile care au cele mai mari șanse să îmbătrânească împreună.

Berbec - Vărsător

Cele două zodii sunt diferite, dar formează o pereche potrivită pentru o relație de durată. Vărsătorul înțelege și îndrăgește personalitatea puternică a Berbecului, fără a se lăsa intimidat de aceasta. În același timp, Berbecul îl inspiră pe Vărsător să fie mai spontan și mai înțelegător. Conform astrologilor, Vărsătorul reprezintă un „combustibil” care alimentează „focul” Berbecului. Ambele zodii pun preț pe ambiție, pe onestitate, pe aventură, și pe independență. 

Taur - Săgetător

Taurul face parte dintre zodiile înclinate spre latura practică a vieții și are obiceiul să fie rezistent la schimbare, fiind foarte încăpățânat. Cu toate acestea, un partener Săgetător știe cum să-l facă pe Taur să se simtă sigur în relație, determinându-l să se deschidă și să fie mai flexibil. Pe de altă parte, Săgetătorul învață de la Taur să se concentreze mai mult, să fie „cu picioarele pe pământ”, să-și stabilească mai bine prioritățile și să-și facă ordine în viață. Ambele zodii sunt guvernate de planetele benefice, Venus și Jupiter. 

Gemeni - Rac

Racul este singurul care le poate arăta Gemenilor că este sigur să rămână într-un singur loc, că se pot simți împliniți având o relație stabilă și plină de afecțiune. Alături de un Rac, Gemenii se pot bucura de un cămin adevărat, în condițiile în care partenerul lor o să facă tot ce poate pentru a-i vedea că sunt mulțumiți. De cealaltă parte, Gemenii reușesc să-i inspire pe Raci și să-i încurajeze să fie mai îndrăzneți, să aibă mai multă încredere în forțele proprii, să-și asume riscuri și să guste viața mai mult.

Rac - Fecioară

Cele două zodii sunt printre perechile compatibile din zodiac, nici una, nici alta, nefiind adeptele relațiilor superficiale. Racii le pot oferi Fecioarelor stabilitatea și afecțiunea de care au nevoie pentru a-și deschide mai mult sufletul. Și, întrucât Racii sunt plini de imaginație și creativi, pot găsi oricând modalitatea de a le motiva pe Fecioare să nu mai analizeze atât de mult lucrurile și să se gândească la viitor, ci să se bucure de clipa prezentă și să fie mai relaxate.

Leu - Gemeni

Aceste două zodii se pot ajuta mult unele pe altele dacă formează o pereche. Spre exemplu, Leul îi ajută pe Gemeni să-și ducă la capăt o sarcină, fără să se mai „piardă” în diverse detalii, canalizându-și mai bine energia. În același timp, Gemenii îl încurajează pe Leu să fie mai adaptabil, să accepte și lucruri care nu sunt întotdeauna pe măsura așteptărilor sale. Chiar dacă nu reușesc întotdeauna să se „îmblânzească” unii pe alții, Leii și Gemenii reușesc să fie plini de bucurie, de entuziasm, iar relația lor o să funcționeze pe termen lung.

Fecioară - Balanță

Balanțele sunt prin natura lor calme, au nevoie de stabilitate, însă acest fapt nu înseamnă că nu vor să încerce lucruri noi. Fecioarele sunt în căutarea unor asemenea persoane, care să nu pună presiune, să fie independente și active. De aceea, legătura dintre o Balanță și o Fecioară e stabilă, întrucât ambele zodii reușesc să se tempereze și știu cum să-și exprime sentimentele. Balanța și Fecioarele sunt zodii cărora le face plăcere să stea de vorbă una cu alta, care se bucură să fie împreună și care apreciază inteligența partenerului. 

Balanță - Pești

Balanțele adoră să fie îndrăgostite, sunt în căutarea unui partener care să le fie alături toată viața, iar Peștii sunt foarte romantici. În plus, sunt și foarte intuitivi, așa că vor reuși să identifice chiar și cele mai ascunse dorințe ale partenerilor-Balanță și să-i facă fericiți. La rândul lor, aceștia din urmă au capacitatea de a le acorda Peștilor spațiul necesar. 

Scorpion - Berbec

Scorpionul este una dintre zodiile cel mai puțin înțelese, de aceea este considerat adesea ca fiind foarte dificil. Însă Berbecul face parte dintre cei care sunt mereu în căutarea unei provocări, așa că este capabil de orice efort pentru a-l cunoaște mai bine pe Scorpion. Odată ce reușește, cele două zodii vor forma un cuplu care va rezista în timp. Cu cât aceste zodii își exprimă așteptările și comunică permanent, cu atât mai mult au șansa de a se bucura de armonie în viața de cuplu. 

Săgetător - Capricorn

Sunt campioni când vine vorba de rezolvarea problemelor. Capricornul este guvernat de Saturn, așa că este foarte practic și ambițios. Săgetătorul este dominat de Jupiter, ceea ce îi oferă creativitate și idei vizionare, care pot fi transpuse în realitate prin forța de muncă și rigoarea partenerului Capricorn.

Capricorn - Taur

Atât Taurul, cât și Capricornul, au moduri similare de a gândi și de a vedea lucrurile. Nu trebuie să-și dea prea multe explicații unul altuia, știu cum să se calmeze reciproc și cum să facă relația să meargă bine. Taurul este practic, responsabil și dovedește că oricine se poate baza pe el, ceea ce îl bucură enorm pe Capricorn, aflat mereu în căutarea siguranței, a stabilității. Cele două zodii ajung să se respecte mult una pe cealaltă, să se bucure că sunt împreună și să fie sincere. 

Vărsător - Leu

Natura dominantă a Leului îl atrage precum un magnet pe Vărsător, care adesea se pierde în fanteziile sale și are nevoie să fie ghidat. Leul are calități de lider, prin urmare știe cum să-l orienteze spre direcția dorită. La rândul său, Leul este atras de latura excentrică din comportamentul Vărsătorului, de dorința sa de a veni cu inovații, motivându-l să-și pună în practică ideile pentru a-și îndeplini obiectivele. 

Pești - Scorpion

Cele două zodii de apă sunt potrivite pentru o relație lungă pentru că știu cum să pătrundă în mintea celuilalt. Fiecare dintre ei vrea să-și cunoască bine partenerul și de aceea ajung să se respecte foarte mult. Chiar dacă Peștii sunt timizi și rezervați, ei sunt dornici să aibă parte de romantism, iar Scorpionul este una dintre cele mai pasionale zodii.

×
Subiecte în articol: cupluri zodiac compatibiliate