x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop De ce Fecioarele din august sunt diferite

De ce Fecioarele din august sunt diferite

09 Aug 2021   •   14:34
De ce Fecioarele din august sunt diferite
Sursa foto: pixabay.com

Uneori avem impresia că persoanele născute în zodia Fecioarei sunt diferite în funcție de perioadă, astfel că cele din luna august sunt altfel față de cele din septembrie. Desigur, fiecare om are astograma sa unică și difertă în funcțe de oră, zi sau an, scrie bustle.com.

Există astfel multe motive de natură astrologică pentru care oamenii născuți în același semn sunt foarte diferiți unul de celălalt. Deși sunt născuți între 23 august ș 22 septembrie, ei au planetele în zodii diferite. 

Însă un alt factor de luat în calcul este decanul zodiei. În mod tradiițional, fiecare zodie este împărțită în trei subdiviziuni, cunoscute sub numele de decani, iar acestea pot schimba modul în care este exprimată energia. Fiecare semn se întinde pe parcursul a 30 de grade în astrogramă, astfelă că primele 10 grade ale unui semn reprezintă primul decan, al doilea 10 grade, iar ultimele 10 grade reprezintă al treilea decan.

Deoarece Soarele călătorește aproximativ un grad pe zi în timpul fiecărei zodi, asta înseamnă că Fecioarele din august sunt în primul decan, iar cele din septembrie sunt în al doilea sau al treilea decan. 

Iată diferențele dintre Fecioarele din august și cele din septembrie:

1. Fecioarele din august sunt guvernate exclusiv de Mercur, planeta inteligenței și comunicării, manifestând atât punctele tar cât și  cele slabe asociate energiei zodiei, cum sunt empatia, orientarea spre detalii, pragmatism și organizare.

2. Fecioarele din septembrie sunt influențate mai mult de Saturn, planeta responsaiiltății sau Venus, a frumuseții și propriei valori. Ambele planete aduc o energie direcționată mai mult spre bani și concentrată material. Acestea muncesc mai ales pentru că le place bogăția și luxul. 

3. Fecioarele din august sunt cele mai intelectuale și logice, și au tendința de a aborda viața rațional și analitic. Își fac planuri bine puse la punct și își exprimă gândurile structurat.  

4. Toate au un puternic simț pragmatic. Sunt observatoare atente la detalii însă cele din al treilea decan, co-guvernate de Venus, au simț artistic și le place să-și decoreze casa. Fecioarele de septembrie sunt astfel perceptive vizual, talentate și bune organizatoare. 

5. Fecioarele din august sunt mai flexibile, deși aparțin unui semn mutabil și toate sunt adaptabiile în mod natural, având o înțelegere inerentă a schimbării. Dar, pentru că Fecioarele primului decan sunt conduse exclusiv de Mercur, ele gândesc rapid și tind să fie chiar mai flexibile decât restul. Fecioarelor din august le este mai ușor să schimbe direcța dacă este cazul.

6. Fecioarele din septembrie au reputația că sunt critice și perfecționiste, și asta pentru că au așteptări mari de la ele însele și cer același lucru și de la ceilalți. Întrucât cele din al doilea decan sunt co-guvernate de planeta strictă Saturn, dorința lor de îmbunătățire continuă se simte și mai tare. Toate Fecioarele din septembrie sunt dedicate muncii așa că pot fii extrem de dure dacă nu-și ating obiectivele sau nu-și îndeplinesc standardele. Însă nu uitați că a face greșeli este uman.


 

 

×
Subiecte în articol: fecioara