x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop De ce se teme fiecare dintre zodiile horoscopului

De ce se teme fiecare dintre zodiile horoscopului

16 Mar 2018   •   17:34
De ce se teme fiecare dintre zodiile horoscopului

Berbec

Se tem sa-si deschida sufletul. In ultima instanta, drama si emotiile nu sunt chiar pe placul reprezentantilor acestei zodii. Dar pentru dezvoltarea unei relatii este nevoie de emotii. Ceea ce ii scoate, pur si simplu, din sarite pe Berbeci.

Taur

Le este frica de etapele encipiente ale unei relatii. Cand oamenii ajung sa-i cunoasca suficient de bine pe Berbeci, toate problemele dispar. Dar daca un Taur intalneste pentru prima data pe cineva, ar putea-o strivi cu personalitatea lui, intensa si plina de pasiune.

Gemeni

Sunt ingroziti de ideea de a-si dedica viata unei singure persoane. Sunt foarte comunicativi, vor sa stea de vorba cu o gramadade oameni, nu cu unul singur. Daca se plictisesc?

Rac

Nu se tem de relatii, pentru ca au multa iubire de daruit. Nu se sperie decat de un singur lucru: cum trebuie sa se comporte cu prietenii si cunoscutii partenerului sau, cum va fi primit si privit. Daca il vor respinge?

Leu

Se teme ca luna de miere se va incheia, ca nu va mai fi sarbatoare... Leii ard de placere, de pasiune. Se infioara la gandul ca nu va mai exista patima...

Fecioara

Prima experienta este ceea le ingrijoreaza pe Fecioare, renumite pentru discretia lor deosebita, pentru timiditate. Le este teama sa nu dezamageasca.

Balanta

Ei stiu ca, intr-o relatie, intr-un cuplu, la munca sau printre prieteni, exista discutii in contradictoriu, exista certuri. Ceea ce este infricosator. Cum pot exita divergente cu persoana la care tineti si pe care o pretuiti? Este de neinteles pentru Balante!

Scorpion

Le este teama ca vor trebui sa se mute la partener, ca relatia va deveni, la un moment dat, prea serioasa. Scorpionii iubesc libertatea. Dar daca se schimba ceva, ar fi groaznic.

Sagetator

Le este teama sa plece undeva cu persoana iubita. Calatoriile sunt ceva deosebit, iar Sagetorii sunt, prin natura lor, destul de ciudati. Vrea ca, plecand la drum, sa-i faca placere partenerului. Daca nu va fi bine? 

Capricorn

Le este frica de intalnirea cu parintii persoanei iubite. Daca va face impresie proasta, cum se va termina totul? Cu siguranta nu va fi un final fericit!

Varsator

E groaznic sa spui "Te iubesc!", sa iti dezvalui sentimentele. Prea mutle emotii care sperie si niciodata nu stii cum vor evolua lucrurile in continuare.

Pesti

Sunt speriati de perspectiva casatoriei. Sunt niste romantici. Si vor ceva miraculos, fantastic, nu vor ca "barca iubirii sa se sparga de prima stanca".

×