x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 17 aprilie 2019. Azi apeşi pe butonul de pauză şi te bucuri din plin de lucrurile simple şi uşoare pe care viaţa ţi le oferă

Horoscop 17 aprilie 2019. Azi apeşi pe butonul de pauză şi te bucuri din plin de lucrurile simple şi uşoare pe care viaţa ţi le oferă

16 Apr 2019   •   14:40
Horoscop 17 aprilie 2019. Azi apeşi pe butonul de pauză şi te bucuri din plin de lucrurile simple şi uşoare pe care viaţa ţi le oferă
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Ai de a face cu generaţii foarte diferite şi cu fiecare trebuie să-ţi adaptezi modul de comunicare conform vârstei. De la cei maturi ai multe de învăţat şi îţi recunoşti limitele intelectuale, aşteptând lecţiile pe care vor să ţi le împărtăşească. Dacă cel matur eşti tu, vei avea ocazia să oferi şi tu celor începători o lecţie bună de viaţă, pentru că ai un as în mânecă pe care îl vei pune în valoare la momentul potrivit. Trebuie să ştii să te foloseşti cu înţelepciune de anii pe care-i porţi pe umeri, recunoscându-ţi poziţia faţă de cei aflaţi la distanţă mare de ani faţă de tine: în plus sau în minus.

Horoscop Taur. Planurile pe care ţi le-ai făcut par să fie date peste cap de o intervenţie neprevăzută. Totul se schimbă peste noapte, ceea ce ieri credeai că e soluţia cea mai bună, azi deja cere o modificare de sens, de aceea trebuie să fii spontan şi să nu te cramponezi de un unic sens, de care ţi-ai legat toate aşteptările. Uneori pot apărea surprize ca cele de acum, pe nepusă masă, cu efecte mai bune decât toate planurile făcute anterior, deci numai de tine depinde cât de repede schimbi macazul, fără a te lamenta că nu ţi-a ieşit prima variantă. Ai o alternativă!

Horoscop Gemeni. La atitudinea bătăioasă pe care o abordezi în relaţia cu ceilalţi, ţi se răspunde exact invers: cu toleranţă, simpatie, amabilitate, prietenie, ceea ce te va dezarma foarte repede. Nu are rost să vorbeşti agresiv şi nervos în orice situaţie, mai ales cu cei dragi, ci trebuie să-ţi aduci aminte zicala aceea românească: vorba dulce mult aduce! Schimbă-ţi tonul, fii tu cel jovial şi simpatic, aşa cum te ştie lumea, şi ajustează-ţi comportamentul în aşa fel încât să fii pe placul tuturor, nu un pachet de nervi gata să explodeze la prima scânteie.

Horoscop Rac. Eşti în faţa unui proiect nou care te entuziasmează la maximum. Nu eşti aşa de obicei, nu te aprinzi atât de repede, dar de data aceasta eşti extrem de motivat să te apuci repede de treabă, să baţi fierul cât e cald. Cineva este alături e tine şi te încurajează, ceea ce îţi este de mare ajutor, pentru că ai de multe ori nevoie de o susţinere de pe margine. Visul care se conturează te încântă, te înflăcărează, te atrage ca un magnet, şi când ai un scop atât de frumos la orizont, cum să nu tragi tare ca să-l atingi mai repede?

Horoscop Leu. Eşti într-un moment de cumpănă când pui foarte serios în balanţă etapele anterioare ale unei acţiuni şi sensul spre care trebuie să mergi de acum înainte. Eşti la mijloc între trecut şi viitor, dar ai starea potrivită să înţelegi situaţia cât se poate de obiectiv şi de limpede, fără a te lăsa influenţat de nimic, nici de ce a fost, nici de ce îţi spun alţii că se poate întâmpla de acum înainte. Singur vei lua decizia finală, deci nu pleca urechea la cei care încearcă să te impresioneze. Ai învăţat din trecut, te poţi elibera cu înţelepciune de cele trăite, ca să nu cari după tine un balast emoţional de care nu mai ai nevoie.

Horoscop Fecioara. Iubirea nu e întotdeauna acea poveste arhi-cunoscută de toată lumea, care urmează neapărat nişte reguli străvechi, ci poate aduce şi o viziune complet nouă. Poţi iubi şi altfel decât restul lumii, iubire poate fi şi între oameni complet diferiţi, de la care nimeni nu s-ar aştepta să vadă vreo atracţie, deci nu trebuie să te mire nimic din ceea ce simţi. Chiar dacă mulţi pot fi şocaţi de felul în care îţi exprimi tu sentimentele sau de sensul în care evoluează relaţia pe care ai început-o, fii tu însuţi şi urmează-ţi sentimentele, pentru că sunt ale tale. Nu trebuie să te comporţi până şi în iubire aşa cum cere tradiţia, societatea, şablonul impus de alţii: ai voie să iubeşti cum vrei tu!

Horoscop Balanta. Priveşte la cel matur de lângă tine cu încredere şi respect, pentru că ajutorul său se va dovedi a fi esenţial pentru problema în care eşti implicat. Ascultă-i îndrumările, pentru că ştie ce spune, are mai multă experienţă de viaţă şi se arată dispus să te ghideze spre o ieşire din impas. Recunoaşte că nu le ştii tu chiar pe toate ci mergi la o perpetuă şcoală a vieţii la care primeşti noi şi noi învăţături folositoare. Persoana cu care ai şansa să discuţi îţi este superioară din multe puncte de vedere, a trecut prin mai multe situaţii ca cele în care eşti tu acum implicat şi de fiecare dată a găsit soluţii inteligente. Cere-i, apoi supune-te instrucţiunilor sale, pentru că ai de câştigat!

Horoscop Scorpion. Munceşti mult, dar nu prea dai randament, pentru că ceva îţi lipseşte. Ori nu eşti prea motivat de ceea ce te aşteaptă la final, ori energia ta e pe terminate şi tare ai avea nevoie de o pauză, ori nu ai colaboratori de nădejde care să contribuie eficient la ceea ce aveţi de făcut împreună. Totuşi vei încerca de unul singur să duci mai departe ce ai început, acordând maximă atenţie sarcinilor asumate, dar rezultatele vor fi mult sub aşteptări, având, uneori, impresia că munceşti prea mult pentru ceva ce nu ar merita atâta implicare.

Horoscop Sagetator. A da vina unii pe alţii nu e o idee prea constructivă ca atare un prim pas spre rezolvarea unui conflict ar fi să accepţi care a fost rolul tău în situaţia de faţă. Admite sincer că ai greşit şi tu şi nu mai pasa vina pe umerii altora. Probabil nici nu există o vină, ci fiecare a avut un rol în problema care te ţine acum pe loc, dar toate au un rost, la urma urmei. Chiar şi greşelile sau marile eşecuri conţin o lecţie din care fiecare are de învăţat, ca atare priveşte cu maturitate ce ai făcut şi unde s-a greşit pentru a învăţa ce e bun şi util din asta!

Horoscop Capricorn. Te afli în compania unor persoane cu care, altădată, aveai o relaţie constructivă din care fiecare avea ceva de câştigat, dar azi colaborarea scârţâie. Problema e atitudinea celor pe care-i ai alături, pentru că unii nu au încredere în rezultatele pentru care lucraţi umăr la umăr şi, cu o astfel de atitudine pesimistă, negativistă şi ostilă, cum să apară succesul? Dacă vrei să fie o zi de succes, alege-ţi cu mai multă exigenţă tovarăşii de lucru, pentru că totul va merge ca pe roate alături de oameni la fel de interesaţi, la fel de dornici de coopera şi la fel de deschişi spre provocare. Nu poţi lucra cu cei care se tem chiar şi să încerce.

Horoscop Varsator. Azi apeşi pe butonul de pauză şi te bucuri din plin de lucrurile simple şi uşoare pe care viaţa ţi le oferă din belşug. Bine faci, e o decizie înţeleaptă de a te detaşa de miezul agitaţiei de zi cu zi, pentru că ai nevoie, din când în când, şi de vacanţă. Fă orice altceva care să-ţi distragă atenţia de la preocupările mai grave ale acestei perioade şi nu te gândi nicio clipă la ceea ce lipseşte. Scoate în lumină multele motive de bucurie şi veselie de care ai parte, fie că e vorba de jocul cu copiii, de o plimbare pe afară, de o oră de sport, pentru că efectele vor fi miraculoase pentru a prinde iar chef de viaţă.

Horoscop Pesti. Te gândeşti serios la o schimbare de direcţie în carieră, pentru că pretenţiile tale au crescut şi experienţa ta s-a extins şi ea în ultima vreme, pe parcursul ultimilor ani de studiu. Trebuie să arăţi lumii cine eşti, ce poţi, cât de bine te-ai pregătit în perioada de acumulare de informaţii şi să găseşti noua formă de a-ţi împlini rolul pe pământ prin munca de zi cu zi. Dacă apare azi informaţia de care aveai nevoie pentru această schimbare de direcţie, pune-o imediat în practică şi porneşte spre noul sens care va avea efecte dintre cele mai bune în plan profesional, pe termen lung.

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 17 aprilie horoscop