x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2014: Află cum vei sta cu banii anul viitor

Horoscop 2014: Află cum vei sta cu banii anul viitor

31 Dec 2013   •   09:18
Horoscop 2014: Află cum vei sta cu banii anul viitor
Sursa foto: sursa foto: sfatulparintilor.ro
Horoscop bani 2014: Berbec
Doua eclipse vor avea loc in casa banilor din zodia Berbec – eclipsa de luna, in 14 martie, si eclipsa de soare, in 22 septembrie. Pentru multi dintre nativii zodiei se anunta schimbari de joburi. Alti oameni te vor ajuta sa faci bani in 2014, un frate, un prieten sau un partener iti pot deveni asociati. Sunt sanse pentru o mostenire sau pentru returnarea unor fonduri din taxe si impozite.

Horoscop bani 2014: Taur
Prin intermediul unor cunostinte poti deschide niste usi care sa-ti aduca bani. Fie incepi o afacere noua cu ajutorul prietenilor, fie ai parte de ajutorul partenerului de viata. Primesti oferte de la banca pentru imprumuturi avantajoase, iar daca te hotarasti sa le iei in considerare, ai grija sa-i investesti in imobiliare si nu pentru a pleca in vacante.

Horoscop bani 2014: Gemeni
Prezenta lui Uranus in zona carierei este o garantie a schimbarii. Este posibil sa alegi o cariera de freelancer in defavoarea unui program regulat de 9-17. Mai este posibil sa alegi ambele variante pentru sporirea finantelor. Eclipsa de luna din 7 septembrie, in zona carierei, poate insemna pentru unii dintre nativii zodiei, despartirea de un job care nu mai prezenta nicio speranta de avansare.

Citeste continuare pe sfatulparintilor.ro



×