x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Adevăruri despre zodia Fecioară: 10 calități și defecte ale persoanelor aflate sub acest semn zodiacal

Horoscop. Adevăruri despre zodia Fecioară: 10 calități și defecte ale persoanelor aflate sub acest semn zodiacal

07 Oct 2019   •   12:11
Horoscop. Adevăruri despre zodia Fecioară: 10 calități și defecte ale persoanelor aflate sub acest semn zodiacal

Fecioara este al șaselea semn zodiacal, o zodie complexă care își dorește să iubească și să fie iubită. Scopul persoanelor aflate sub acest semn zodiacal este să atingă perfecțiunea și au tendința să pună foarte multă presiune pe ele.

Your Tango a prezentat o listă cu 10 calități și 10 defecte ale persoanelor aflate sub acest semn zodiacal.

10 calități

1. Fecioarele au gândire critică

Fecioarele vor analiza fiecare detaliu, înainte să ia o decizie. Nu le place haosul și de aceea sunt foarte atente când vine vorba de rezolvat probleme.

2. Fecioarele sunt muncitoare

Fecioarele știu că succesul aparține oamenilor care muncesc din greu și sunt gata să facă tot ce le stă în putință pentru a-și atinge obiectivul.

3. Fecioarele sunt creative

Creativitatea este mereu prezentă pentru Fecioare. Acestea folosesc arta pentru a evada din realitate. Le place să se exprime prin intermediul muzicii, dansului, actoriei și chiar desenului.

4. Fecioarele își amintesc totul

Fecioarele au o memorie excelentă. Acestea își amintesc evenimente care s-au petrecut în copilărie și întotdeauna se concentrează pe amintirile plăcute.

5. Fecioarele sunt loiale

Fecioarele sunt unele dintre cele mai loiale semne zodiacale. Nu își abandonează niciodată prietenii, familia sau partenerul de cuplu.

6. Fecioarele sunt adorabile

Fecioarele sunt unele dintre cele mai dulci semne zodiacale. Acestea au multă iubire și afecțiune de oferit, empatizează și încearcă mereu să ajute.

7. Fecioarele sunt răbdătoare

Fecioarele încearcă mereu să găsească partea bună din oameni și nu își pierd niciodată răbdarea când au în minte acest obiectiv.

8. Fecioarele sunt responsabile

Fecioarele sunt gata să urmeze instrucțiunile, dar sunt și gata să conducă. Indiferent de responsabilitatea care li se alocă, acestea sunt foarte serioase.

9. Fecioarele sunt de încredere

Fecioarele vor ca toată lumea să știe că sunt gata să ajute mereu. O persoană aflată sub acest semn zodiacal va fi prima care îți va răspunde la telefon și ultima care va pleca atunci când ai nevoie de ajutor.

10. Fecioarele sunt modeste

Fecioarele sunt deseori umile și se gândesc la ceilalți înainte să se gândească la propria persoană.

10 defecte

1. Își amintesc totul

Deși memoria pe care o au este deseori o calitate, aceasta poate să fie și un motiv pentru anxietatea pe care o simt. Fecioarele se pot gândi la un eveniment neplăcut care s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani și să se învinovățească pentru că l-au lăsat să se întâmple.

2. Fecioarele sunt prea critice

Fecioarele sunt excelente când vine vorba de gândire critică, însă deseori sunt prea critice cu propria persoană și cu cei din jur.

3. Fecioarele sunt încăpățânate

Dacă o Fecioară și-a pus în cap ceva, nimeni nu îi poate spune că e greșit. Fecioarele nu o să asculte pe nimeni care nu e de acord cu ele.

4. Fecioarele pot fi puțin prea încordate

Uneori, Fecioarele trebuie să învețe cum să se relaxeze.

5. Fecioarele vor să mulțumească pe toată lumea

Fecioarele vor să se asigure că toți cei din jurul lor sunt fericiți mereu, ceea ce nu este posibil, iar acest lucru aduce frustrare.

6. Fecioarele se stresează prea mult

Dorința de a atinge perfecțiunea aduce cu sine foarte mult stres.

7. Fecioarele analizează mult prea mult lucrurile

Fecioarele se gândesc prea mult. O să analizeze la nesfârșit lucrurile care li se întâmplă sau evenimentele care s-au petrecut deja. Singurul lucru care le calmează este somnul, dar asta nu durează prea mult.

8. Fecioarele nu știu să ceară ajutor

Persoanele aflate sub acest semn zodiacal vor să facă totul singure, chiar dacă au nevoie de ajutor. Preferă să încerce toate metodele posibile înainte să ceară ajutor.

9. Fecioarele sunt enervate de cele mai mici lucruri

Nu intenționează niciodată să se enerveze, însă acest lucru se întâmplă deseori, chiar și de la cele mai mici lucruri.

10. Fecioarele sunt foarte pretențioase

Fecioarele au un ideal greu de atins și de aceea au tendința să fie foarte pretențioase chiar și atunci când vine vorba de cele mai mici lucruri.

 

×
Subiecte în articol: horoscop fecioara