x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop dragoste săptămâna 28 august-3 septembrie. Comunicarea rezolvă probleme

Horoscop dragoste săptămâna 28 august-3 septembrie. Comunicarea rezolvă probleme

24 Aug 2017   •   14:28
Horoscop dragoste săptămâna 28 august-3 septembrie. Comunicarea rezolvă probleme

Berbec

Nu fi surprins dacă o iubire mai veche reapare în viaţa ta. Dacă te simţi bine lângă acea persoană, nu renunţa, însă dacă vrei să treci peste, renunţă la întâlnirile romantice pe care le tot aveţi de-a lungul săptămânii.

Taur

Este momentul să rezolvi nişte probleme pe care le ascunzi de mult, asta dacă îţi doreşti să îţi salvezi frumoasa relaţie. Este posibil să existe păreri negative din partea familiei legate de relaţia ta actuală. Ascultă-ţi inima.

Gemeni

Săptămâna aceasta eşti romantic şi comunicativ, ceea ce va aduce un plus relaţiei tale. Dacă nu ai o relaţie în prezent, renunţă să  te mai gândeşti la trecut şi priveşte spre viitor, pentru a nu rata oportunităţile care ţi se ivesc pe plan amoros.

Rac

Te vei simţi mai conectat la nivel emoţional cu partenerul de viaţă. Încearcă să îţi faci timp pentru a petrece timp împreună, doar voi doi. Aceste momente reprezintă singura terapie de care aveţi nevoie şi momentul ideal pentru a vă gândi la viitor.

Leu

Nu comunici eficient cu partenerul de viaţă, iar asta se vede în conflictele absurde care se ivesc. Încearcă să fii mai deschis şi să nu te mai enervezi din lucruri minore, care pot fi rezolvate cu calm. Furia aruncată pe partenerul de viaţă nu vă va aduce beneficii.

Fecioară

Dacă ai nişte escapade romantice nerezolvate din trecut, săptămâna aceasta este ideală pentru a reflecta puţin asupra lor, poate se ascunde o legătură pe care nu trebuie să o pierzi. Meriţi să fii iubit şi să iubeşti fără vreo reţinere.

Balanţă

E posibil să îţi doreşti să reiei legătura cu prieteni vechi, iar sufletul tău pereche îţi împărtăşeşte dorinţa, deci puteţi să începeţi să planificaţi o revedere pe care nu o veţi uita mult timp. Este plăcut să ştii că împarţi aceleaşi dorinţe cu partenerul de viaţă.

Scorpion

Dacă ai vreo problemă legată de viaţa profesională sau dacă te îngrijorează ceva de orice natură, nu ezita să discuţi cu partenerul de viaţă despre asta. Răspunsurile vin mai repede când discuţi despre ceea ce te nelinişteşte cu persoana iubită.

Săgetător

Ai planuri de călătorie în cuplu, iar acesta este un lucru minunat pentru relaţia voastră. Discutaţi despre locurile pe care doriţi să le vedeţi şi faceţi un plan de călătorie. Optaţi pentru o aventură de neuitat, presărată cu romantism.

Capricorn

Urmează nişte discuţii cu partenerul de viaţă despre nişte decizii financiare pe care le-aţi luat în trecut. Scopul acestor discuţii este să vă hotărâţi pe o afacere pe care vă dorţi să o deschideţi de mult timp. Cooperaţi şi totul o să meargă perfect.

Vărsător

Este posibil să ai probleme de comunicare cu partenerul în această săptămână. Pe de altă parte, spre sfârşitul săptămânii, e posibil să reuşiţi să încheiaţi o poveste mai veche care vă deranja pe amândoi. Lucraţi împreună pentru a rezolva ce vă deranjează.

Peşti

Această săptămână vine cu discuţii legate de implicarea pe care o are fiecare dintre voi în relaţie. Este posibil ca unul să creadă că toate greutăţile relaţiei sunt lăsate pe umerii lui, de aceea este timpul pentru o schimbare. Înceraţi să vorbiţi despre ce vă deranjează şi să ajungeţi la un compromis.

 

×