x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie. Săgetătorii, prinși între iubire și carieră

Horoscop săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie. Săgetătorii, prinși între iubire și carieră

24 Noi 2017   •   17:48
Horoscop săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie. Săgetătorii, prinși între iubire și carieră

Berbec

Ai planuri care nu vor putea fi puse în practică, pentru că săptămâna aceasta va fi dedicată familiei. Fie că există probleme care necesită rezolvare, fie doar pentru niște timp petrecut în familie. Membrii familiei tale vor să vadă că îți pasă de ei, căci, în ultima vreme, ai cam evitat aceste întâlniri.

Taur

Ai niște sentimente contradictorii pe care încerci să le ascunzi, însă prietenii tăi văd asta și se simt jigniți că refuzi să vorbești cu ei despre lucrurile care te deranjează. Discută deschis despre ceea ce simți, iar săptămâna va căpăta un nou aer. În weekend este momentul ideal să te distrezi.

Gemeni

Vrei să cheltui mai mulți bani decât ai. Încearcă să fii mai cumpătat, căci spre sfârșitul săptămânii o să regreți lucrurile pe care ai aruncat banii și de care, de fapt, nu ai nevoie. Spre sfârșitul săptămânii, începi să realizezi că nu e nevoie să cheltui pentru a te simți cu adevărat bine.

Rac

Nu prea știi ce îți dorești să faci. Pe de-o parte îți dorești să te bucuri de aer curat, poate să faci o plimbare la munte, iar pe de altă parte îți dorești să stai în casă și să te bucuri de o carte nouă sau de un film pe care tot amâni să îl vezi. Orice ai alege, te vei simți bine.

Leu

Ești un prieten foarte bun, iar acest lucru este cu atât mai vizibil în această săptămână. Îți ajuți prietenii cu orice problemă ar avea, iar aceștia încep să te aprecieze din ce în ce mai mult. Te încarci cu energie pozitivă și, astfel, toate lucrurile îți merg ca pe roate.

Fecioară

Nu prea știi de unde să începi cu toate lucrurile pe care le ai de făcut. Ești dezorganizat, iar acest lucru se vede. Vrei să faci toate lucrurile în același timp și nimic nu îți iese așa cum ar trebui. Spre sfârșitul săptămânii, începi să te organizezi și totul se întâmplă așa cum ți-ai dorit.

Balanţă

Ai toate lucrurile puse la punct, însă cineva tot nu este mulțumit. Vrei să primești aprecieri din toate părțile, însă trebuie să începi să devii conștient că nu poți să mulțumești pe toată lumea. Începi să-ți  selectezi mai bine prietenii, pentru că mulți te ignoră când le ceri ajutorul.

Scorpion

Ești în centrul atenției, iar toți cei care oscilează în jurul tău vor să îți asculte poveștile. Ești un om plin de surprize, iar în această săptămână surpriza este că vrei să petreci timp singur. Încearcă să nu faci compromisuri, dacă ceea ce îți dorești este să petreci puțin timp în singurătate.

Săgetător

Nu te simți tocmai în formă, căci îți dorești să petreci timp cu persoana iubită, însă programul aglomerat nu îți permite. Fuga asta a ta nebună după o cariera poate să fie interpretată greșit, așa că încearcă să discuți cu cei apropiați despre lucrurile pe care ți le dorești. Vor înțelege!

Capricorn

La începutul săptămânii, simți că lucrurile nu se îndreaptă spre finalul la care te aștepți. Ai așteptări mari de la cei din jurul tău, dar mai ales de la tine. Acordă-ți un moment de respiro și realizează că ești om și că este în regulă să mai greșești. În cele din urmă, vei reuși să îndrepți lucrurile spre finalul dorit.

Vărsător

Ești foarte emotiv în această săptămână. Empatizezi cu fiecare ființă vie din jurul tău și simți că ai nevoie de o schimbare. Empatia pe care o simți te va face să îți dorești să fii vegetarian. Nimic mai simplu, căci acest lucru te va face să te simți mult mai bine și se va vedea în modul în care acționezi.

Peşti

Ești înconjurat de romantism și se simte foarte bine. Te bucuri că ai reușit să iei o pauză de la toată nebunia din jurul tău. Petreci timp cu persoana iubită, iar acest fapt are asupra ta efectul unei terapii. Ai multe lucruri de făcut la locul de muncă, însă această pauză te va ajuta mai mult decât îți imaginezi.

 

×