x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 30 octombrie - 5 noiembrie. Berbecii îşi dedică atenţia celor din jur

Horoscop săptămâna 30 octombrie - 5 noiembrie. Berbecii îşi dedică atenţia celor din jur

26 Oct 2017   •   18:29
Horoscop săptămâna 30 octombrie - 5 noiembrie. Berbecii îşi dedică atenţia celor din jur
Sursa foto: FotoCuisinette/Getty Images/iStockphoto

Berbec

Săptămâna aceasta este despre ceilalţi, atâta timp cât te concentrezi. Vrei să ajuţi pe toată lumea, iar ajutorul tău este vital pentru colegii de muncă. Spre sfârşitul săptămânii, încă ai foarte multă energie şi continui să-ţi oferi sfaturile celor care au nevoie de ele.

Taur

Abilitatea ta de a-i ajuta pe ceilalţi va fi testată în această săptămână, însă te vei descurca fără problema, căci eşti altruist fără să te străduieşti. Spre mijlocul săptămânii, vrei să începi o viaţă sănătoasă. Te gândeşti la un abonament la sală sau la un curs de yoga.

Gemeni

Trebuie să încerci să te concentrezi pe lucrurile mici, căci aici se află secretele, în această săptămână. Nu renunţa la lucrurile pe care le ai de făcut, deşi par greu de rezolvat la început. Spre sfârşitul săptămânii, te umpli de energie pozitivă şi totul îţi merge bine.

Rac

Foloseşte tehnologia pentru a fi mai aproape de persoanele dragi ţie în momentele importante. Deşi nu este aceeaşi experienţă, te vei simţi mai bine auzind vocea cuiva apropiat. Încearcă să îţi planifici lucrurile pe care le ai de făcut, căci nişte proiecte vechi continuă să fie amânate.

Leu

Luni şi marţi te gândeşti doar la problemele financiare pe care le ai. Ştii foarte bine că stresul nu aduce nimic bun, însă nu te poţi abţine. Încearcă să acorzi mai multă atenţie detaliilor care la prima vedere par nesemnificative, iar totul o să  capete un nou sens.

Fecioară

Începutul săptămânii aduce un mare câştig pentru tine pe plan profesional. Cunoşti oameni influenţi cărora le prezinţi ideile tale, iar de aici totul e ascendent. Spre mijlocul săptămânii, o să te confrunţi cu unele probleme, care nu au fost creeate de tine, dar pe care vei reuşi să le rezolvi.

Balanţă

Nu fi prea surprins dacă observi că nu te poţi concentra asupra detaliilor legate de rutina zilnică în acest început de săptămână. Oboseala îşi spune cuvântul. Încearcă să te relaxezi puţin, iar spre mijlocul săptămânii îţi vei recăpăta energia specifică. În weekend, eşti gata de distracţie.

Scorpion

Înveţi lucruri noi, în această săptămână. Optezi pentru a afla noi informaţii, indiferent de subiect, iar acest lucru te face să prinzi mai multă încredere în propria persoană. Începând cu ziua de miercuri, te distrezi mai mult decât ţi-ai fi imaginat, iar lucrurile nu se liniştesc nici în weekend.

Săgetător

Eşti un rebel, asta cel puţin luni şi marţi, şi este posibil să ai unele probleme cu superiorii la locul de muncă. Nu te demoraliza şi continuă să-ţi spui părerea, chiar dacă nu este universal acceptată. Restul săptămânii este doar despre ambiţiile tale.

Capricorn

Petrece puţin timp singur pentru a putea să te gândeşti mai bine la planurile de viitor pe care le ai. Energia ta mentală te va ajuta să corelezi foarte bine ideile pe care le ai. Dacă nu eşti sigur în legătură cu o chestiune, apelează la cineva în care ai încredere.

Vărsător

Foloseşte şi cea mai mică urmă de raţiune, dacă trebuie să faci paşi importanţi în ceea ce priveşte cariera profesională. Ar fi bine să fii puţin mai sceptic şi să te gândeşti de mai multe ori înainte să spui „da” unei propuneri. Primeşti o ofertă tentantă privind un loc de muncă, la sfârşitul săptămânii.

Peşti

Săptămâna aceasta va fi destul de derutantă, dacă nu reuşeşti să simplifici puţin lucrurile pe care le-ai complicat fără să vrei. Reuşeşti să rezolvi orice problemă cu care te confrunţi, însă simţi că rămâi fără energie. În weekend, nu poţi să te deconectezi de la muncă.

 

×