x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 17 - 23 decembrie. Taurii se concentrează pe bani

Horoscop săptămânal, 17 - 23 decembrie. Taurii se concentrează pe bani

13 Dec 2018   •   12:40
Horoscop săptămânal, 17 - 23 decembrie. Taurii se concentrează pe bani

Berbec

Săptămâna aceasta se anunţă a fi una extrem de ocupată. Petreci mult timp la locul de muncă şi, în plus, începi să te gândeşti tot mai mult la viitor. Vrei să faci planuri concrete şi începi să discuţi cu cineva important din viaţa ta despre acest lucru. 

Taur

Îţi faci multe griji pe plan financiar. Nu eşti mulţumit de veniturile lunare pe care le ai, motiv pentru care începi să îţi îndrepţi atenţia spre un alt domeniu de activitate, care ar putea să-ţi satisfacă nevoile financiare.

Gemeni

Petreci mult timp cu prietenii şi începi să apreciezi mai mult munca în echipă. În mod normal, preferi să lucrezi singur, pentru a putea să ajungi la rezultatele pe care ţi le doreşti. Mai mult, o să ai discuţii importante cu partenerul de viaţă.

Rac

Începi să simţi oboseala ultimelor zile. Îţi dai seama că programul haotic pe care îl ai nu îţi va permite niciodată să te relaxezi, aşa că cel mai bun mod de a duce la bun sfârşit tot ce îţi propui este să îţi faci un plan bine pus la punct, pentru a putea să-ţi organizezi timpul.

Leu

Începi să îi apreciezi mai mult pe cei din jur. În această săptămână simţi grija şi atenţia persoanelor importante din viaţa ta faţă de tine. Petreci mult timp cu oamenii care contează şi reuşeşti să te încarci cu o mulţime de energie pozitivă.

Fecioară

Nu mai ai răbdare nici măcar pentru sarcinile simple. Stresul a început să îşi spună cuvântul, astfel încât, în această săptămână, nu reuşeşti să te concentrezi pe absolut nicio activitate. Spre sfârşitul săptămânii, reuşeşti să te bucuri de o pauză bine meritată.

Balanţă

Primeşti un telefon neaşteptat de la o persoană dragă ţie, cu care nu ai mai reuşit să vorbeşti de mult timp. Discuţiile pe care le aveţi îţi oferă o stare generală de bine, astfel încât nimic nu este prea greu pentru tine în această săptămână.

Scorpion

Primeşti o mărire de salariu sau o sumă de bani impresionantă de la o rudă. Câştigurile acestea te ajută să treci cu bine peste nişte cheltuieli suplimentare pe care le ai, însă încearcă să fii cumpătat atunci când ieşi la cumpărători. În caz contrar, banii vor dispărea aşa cum au venit.

Săgetător

Primeşti nişte vizite pe care le aştepţi de mult timp. Reuşeşti în sfârşit să te întâlneşti cu nişte prieten vechi cu care nu ai mai petrecut de mult timp împreună. Mai mult, reuşeşti să pui la punct un proiect la care lucrezi de mult timp.

Capricorn

Nu vrei să socializezi deloc în această săptămână. Îţi doreşti să petreci timp de unul singur şi să te concentrezi pe lucrurile care îţi fac plăcere. Acorzi importanţă relaxării şi reuşeşti să investeşti timp în pasiunile tale.

Vărsător

Oamenii dragi ţie au nevoie de ajutor. Fie că e vorba de nişte sfaturi sau de ajutor material, vrei să faci tot ce îţi stă în putinţă pentru a-i ajuta să treacă peste această perioadă dificilă. Îţi pui toată energia în a-i face fericiţi pe oamenii importanţi din viaţa ta.

Peşti

Energia este prezentă pe tot parcursul săptămânii şi reuşeşti să o transmiţi şi celor cu care intri în contact. Astfel, în această săptămână, eşti în centrul atenţiei. În plus, îţi pui la punct responsabilităţile şi îţi organizezi timpul astfel încât să te bucuri şi de puţin timp petrecut de unul singur.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 17-23 decembrie