x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 22 - 28 martie. Leii au parte de o săptămână plină de optimism

Horoscop săptămânal, 22 - 28 martie. Leii au parte de o săptămână plină de optimism

20 Mar 2021   •   11:56
Horoscop săptămânal, 22 - 28 martie. Leii au parte de o săptămână plină de optimism
Sursa foto: Pexels Arina Krasnikova

Berbec

Săptămâna aceasta se dovedește a fi foarte interesantă. Ai parte de o mulțime de surprize și te bucuri de prezența persoanelor importante din viața ta. În plus, înveți să-ți organizezi programul, astfel încât să ai timp și pentru tine.

Taur

Te bucuri de sprijinul persoanelor din jurul tău și, astfel, începi să înțelegi că nu este o rușine să ceri ajutor atunci când ai nevoie. În plus, reușești să renunți la orgoliu și să discuți deschis despre ceea ce simți. Relațiile cu cei din jur se îmbunătățesc.

Gemeni

Ai o mulțime de lucruri de făcut și dispui de energia necesară pentru a face tot ceea ce îți propui. În plus, începi să privești spre viitor cu mai mult optimism și muncești din greu pentru ceea ce îți dorești. Ai parte de o săptămână cu adevărat productivă.

Rac

Primești o veste bună de la locul de muncă, iar acest lucru te ajută să ai mai multă încredere în tine. În plus, începi să îți îndrepți atenția spre pasiunile pe care le ai, iar acest lucru te ajută să îți pui ordine în gânduri și să ajungi la un echilibru interior.

Leu

Săptămâna aceasta este despre a crește pe toate planurile. Astfel, îți organizezi programul pentru a avea timp să te ocupi de tot ce e important pentru tine: de la job, la pasiuni și la timp petrecut în compania partenerului de cuplu. Ai parte de o săptămână plină de optimism.

Fecioară

Ai o mulțime de idei care așteaptă să fie puse în practică, însă nu reușești să găsești încrederea necesară pentru a discuta deschis despre ele. O conversație cu o persoană importantă din viața ta te ajută să vorbești deschis despre ideile pe care le ai.

Balanță

Săptămâna aceasta este despre timp petrecut în compania partenerului de cuplu. Te bucuri de fiecare moment de intimitate și chiar reușiți să vă faceți o serie de planuri de viitor împreaună. Începi să acorzi mai multă atenție nevoilor pe care le are această persoană de lângă tine.

Scorpion

Petreci destul de mult timp singur, pentru a reuși să scapi de stresul care s-a acumulat în ultima vreme. Astfel, timpul petrecut în compania propriei persoane te ajută să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor și ce ai de făcut în acest sens.

Săgetător

Săptămâna aceasta este despre studiu. Vrei să înveți cât mai multe lucruri, așa că îți îndrepți atenția spre cărți. Începi să ai mai multă încredere în tine, iar cunoștințele pe care le ai te ajută să îți dai seama ce trebuie să faci pentru a obține ce îți dorești.

Capricorn

Săptămâna aceasta este despre bani. Vrei să scapi de stresul financiar pe care îl porți cu tine de ceva timp și, astfel, să reușești să investești în niște zone care ți-au trezit interesul acum ceva timp. Este important să îți analizezi mai bine cheltuielile.

Vărsător

Săptămâna aceasta se anunță a fi foarte interesantă. Petreci timp în companai persoanelor importante din viața ta și chiar găsești curajul pentru a încerca o serie de activități noi. Reușești să înveți lucruri noi despre tine și reprezinți o sursă de inspirație pentru cei din jur.

Pești

Săptămâna aceasta este împărțită între responsabilități și pasiuni. Reușești să te organizezi astfel încât să ai timp pentru tot ce îți dorești. Ai parte de o săptămână plină de energie pozitivă și chiar îți vin niște idei legate de niște afaceri de viitor.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop