x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 24 - 30 decembrie. Familia este în centrul atenţiei

Horoscop săptămânal, 24 - 30 decembrie. Familia este în centrul atenţiei

20 Dec 2018   •   14:52
Horoscop săptămânal, 24 - 30 decembrie. Familia este în centrul atenţiei

Berbec

Încep să apară schimbările pe care le aşteptai de ceva timp, în special în interiorul familiei. În plus, începi să faci nişte redecorări şi să acorzi mai multă atenţie nevoilor membrilor familiei. Simţi din plin frumuseţea sărbătorilor de iarnă.

Taur

Ai fost implicat în mai multe conflicte minore în ultima perioadă, însă acum reuşeşti să găseşti liniştea şi înţelegerea de care ai nevoie. Petreci mult timp cu persoanele importante din viaţa ta şi începi să priveşti lucrurile într-un mod mai optimist.

Gemeni

În ultima perioadă ţi-ai făcut o mulţime de griji în legătură cu banii, însă, săptămâna aceasta se anunţă a fi chiar norocoasă pe acest plan. Reuşeşti să obţii câştiguri financiare importante pentru viitorul tău şi reuşeşti, în sfârşit, să te relaxezi cu adevărat.

Rac

Simţi nevoia să petreci cât mai mult timp cu oamenii dragi ţie şi nu vrei să stai nici măcar o secundă singur. Emoţiile sunt mai puternice decât în mod normal şi îţi doreşti să discuţi despre toate lucrurile care ţi-au cauzat stres în anul care se apropie de final.

Leu

Oboseala te-a ajuns din urmă şi, în ciuda faptului că îţi doreşti să mergi la toate petrecerile pe care prietenii tăi ţi le propun, ar fi bine să petreci timp în interiorul familiei. Sănătatea este puţin vulnerabilă în această perioadă, însă nu ai motive de îngrijorare.

Fecioară

În această săptămână ai curajul necesar pentru a renunţa la toate persoanele negative din viaţa ta. Te gândeşti de mult timp să renunţi la relaţiile toxice şi să încerci să priveşti lucrurile dintr-o altă perspectivă, iar acum este momentul perfect pentru această schimbare.

Balanţă

Primeşti veşti bune pe plan profesional. După toate eforturile depuse în ultima vreme, primeşti o veste bună la sfârşit de an. Fie că este vorba de o mărire de salariu sau de o poziţie mai bună, în sfârşit te simţi apreciat.

Scorpion

În această săptămână pui la punct ultimele detalii pentru următoarele călătorii pe care o să le faci. Vrei să vizitezi cât mai multe locuri şi ai reuşit să creezi în jurul tău un nucleu de oameni la fel de dornici de aventură.

Săgetător

Îţi concentrezi toată atenţia şi energia asupra celorlalţi. Te concentrezi pe problemele lor, le acorzi toată atenţia ta şi încerci să faci tot ce îţi stă în puteri pentru a-i ajuta să treacă peste orice problemă. Încearcă să aloci timp şi pentru tine.

Capricorn

Vor exista unele schimbări în viaţa de cuplu. Fie că este vorba de o despărţire sau de un nou mod în care îţi priveşti partenerul, această schimbare este bine venită. Mai mult, reuşeşti în cele din urmă să petreci timp cu familia.

Vărsător

Deşi încerci să petreci cât mai mult timp alături de cei dragi, viaţa profesională îţi ocupă în continuare mare parte din atenţie. Te gândeşti la noi negocieri, parteneriate şi moduri în care să evoluezi pe plan profesional.

Peşti

Reuşeşti să petreci timp alături de familie şi, mai mult decât atât, găseşti curajul necesar pentru a vorbi deschis cu oamenii dragi din viaţa ta. Începi să spui ce gândeşti şi să îţi exprimi tare şi plin de încredere sentimentele.

×