x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 28 ianuarie - 3 februarie 2019. Perioada aceasta este una deosebit de tensionată, în special pe plan sentimental

Horoscop săptămânal, 28 ianuarie - 3 februarie 2019. Perioada aceasta este una deosebit de tensionată, în special pe plan sentimental

24 Ian 2019   •   12:01
Horoscop săptămânal, 28 ianuarie - 3 februarie 2019. Perioada aceasta este una deosebit de tensionată, în special pe plan sentimental
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Săptămâna aduce oportunități, în special pe plan financiar. Te-ai gândit mult la bani în ultima perioadă, iar acum, în sfârșit, începi să rezolvi o serie de probleme și te bucuri de un câștig financiar mai mare. Cu toate acestea, este recomandat să iei în calcul toate posibilitățile înainte să iei o decizie.

Taur

Reușești să rezolvi niște situații tensionate de la locul de muncă. Pe de altă parte, toate stările de nemulțumire se vor amplifica, în această săptămână. Cu toate acestea, reușești să-ți clarifici unele aspecte ale vieții și ai parte de momente de revelație.

Gemeni

Petreci mult timp cu prietenii și cu partenerul de cuplu și reușești să evaluezi modul în care aceste relații îți influențează viața. În cea de-a doua parte a săptămânii, atenția ți se îndreaptă spre tot ce înseamnă muncă și sănătate.

Rac

Începi să te gândești din ce în ce mai mult la sănătate și, astfel, te gândești să faci niște schimbări semnificative legate de stilul tău de viață. Fie că este vorba de renunțarea la vicii sau adoptarea unei alimentații mai echilibrate, ești hotărât să faci aceste schimbări.

Leu

Săptămâna aceasta este despre romantism. Petreci mult timp cu partenerul de cuplu și ajungeți să vă cunoașteți din ce în ce mai bine. În cazul în care nu ești într-o relație, săptămâna aceasta ai șanse să cunoști pe cineva de care o să te simți atras, psihic și fizic.

Fecioară

În prima parte a săptămânii, îți dedici atenția familia. Nu ai mai petrecut de mult timp cu familia și acum vrei să clarifici niște subiecte pe care le-ați tot evitat. În cea de-a doua parte a săptămânii, te concentrezi pe redecorarea locuinței.

Balanță

Săptămâna aceasta este despre interacțiuni. Cunoști oameni noi și înveți să comunici din ce în ce mai eficient. Astfel, reușești să te conectezi cu oameni interesanți care, prin simpla lor prezență, îți oferă inspirația necesară pentru a găsi rezolvare unor probleme.

Scorpion

Imaginația, creativitatea, intuiția, simțul practic, umorul și voia bună sunt caracteristicile tale din această săptămână. Ai o mulțime de idei pe care vrei să le pui în practică. În plus, apar noi oportunități pe plan profesional care vizează deschiderea spre un domeniu nou.

Săgetător

Săptămâna aceasta este una deosebit de tensionată, în special pe plan sentimental. Nu reușești să comunici așa cum îți dorești cu partenerul de cuplu și îți dorești să ai curajul necesar pentru a spune lucrurilor pe nume. Se observă multă nemulțumire, stare de tristețe.

Capricorn

Stresul nu lipsește și tinzi să fii paranoic în relație cu ceilalți. Mai mult, toată agitația din ultima vreme aduce și oboseală, în prima parte a săptămânii. Începând cu ziua de joi, Luna aduce energie, curaj și încredere în propria persoană.

Vărsător

Apar oportunități pe plan profesional. Fie că este vorba de o mărire de salariu sau de un progres semnificativ, te bucuri că eforturile tale încep să fie recunoscute. În plus, reușești să te concentrezi și să dai randament în fiecare sector al vieții.

Pești

Atenția ta se îndreaptă spre zona banilor, a călătoriilor, examenelor și dezvoltării persoanela. Însă, nu reușești să te concentrezi, pentru că îți dorești să faci toate lucrurile deodată. Este recomandat să discuți cu o persoană apropiată despre lucrurile pe care ți le dorești.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 28 ianuarie 3 februarie