x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 28 iunie - 4 iulie 2021. Racii vor avea parte de o surpriză

Horoscop săptămânal, 28 iunie - 4 iulie 2021. Racii vor avea parte de o surpriză

26 Iun 2021   •   15:58
Horoscop săptămânal, 28 iunie - 4 iulie 2021. Racii vor avea parte de o surpriză
Sursa foto: Hepta

Horoscop Berbec

În această săptămână vei găsi lucruri noi de care să te bucuri. Închiriază o bicicletă și mergi la plajă, ori la o lecție de călărie. Sau ia în considerare luarea trenului către orașul următor doar pentru o mică vizitare a obiectivelor turistice. Pe măsură ce te miști, multe gânduri și idei îți vor veni în minte, trimise de Univers. Marți, 29 iunie, Mercur din Gemeni face careu cu Venus în Leu, în casa ta de dragoste. Atragi mai multă miere decât oțet. Să fii neprietenos nu te va duce nicăieri. Lasă deoparte supărările și zâmbește lumii și vei încheia săptămâna într-o notă fericită.

Horoscop Taur

În această săptămână te vei bucura de casă. Uneori lucrurile simple sunt cele mai bune. Cu ajutorul a cel puțin unui membru al familiei, vei igăsi o nouă sursă de venituri. Aceasta ar putea implica o afacere la domiciliu. E timpul să economisești. Economiile mici pot duce la sume mari.

Horoscop Gemeni

Săptămâna aceasta, vei primi cel mai dulce compliment. Este important să spui adevărul tău. Spune-le celorlalți ce este în inima ta. Ar putea exista unele fricțiuni cu un frate sau o rudă apropiată, în special în jurul unui autovehicul. S-ar putea ca cineva să se poartă aberant dar de data asta nu ești dispus să râzi, ceea ce ar putea isca un conflict. Dar această energie va trece dacă nu-i dai importanță.

Horoscop Rac

Vei  avea o surpriză de la un prieten apropiat. Poți profita de o oportunitate pentru a obține bani, sau vei fi promovat, sau vei avea parte de noi oportunități de angajare. Dar trebuie să iei măsuri. Trebuie să dai un telefon sau să trimiți un mail. Nu lăsa acest mare aspect să se piardă.  Lui Venus îi place să se răsfețe și, în timp ce călătorește prin casa ta de cheltuieli, poți apăsa rapid butonul „Cumpără acum”. Însă ai grijă. Deși produsul ala de pe internet îți ia ochii, când îl vei primi, ai putea fi dezamăgit. Nu este un moment excelent pentru a cumpăra lucruri noi. Lasă-le pe mai târziu.

Horoscop Leu

Toți ochii sunt ațintiți asupra ta. Arăți bine. Poți avansa în carieră și obții o nouă poziție de putere și autoritate. Acest lucru ar putea însemna o promovare la locul de muncă sau un post de conducere într-o organizație din care faci parte. Oamenii se aliniază pentru a fi în preajma ta. Ești carismatic și atragi admirația celorlalți.  Acești oameni nu sunt neapărat prieteni, ci mai degrabă ca fani. Să nu cazi pe spate și să crezi că ți se cuvine.

Horoscop Fecioara

În această săptămână ar fi mai bine să nu faci nimic, eventual să meditezi. S-ar putea să finalizezi un proiect sau să-ț pui la punct CV-ul pentru a te pregăti să pleci de la un loc de muncă cu care nu ești mulțumit. Fii atent la ceea ce spui, deoarece pereții au urechi. Ceva pe care îl postezi pe rețelele sociale sau îi spui unui coleg de muncă s-ar putea răspândi. Este posibil să te bagi în apă fierbinte spunând ceva nepotrivit sau controversat. În loc să vorbești despre politică, postează videoclipuri drăguțe de pisoi.

Horoscop Balanța

În această săptămână, îți dai seama cât de buni sunt prietenii tăi. Dacă îți faci ttimp să îți extinzi cercul sau să te alături oamenilor care au aceleași idei, vei fi încântat. Fii o Balanță energică și vei primi o recompensă. S-ar putea să te simți împiedicat de reguli. Ar fi o idee bună să examinez restricțiile și să vezi dacă sunt autoimpuse. Acest lucru este valabil mai ales dacă ești înclinat să spui: „Sunt genul de persoană care ...” Deși este bine să identificăm cine suntem, această afirmație poate fi foarte limitativă.

Horoscop Scorpion

Scorpion, săptămâna aceasta, primești o veste. Este probabil o notificare favorabilă din partea unui client sau a unui supraveghetor. vei avea acces la mai multe resurse decât de obicei. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, poți face o conexiune bună, mai ales prin intermediul unui site web profesional, precum LinkedIn. Dacă vrei să rămâi la actualul loc de muncă , aceasta este o zi excelentă pentru a vorbi cu șeful tău despre cariera ta. Dacă sunteți în căutarea dragostei este momentul să flirtezi. Oricum ar fi, o persoană nouă îți va acorda atenție. 

Horoscop Săgetător

Ești cea mai inteligentă persoană din cameră săptămâna asta. Oamenii vin la tine pentru răspunsuri. Este o zi bună pentru a merge cu mașina sau pentru a face o drumeție în locuri noi. Ia cu tine pe cineva special deoarece aveți ocazia să discutați despre planuri mai mari pentru voi doi. poț primi sprijin. Poate că cineva vrea să-ți vorbească despre căsătorie sau despre un angajament pe termen lung, dar nu este un moment bun pentru această discuție. Ai grijă la eventuale obligații legale sau financiare, așa că evită negocierea contractelor. 

Horoscop Capricorn

Un câștig financiar este posibil pentru Capricorn. În această săptămână, ai chei pentru seiful bancar. Găsești noi surse de venituri. Un coleg de muncă vine cu o idee care îți stârnește curiozitatea și îți deschide o lume cu totul nouă despre bani.  S-ar putea să ai poftă de a face dragoste, dar lucrurile nu se leagă. De fapt, orice încercare în acest sens poate crea iritații sau, mai rău, vă face rău amândurora. Cuvintele dulci de dragoste sunt binevenite. Dar lăs-o așa, deoarece această energie se poate simți ca niște cuie pe o tablă.

Horoscop Vărsător

În această săptămână vei fi carismatic. Poate fi momentul tău norocos în dragoste. Dacă ești deja într-o relație, acest lucru ar putea însemna o după-amiază plină de încântare. Dacă ești în căutarea iubirii, înncearcă să fii activ pe site-urle de dating sau lasă un prieten să-ți aranjeze o întâlnire oarbă. Nu te crampona de cineva pentru că mesajele tale pot fi interpretate greșit. 

Horoscop Pești

Fii atent la rutinele și obiceiurile tale. Bucuria vine din conștientizarea lucrurilor simple. Ai ocazia să găsești noi modalități de a face gătitul sănătos și ușor. S-ar putea să descoperi că unuia dintre copiii tăi îi place să prepare mâncare sau ai putea găsi un serviciu excelent de pregătire a meselor. Cel mai bine este să înveți să faci ceva de la zero. Totodată, este ușor să te irite un coleg, chiar dacă lucrezi la distanță. S-ar putea să fii gata cu partea ta de proiect, dar ceilalți rămân în urmă și îți pun în pericol termenul limită. Fii răbdător. 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal