x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Soarele în conjuncţie cu Venus: Impactul pe care îl are asupra vieţii sentimentale

Horoscop. Soarele în conjuncţie cu Venus: Impactul pe care îl are asupra vieţii sentimentale

25 Oct 2018   •   15:18
Horoscop. Soarele în conjuncţie cu Venus: Impactul pe care îl are asupra vieţii sentimentale

Pe 26 octombrie, semnele zodiacale vor experimenta efectele Soarelui aflat în conjuncţie cu Venus: Soarele fiind în Scorpion şi Venus la fel. În astrologie, o conjuncţie este o întâlnire a planetelor aflate în acelaşi semn zodiacal. Evenimentul astrologic de pe 26 octombrie îşi va exercita influenţa asupra vieţii sentimentale, potrivit Your Tango.

În astrologie totul este conectat. Ce se întâmplă în această săptămână este conectat cu ce s-a întâmplat săptămâna trecută şi chiar cu ce s-a întâmplat anul trecut. Ca în natură, nu există niciun eveniment singular, pentru că există viaţă în orice.

Astfel, evenimentul de pe 26 octombrie este conectat cu luna plină în Taur. Luna plină în Taur pregăteşte scena pentru o nouă iubire, pentru angajamente mai profunde şi pentru schimări bruşte şi surprize. Pentru unii dintre noi, dorinţa de a trăi relaţiile din ce în ce mai profund va fi chiar copleşitoare.

Cele două evenimente conectate vor oferi unul dintre acele momente din viaţa noastră când o să simţim că tot ce s-a întâmplat în trecut a fost pentru a ne conduce în punctul în care am ajuns. Tranzitul Scorpionului este mereu puternic şi intens, având în vedere natura semnului, de a scoate la lumină cele mai profunde secrete.

Influenţa evenimentului se va simţi pe toată durata săptămânii. Astfel, vom simţi că suntem pregătiţi să împărţim, să explorăm sau doar să ne întindem pe spate şi să petrecem timp cu persoana iubită.

×