x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 10 iulie 2015. Este o zi in care poti pune la punct multe detalii ale relatiei cu partenerul de viata

Horoscop zilnic, 10 iulie 2015. Este o zi in care poti pune la punct multe detalii ale relatiei cu partenerul de viata

09 Iul 2015   •   19:54
Horoscop zilnic, 10 iulie 2015. Este o zi in care poti pune la punct multe detalii ale relatiei cu partenerul de viata


Horoscop 10 iulie. Berbec
Sunt posibile castiguri financiare din sfera profesionala. Este bine sa iti asculti vocea interioara, pentru ca te va indruma foarte bine in tot ce ai de facut. Cheltuieli se intrezaresc fie pe hobby-urile tale, fie pe mofturile celor dragi. Fii prudent, intrucat cei dragi te pot ademeni sa cheltuiesti mult prea mult doar pe ce doresc ei. Dupa-amiaza, rasfata-ti simturile cu o iesire in oras alaturi de prieteni. Insa implica-te in conversatii doar pentru schimburi de informatii.

Horoscop 10 iulie. Taur
Este o zi in care esti plin de energie, insa cumva iti este greu sa o gestionezi. Probabil ca din cauza relatiilor cu membrii familiei sau a treburilor gospodaresti pe care le ai de rezolvat esti tentat sa iti canalizezi eforturile numai spre casa si familie. Ar fi bine sa te opresti din iuresul cotidian si sa te gandesti la cum anume ai dori sa se imbunatateasca viata ta de acum incolo. Spre seara beneficiaza de un masaj, de un tratament de infrumusetare sau o iesire in oras cu cei dragi.

Horoscop 10 iulie. Gemeni
Ziua este potrivita activitatilor usoare si interiorizarii. Pentru ca, in ultima vreme, in preajma ta se vehiculeaza informatii de tot felul ai nevoie de un timp petrecut in singuratate pentru a procesa pe indelete cele aflate. Toate acestea duc spre epuizare fizica si mentala. Aranjeaza-ti programul astfel incat sa petreci suficiente momente linistite, in care sa te relaxezi sau pur si simplu sa te plimbi prin locurile preferate. Ingrijeste-ti sanatatea cum stii tu mai bine!

Horoscop 10 iulie. Rac
Se pare ca in preajma ta vin astazi prieteni sau persoane binevoitoare din segmentul profesional. Cu totii iti vor oferi direct sau indirect informatii deosebite legate de variante noi de castig. Intuitia este accentuata si ar fi bine sa mergi pe firul indicat de aceasta. Chiar daca poate ti se pare bizar, la prima vedere, corelatiile pe care le faci mental, ai rabdare si incredere in sufletul tau. Pe masura ce se vor scurge zilele vei observa ca ai avut dreptate.

Horoscop 10 iulie. Leu
Esti foarte cautat de catre sefi, dar si de colegi sau colaboratori vechi. De fapt, ceea ce se petrece astazi in segmentul socio-profesional ai provocat tu cu ceva timp in urma. Pe de o parte ti se pot propune colaborari noi, destul de profitabile. Insa, pana a ajunge la partea frumoasa a lucrurilor este posibil sa ti se reproseze fie faptul ca lucrezi greu in echipa, fie ca ai restante multe in sarcinile de lucru. Fii prudent si rezolva tot ce tine de competenta ta.

Horoscop 10 iulie. Fecioara
Ziua este favorabila dialogurilor pe teme spirituale, meditatiilor in locuri sfinte si chiar a modificarii filozofiei de viata. Din planurile subtile ale existentei iti vin informatii deosebite prin diverse mijloace: titlul unei carti, al unui film sau pur si simplu conversand pe teme banale in aparenta, cu cineva cunoscut. Pe de alta parte va trebui sa faci un efort serios in relatiile cu ceilalti, pentru ca una gandesti si alta spui sau faci.



Horoscop 10 iulie. Balanta
Foarte usor poti deslusi astazi itele segmentului profesional in care activezi sau iti doresti sa activezi. De asemenea poti interpreta destul de corect gesturile si vorbele celorlalti. Neplacerile pot aparea de la valorile materiale folosite sau administrate impreuna cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Fereste-te de speculatii, de cheltuieli nefondate sau de informatii din surse nesigure. Asculta-ti instinctele si stai de vorba pe indelete cu tine insuti.

Horoscop 10 iulie. Scorpion
Este o zi in care poti pune la punct multe detalii ale relatiei cu partenerul de viata sau ale relatiilor profesionale. Posibil ca aceste persoane sa doresca schimbari majore in relatiile voastre. Ar fi bine sa asculti ce doresc acestia concret, sa cantaresti bine ceea ce afli, dar sa compari si cu doleantele si putintele tale. Por aparea pretentii din partea unora, pe care fie sa le onorezi greu, fie sa iti displaca total. Spre seara, un dialog cu cineva drag iti va lamuri multe si marunte.

Horoscop 10 iulie. Sagetator
Se pare ca vei avea multe de facut la serviciu, insa trebuie sa iti rezervi momente si energie si pentru a rezolva treburi gospodaresti planuite mai demult. Dorinta de a te afirma cu orice pret iti aduce niscai beneficii pe termen scurt, dar pe termen lung este foarte paguboasa. Deocamdata ai nevoie sa iti prelucrezi sistemul valorilor morale si sa abordezi o noua filozofie de viata. Este adevarat ca esti animat de ganduri marete, insa tine-le doar pentru tine.

Horoscop 10 iulie. Capricorn
Relatiile sentimentale iti acapareaza gandurile, dar si eforturile, posibil chiar si economiile banesti. Cu ajutorul celor dragi iti poti imbunatati personalitatea si relatiile cu lumea inconjuratoare. Deschidet-i sufletul, fara rezerve, fie fata de persoana iubita, fie fata de copii sau fata de generatiile mai tinere decat tine, iar rasplata va veni imediat, sub diverse forme. Sigur ca pot aparea si ceva neplaceri, dar sunt doar o furtuna intr-un pahar cu apa.

Horoscop 10 iulie. Varsator
Lasa forfota cotidiana deoaparte si, pe cat posibil, petrece cat mai mult timp cu membrii familiei, acasa. Cu aceste persoane poti discuta despre relatiile tale parteneriale, fie ca este vorba despre un partener de viata, fie despre colaborarile din segmentul socio-profesional. Exista detalii importante ale acestor tipuri de relatii, intelese mai bine de catre cei dragi. Astfel iti va fi mai usor sa gestionezi conflictele din sectorul partenerial.

Horoscop 10 iulie. Pesti
Calatoriile pe distante scurte si dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat reprezinta aspectele importante ale zilei. Primesti informatii bune si sfaturi viabile necesare in segmentul profesional. De asmemenea si ingrijirea sanatatii este o tema la care este bine sa iei aminte, mai ales ca astazi se ivesc diverse persoane care iti pot oferi sprijin desoebit in acest sens. Vorbeste putin si asculta mai mult. Spre seara, relaxeaza-te pe malul unei ape.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: horoscop