x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 ianuarie. Leii vor da o petrecere acasă

Horoscop zilnic, 17 ianuarie. Leii vor da o petrecere acasă

16 Ian 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 17 ianuarie. Leii vor da o petrecere acasă

Berbec

O combinaţie între raţiune şi instinct te va ţine departe de probleme şi vei avea o zi foarte productivă pentru că ştii ce să faci şi cum să rezolvi orice problemă.

Taur

Trebuie să iei parte la activităţi de grup dedicate problemelor umanitare şi, spre marea ta surpindere, îţi vor plăcea şi vei dori să faci asta mai des.

Gemeni

Dacă te-ai gândit vreodată la activităţi legate de scris, predat, sau la o carieră bazată pe diseminarea informaţiei, azi e ziua perfectă pentru a plănui mai atent acest lucru.

Rac

Vei fi cu picioarele pe pământ, dar cu mintea în altă lume. Este un sentiment minunat, să fii înconjurat de dragoste şi apreciere, dar să fii şi raţional în acelaşi timp.

Leu

Nu ai mai dat de mult timp o petrecere la tine acasă, aşa că ai invitat colegii şi prietenii pe la tine într-o seară. Eşti entuziasmat şi vei fi gazda perfectă.

Fecioară

Un eveniment de amploare va avea loc în cartierul tău şi ar putea fi cel mai interesant lucru care sa întâmplat comunitatea ta într-o lungă perioadă de timp. Vei cunoaşte oameni noi.

Balanţă

Te vei folosi de laptopuri, calculatoare şi orice formă avansată a tehnologiei pentru a lucra pentru tine. Ai renunţat la încăpăţânare şi vei simţi pe pielea ta avantajele acestora.

Scorpion

Dacă te mişti repede, ai putea scăpa mai repede de la serviciu. Dacă va fi aşa, nu te duce direct acasă şi plimbă-te prin oraş.

Săgetător

O întâlnire cu colegii de serviciu se poate transforma într-una extrem de interesantă pentru că nu vor veni singuri, iar prietenii lor, vor avea acelaşi interese ca tine.

Capricorn

Din fericire pentru tine, ai tot ce îţi trebuie pentru a te exprima clar, pentru a te face înţeles şi pentru a oferi informaţii fără să complici situaţia şi mai mult.

Vărsător

Vei descoperi că ai talent într-un domeniu căruia nu i-ai acordat nicio şansă până acum. Poate fi vorba de tehnologia modernă, desenatul sau ceva legat de partea artistică.

Peşti

Relaţia romantică pe care o ai ar trebui să fie din ce în ce mai intimă şi să vă apropie tot mai mult. Petreceţi mai mult timp împreună şi comunicarea dintre voi este excelentă.

×