x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 august 2016. Caută sprijin în tot ce întreprinzi

Horoscop zilnic, 18 august 2016. Caută sprijin în tot ce întreprinzi

17 Aug 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 18 august 2016. Caută sprijin în tot ce întreprinzi

Berbec: Începi să te simţi ceva mai în formă din punct de vedere fizic faţă de ultimele zile. Este o şansă numai bună să te apuci de sport.

 

Taur: Ai trecut printr-o serie de schimbări, în ultima perioadă, însă de azi lucrurile revin la normal. Şi tu revii în zona ta de confort.

 

Gemeni: Este cazul să iei măsuri pentru a rămâne sănătos. Elimină sursele de stres din viaţa. Adoptă o dietă echilibrată şi un stil de viaţă activ.

 

Rac: A venit timpul să îţi faci un plan de economisire a banilor. Exerciţiul te va disciplina, iar ceea ce pui la saltea îţi va folosi mult în viitor.

 

Leu: Faptul că week-end-ul încă nu a sosit nu trebuie să te oprească să te distrezi. Nu ezita să îţi întrebi amicii dacă au chef de o ieşire, diseară.

 

Fecioară: Ai putea să îţi pierzi răbdarea faţă de o persoană cunoscută, care nu este capabilă să menţină ritmul pe care tu îl impui. Puţintică răbdare!

 

Balanţă: Ai făcut multe favoruri, de-a lungul timpului, acum a venit timpul să ceri la rândul tău câteva. Caută sprijin în tot ce întreprinzi.

 

Scorpion: Eşti echilibrat din punct de vedere emoţional şi plănuieşti minuţios toate sarcinile zilei. Un element neprevăzut, însă, îţi dă planurile peste cap.

 

Săgetător: Evită grupurile numeroase şi ieşirile. Eşti vulnerabil şi chiar şi micile înţepături amicale te pot afecta mai mult decât ai crede.

 

Capricorn: Poate că ar fi cazul să faci o curăţenie generală. Aruncă toate lucrurile de care nu ai nevoie. Oricum ocupă spaţiul de pomană.

 

Vărsător: Îţi merge bine la toate lucrurile care au legătură cu cariera şi ai energia necesară de a avansa cu proiectele care până acum stagnau.

 

Peşti: Încerci să aduci idei originale în grupul în care lucrezi. Oameni cu concepţii bătrâneşti, însă, vor încerca să îţi pună beţe în roate.

×