x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 iulie 2015. O zi in care este bine sa iti onorezi promisiunile, cu orice pret

Horoscop zilnic, 21 iulie 2015. O zi in care este bine sa iti onorezi promisiunile, cu orice pret

20 Iul 2015   •   20:00
Horoscop zilnic, 21 iulie 2015. O zi in care este bine sa iti onorezi promisiunile, cu orice pret


Horoscop 21 iulie. Berbec
Ai face orice ca sa iti pastrezi locul deja castigat, fie ca este vorba despre locul din inima persoanei iubite, fie ca este vorba despre locul in care muncesti. Statutul tau, cel pentru care ai muncit atat de mult, trebuie pastrat. Urmeaza-ti visele cu orice pret, mai putin cu pretul pierderii locului pe care il ai in relatia in care esti implicat. Nu este o zi favorabila imbinarii placerilor cu munca.

Horoscop 21 iulie. Taur
Cu usurinta adopti ceea ce persoana iubita iti impune, astazi. Cuvintele acestei persoane sunt litera de lege, pentru tine, de aici si faptul ca puteti face o echipa excelenta in aceasta zi. Un motiv in plus pentru a pune la punct detaliile legate de viitorul amandurora. O scuza perfecta pentru a nu pune la suflet rautatile pe care le auzi de la cei din jur si de nu permite nimanui sa va puna bete in roate.

Horoscop 21 iulie. Gemeni
Este momentul sa pui in aplicare schemele financiare la care te-ai gandit. Mai ales ca ai la dispozitie o intuitie de vis, pe care te poti baza fara probleme. De aceasta data nu trebuie sa iti mai lasi imaginatia sa "zboare", indicat fiind sa actionezi, deja.

Horoscop 21 iulie. Rac
O zi in care este bine sa iti onorezi promisiunile, cu orice pret. Mai ales pe cele pe care ti le-ai facut tie insuti. O zi in care nu ai scuze daca te multumesti cu ceea ce se intampla in viata ta si nu actionezi pentru a face acele schimbari de care ai nevoie. Onorand obligatiile pe care le ai fata de ceilalti iti vei "aranja" propriul viitor.

Horoscop 21 iulie. Leu
Rabdarea sa iti fie cel mai bun aliat, astazi. Mai ales in ceea ce priveste relatiile cu cei din familia ta sau schimbarile pe care - poate - le faci in ceea ce priveste caminul sau casa ta. Nu este o zi in care sa tii mortis a le demonstra celorlalti puterea de care esti capabil, insa este bine sa iti pastrezi locul pe care l-ai obtinut in ultima perioada. Clarifica-ti parametrii in care actionezi.

Horoscop 21 iulie. Fecioara
Se pare ca responsabilitatile si obligatiile pe care trebuie sa le onorezi nu iti dau pace. Indicat este sa te concentrezi doar asupra acelor probleme de maxima importanta, tocmai pentru a avea destul aenergie pentru a le solutiona cu succes. In cazul in care te simti prins intr-o relatie in care nu iti mai gasesti locul, reconsidera-ti pozitia; poate ca este momentul sa faci o schimbare.

Horoscop 21 iulie. Balanta
Este posibil sa fii obligat a lua o decizie, astazi. Una de care sa depinda viitorul tau. Pe cat de pompos pare contextul, pe atat de neimportant pare deznodamantul; se pare ca nu prea depinde de tine decizia pe care o vei lua. Pregateste-te, insa, pentru a intampina persoane ale caror prejudecati sa iti faca viata amara. Cu toate acestea, calmul tau legendar ii va linisti pe toti, unul cate unul.

Horoscop 21 iulie. Scorpion
Nu te astepta ca cei din jur sa inteleaga prin ce treci sau ce tensiuni exista la nivel interior, in ceea ce priveste. Cu toate acestea, surprize placute sunt posibile, deoarece vei avea parte de sprijin atunci cand te astepti mai putin si de unde nu ti-ai imaginat ca vei primi ajutor, vreodata. Pe de alta parte, nu lasa norii ignorantei si ai naivitatii sa se abata asupra vietii tale de cuplu.

Horoscop 21 iulie. Sagetator
Probabil ca astazi trebuie sa alegi calea pe care o vei urma de acum incolo. Si este greu, deoarece sunt atat de multe posibilitati... Singurul ajutor pe care il ai (pe langa cel al Divinitatii, evident) este asigurat de oamenii din jurul tau care nu au orizonturi limitate. Cel mai rau lucru pe care il poti face este acela de a ceda in fata pesimismului. Evita a te "lupta" cu partenera/partenerul de cuplu pentru suprematie.

Horoscop 21 iulie. Capricorn
De ce toata lumea crede ca parerea lor conteaza atunci cand este vorba despre viitorul tau, nu poti afla. Dar ceea ce cu siguranta stii este faptul ca asa cum iti asterni, asa vei dormi in perioada urmatoare. Motiv pentru care esti sfatuit sa iti vezi de drum, neluand in seama sfaturile nespecializate ale celorlalti. Ai la dispoztie toate elementele necesare pentru a actiona in propriul folos. Nu irosi timpul...

Horoscop 21 iulie. Varsator
Probabil traiesti cu senzatia ca nu mai ai acelasi randament la locul de munca, asa cum pana acum aveai. Este doar o iluzie care nu va mai rezista pentru mult timp. Importanta, insa, este relatia pe care o ai cu persoana iubita dar si modul in care va gestionati resursele (in special cele de natura financiara). Orice posibila problema in acest sens va fi rezolvata in cel mult cateva zile. Capul sus!

Horoscop 21 iulie. Pesti
Viitorul tau, desi inexistent pe termen lung, va capata o importanta crescuta, in aceasta zi. Indicat este sa nu lasi pe nimeni sa ia decizii inlocul tau, fiind pregatit sa iti investesti resursele (pana la ultima farama) pentru a descoperi toate elementele care iti ingreuneaza ascensiunea, eliminandu-le, rand pe rand. O abordare conservatoare nu iti este deloc de prisos, de aceasta data.


Alina Carciumarescu
Horoscop preluat de pe site-ul Astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 21 iulie