x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 mai 2023. Fecioarele și Peștii au o zi minunată. Capricornii trebuie să-și controleze emoțiile

Horoscop zilnic, 22 mai 2023. Fecioarele și Peștii au o zi minunată. Capricornii trebuie să-și controleze emoțiile

de Redacția Jurnalul    |    21 Mai 2023   •   11:40
Horoscop zilnic, 22 mai 2023. Fecioarele și Peștii au o zi minunată.  Capricornii trebuie să-și controleze emoțiile
Sursa foto: Hepta

Horoscop 22 mai 2023. Berbecii au nevoie de relaxare, Taurii sunt exigenți cu cei din jur, Gemenii visează, Racii sunt prea grijulii, Leii nehotărâți, Balanțele sunt sociabile, Scorpionii se împacă cu cei dragi, Săgetătorii și Vărsătorii primesc ajutor.

Berbec

Nu trebuie să fii la dispoziția tuturor. Acest lucru este obositor și pierzi contactul cu tine însuți. Ar trebui să încerci să-ți iei puțin timp liber astăzi. Uită-te bine la viața ta pentru a vedea unde mergi. Ieși la o plimbare sau fă o baie lungă cu spumă. Lucrurile vor fi mult mai clare după o zi relaxantă de reflecție.

Taur

Ești prea exigent? Aspectele planetare de astăzi îți pun această întrebare. Ești pretențios în privința oamenilor cu care îți petreci timpul și ai tendința să le ceri prea mult. Uneori ai dificultăți în a-ți cunoaște limitele în privința altor oameni. Poate vrei să te gândești la asta.

Gemeni

Este o zi pentru a visa cu ochii deschiși, deși aceasta poate să nu fie o activitate pe care o faci de obicei. S-ar putea chiar să te simți ca și cum ai fi în vacanță. Să sperăm doar că oamenii nu îți pun multe întrebări dificile pentru că răspunsurile tale nu vor fi clare. Dar nu ar trebui să porți greutatea lumii pe umeri în fiecare zi.

Rac

Dacă ai pe cineva special în viața ta, nu lua locul părintelui partenerului tău. Inversează rolurile și lasă-i pe alții să aibă grijă de tine. Lumea nu se va prăbuși dacă renunți pentru un timp. Indiferent ce s-ar întâmpla, o zi ca azi ar trebui să-ți deschidă ochii.

Leu

Ești nehotărât așa că ai nevoie de timp. Direcția pe care o ia viața ta nu este clară momentan. Există schimbări mari în interiorul tău. Așa că, deși poate părea un sfat ciudat, nu face nimic în privința asta! Lasă situația să se clarifice înainte de a acționa.

Fecioară

Ai o zi ciudată și minunată înainte. Odată ce ți-ai terminat munca, s-ar putea să vrei fie să desenezi, fie să scrii ceva care te va ajuta să-ți amintești. Începi să vezi rezultatele schimbărilor recente în tine și cauți o modalitate de a le exprima. Poate fi dificil să găsești doar cuvintele potrivite. 

Balanță

Oamenii pot părea mai atenți la nevoile tale. Este posibil să nu fii obișnuit cu acest tip de tratament! Te simți mai sociabil ca niciodată. Ai putea profita de atmosfera tolerantă a zilei pentru a întâlni persoane cărora s-ar putea să-ți fost prea frică să le cunoști. Cu siguranță vor avea câteva lucruri noi să te învețe.

Scorpion

Astăzi este o zi pentru vindecare și reconciliere. Este posibil să te fi simțit abuzat în ultima vreme de cineva din familia ta, în ultimele săptămâni. Acum ești pregătit pentru un nou început, deoarece ai reușit să rezolvi lucrurile și ai învățat ceva din ceea ce s-a întâmplat. Fă-ți timp pentru a savura momentul și petrece timp cu oamenii pe care îi iubești.

Săgetător

S-ar putea să simți că a-ți trăi viața este ca și cum ai traversa un deșert, dar, din fericire, astăzi îți aduce oaza. Profita de ea! Unii oameni pe care i-ai întâlnit în ultimele săptămâni s-ar putea dovedi a fi mai interesanți decât credeați inițial. Depinde de tine să schimbi acele părți ale personalității tale care te-au reținut.

Capricorn

Anumite întrebări despre viața ta de familie nu sunt atât de tăiate și uscate pe cât ai putea crede. Acesta poate fi cazul când sunt implicate emoții. Cu toate acestea, mai mult decât oricine altcineva, trebuie să fii atent să nu rănești sentimentele nimănui. Ceva îți va permite să controlați situația, în timp ce îți controlezi emoțiile.

Vărsător

Este posibil să fi avut unele emoții confuze în legătură cu relația sau familia ta în ultimele zile. Este posibil să nu fi putut să-ți exprimi pe deplin grijile. Dar astăzi aceste emoții vor găsi o cale să iasă la iveală. Privește in jurul tau. S-ar putea să fie cineva lângă tine care te poate ajuta.

Pești

Dacă fiecare zi ar fi ca astăzi, viața ar fi raiul! Acesta este un moment minunat pentru tine. S-ar putea să găsești răspunsurile la problemele care te deranjează de câteva săptămâni. Ține-ți ochii și urechile deschiși în toate conversațiile. Ai putea da peste piesa pe care o așteptai.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop 22 mai horoscop