x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 Octombrie 2024: Cuadratura Soare-Pluto aduce tensiuni, certuri și frustrări

Horoscop zilnic, 22 Octombrie 2024: Cuadratura Soare-Pluto aduce tensiuni, certuri și frustrări

de Andreea Tiron    |    21 Oct 2024   •   00:30
Horoscop zilnic, 22 Octombrie 2024: Cuadratura Soare-Pluto aduce tensiuni, certuri și frustrări
Sursa foto: Hepta/Horoscop zilnic, 22 Octombrie 2024

Horoscop zilnic, 22 Octombrie 2024: Taurii sunt îngrijorați, Leii sunt paranoici, iar Vărsătorii sunt suprasolicitați.

Berbec

Astăzi apar tensiuni pentru că ai tendința de a te concentra pe aspectele din viața ta pe care simți că nu le poți controla. Adevărul este că ești într-un ciclu important de trezire a nevoilor tale, în special în relațiile apropiate. Deși atenția suplimentară pe care ai acordat-o altor persoane din viața ta este benefică, exagerarea poate duce la neglijarea propriilor tale nevoi și dorințe. 

Taur

Fii atent la tensiunile crescânde, deoarece Soarele și Pluto formează un aspect de cuadratură. Diferențele de opinie pot fi mai frustrante decât de obicei. Îngrijorările pot, de asemenea, să-ți perturbe ziua. Dacă există probleme legate de volumul de muncă sau de dinamica relațiilor, acestea ar putea să iasă la suprafață acum. Evită să te lași prins în jocuri de putere. Poți simți o atracție puternică față de cineva.

Gemeni

Cu cuadratura Soare-Pluto de astăzi, te simți tensionat, iar dorința ta de a face lucrurile în felul tău și de a-ți urma propriul drum este puternică. Este esențial să nu permiți acestei tensiuni interioare să îți influențeze comportamentul. În schimb, încearcă să faci un pas înapoi pentru a obține o perspectivă mai amplă. S-ar putea să gândești în extreme, iar această mentalitate poate submina judecata ta în relații și bani. Dacă ții resentimente în tine, acestea ar putea să iasă la suprafață în mod neașteptat. Un pic de detașare îți poate fi de folos acum, chiar dacă este dificil de obținut. 

Rac

Cu Soarele și Pluto în cuadratură astăzi, ai sentimente extreme, iar grijile pot fi mai intense decât de obicei. Relațiile par grele. Fie că ești tu cel care încearcă să controleze o situație, fie că cineva încearcă să te controleze, problema de bază este frica de schimbare. Ținta ta este să lași deoparte grijile și vinovăția inutile și să ai încredere în drum. Chiar dacă există sentimente complicate acum, există și energie bună pentru a face conexiuni la nivel practic, în special cu persoane legate de carieră și muncă.

Leu

Cu o cuadratură Soare-Pluto astăzi, tensiunile pot crește. Este posibil să fii atât de atașat de metodele tale încât apare fricțiunea cu ceilalți, sau poți pune prea multă presiune pe tine pentru a realiza prea multe lucruri, ceea ce te va stresa. Acest tranzit amplifică grijile și, poate, un pic de paranoia. Trucul este să fii moderat, deoarece exagerarea poate duce la presiuni inutile. Totuși, ești în general în formă bună pentru a face conexiuni, în special legate de romantism, creativitate, divertisment și educație astăzi și în această săptămână. 

Fecioară

În anumite momente astăzi, atmosfera poate fi tensionată. Încearcă să nu permiți tensiunii cuadraturii dintre Soare și Pluto să te domine. Este mai bine să eviți să forțezi să rezolvi toate problemele de lungă durată dintr-o dată, deoarece este nerealist. O abordare pas cu pas este cea mai bună. Îngrijorările legate de bani și iubire vor ieși acum la suprafață. Fii atent să nu fii prea defensiv.

Balanță

Cu cuadratura dintre Soare și Pluto de astăzi, grijile se vor amplifica, în special în prima parte a zilei. Preocupările legate de chestiuni personale îți pot submina încrederea, sau probleme nerezolvate din trecut pot ieși la suprafață, readucând vechi dureri și resentimente. Încearcă să nu pui prea multă presiune pe tine și evită să te concentrezi pe lucruri pe care nu le poți schimba, deoarece îngrijorările excesive legate de chestiuni care nu s-au întâmplat încă nu îți fac bine. Din fericire, este un moment bun, în general, pentru a colabora cu alții. 

Scorpion

Cu Soarele și Pluto formând o cuadratură astăzi, interpretarea exagerată a acțiunilor și cuvintelor altora poate provoca fricțiuni. Puterea ta de observație este legendară, dar simțurile tale ar putea lucra peste măsură și te-ar putea duce pe căi greșite. Dacă te temi de ce e mai rău, poate fi tentant să îl cauți și să îl găsești, astfel încât să nu fii surprins! Aceasta este energia problematică a lui Pluto.

Săgetător

Cu cuadratura Soare-Pluto de astăzi este foarte ușor să te concentrezi pe elementele negative ale vieții tale. Acest tranzit poate scoate la suprafață frustrare reprimată, poate în moduri disruptive. Totuși, poate să te pună în starea de spirit potrivită pentru a face ordine în lucruri. Tu sau cineva apropiat ție poate să simtă o amenințare din cauza schimbărilor potențiale, ceea ce este o reacție naturală, dar discuțiile pot ajuta la calmarea minții tale. Găsește modalități de a te relaxa și de a te elibera, și dacă asta înseamnă să te îndepărtezi de situații tensionate, fă-o!

Capricorn

Grijile legate de un proiect profesional se vor amplifica astăzi, deoarece Soarele formează o cuadratură cu Pluto în semnul tău. Fii atent la comportamentul regretabil care provine din frica de a fi lăsat pe dinafară. Deși poți fi frustrat de oamenii care par să aibă o agendă ascunsă, ai puterea de a te ridica deasupra acestei situații și să te concentrezi pe a face tot ce poți. Nu-i poți controla pe ceilalți, dar poți controla unde îți investești energia. Propune-ți să mergi înainte cu hotărârea de a-ți gestiona viața mai eficient. 

Vărsător

Fii atent la tendința de a gândi excesiv astăzi. Ai o obsesie de a te concentra pe problemele din trecut sau pe chestiuni nerezolvate, ceea ce te poate apăsa puternic. Cu Soarele și Pluto formând o cuadratură, circumstanțele pot dezvălui unde ai fost prea atașat. În mod ideal, acest tranzit clarifică ce pași poți face pentru a te elibera de frică în aceste domenii ale vieții. Este posibil să întâmpini dificultăți în a păstra anumite lucruri pentru tine. De asemenea, fii atent la prelucrarea unei cantități prea mari de informații, astfel încât să ajungi la suprasolicitare senzorială. Propune-ți să te detașezi suficient pentru a-ți recăpăta calmul. Deși vor exista interacțiuni complicate sau sentimente complexe de gestionat astăzi, diplomația te ajută mult astăzi, deoarece Venus și Nodul Nord formează un aspect armonios în sectoarele tale sociale și de comunicare. 

Pești

Cu Soarele și Pluto formând o cuadratură astăzi, fii atent la tendința de a citi prea mult într-o situație. Provocările întâmpinate acum ar putea să te ajute să te conectezi mai bine cu vulnerabilitățile tale, așa că cel mai bine este să iei act de ele. Evită să iei decizii rapide care sunt mai mult despre frică, vinovăție sau teamă decât despre realism. Caută și modalități de a-ți construi stima de sine, valoarea, securitatea și confortul, în loc să te concentrezi pe ce lipsește. Avem tendința de a supraanaliza și de a sări la concluzii negative cu acest tranzit. 

×