x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 iunie 2023. Berbecii sunt epuizați, Fecioarele sunt confuze, iar Vărsătorii trebuie să se distreze

Horoscop zilnic, 25 iunie 2023. Berbecii sunt epuizați, Fecioarele sunt confuze, iar Vărsătorii trebuie să se distreze

de Andreea Tiron    |    24 Iun 2023   •   12:42
Horoscop zilnic, 25 iunie 2023. Berbecii sunt epuizați, Fecioarele sunt confuze, iar Vărsătorii trebuie să se distreze
Sursa foto: Vitolda Klein - unsplash.com

Horoscop zilnic, 25 iunie 2023. Taurii sunt jucăuși, Balanțele experimentează, iar Peștii sunt neliniștiți

Berbec

Nu este deloc simplu să găsești răspunsuri astăzi, cu o cuadratură Mercur-Neptun. Conversațiile, modul de a gândi și rezolvarea problemelor ar putea fi complicate. Dacă ți-ai refuzat odihna necesară, te vei simți acum epuizat.

Taur

Astăzi ești creativ și jucăuș.  Cuadratura Mercur-Neptun pune temporar un văl peste percepțiile noastre. Este posibil să fi evaluat greșit timpul sau resursele necesare pentru a finaliza un proiect, iar cu energiile de astăzi, poate fi dificil să vezi lucrurile clar. Problemele financiare necesită, de asemenea, atenție și cel mai bine este să evitați împrumuturile.

Gemeni

Este posibil să nu vă vedeți clar viitorul și direcția în carieră astăzi, ceea ce vă poate strica temporar starea de spirit. Cel mai bine este să nu acționați deocamdată, deoarece tendința este de a vedea ceea ce doriți să vedeți, însă obiectivitatea este compromisă de aspectul Mercur-Neptun.

Rac

Cu tranzitele de astăzi,  poate exista o tulburare a percepțiilor și credințele tale. Ai putea fi tentat să deschizi o discuție despre o problemă emoțională cu care nu vrei să te confrunți încă. Luați în considerare că s-ar putea să vă păcăliți cu privire la ceea ce credeți acum. Și mai ales, evită să împărtășești astăzi secrete.

Leu

Ai probleme în a vedea lucrurile clar în privința atașamentele emoționale, a relațiilor și a finanțelor. Încercați să fiți la curent cu ceea ce se întâmplă cu banii comuni. Încercați să nu lăsați o lipsă temporară de direcție să vă descurajeze.

Fecioară

Ești confuz sau te simți nesincronizat cu cineva apropiat astăzi. Tendința de a te simți stors de energie sau entuziasm este mare, deși este doar temporară și poate servi ca un reminder pentru a lua o pauză sau a te odihni suficient.

Balanță

Dorința de a experimenta mai mult decât în mod obișnuit poate devein presantă astăzi, dar tranzitul Mercur-Neptun se poate juca puțin cu percepțiile tale dacă nu ești atent sau nu ești conștient de asta. Experimentează, dar fii foarte atent dacă circumstanțele te obligă să acorzi o atenție deosebită detaliilor. Energiile de astăzi nu sunt potrivite pentru a vedea lucrurile în mod realist. Informațiile înșelătoare sunt la ordinea zilei, iar tendința de a uita sau de a trece cu vederea lucruri importante este mare.

Scorpion

Astăzi primești semnale confuze sau ai sentimentul că lucrurile sunt în aer, în special în ceea ce privește banii și relațiile. Gândiți ziua ca pe un moment convenabil pentru o pauză. Aveți grijă la iluzii care vă distorsionează percepțiile și deciziile.

Săgetător

Cuadratura Mercur-Neptun de astăzi aduce ceața peste negocieri și relațiile cu ceilalți.  Nu este un moment bun pentru angajamente concrete. Încercați să renunțați la nevoia de semne sau răspunsuri definitive, deoarece va fi mai bine să vă bucurați de moment și să faceți o pauză care să vă încarce bateriile.

Capricorn

Te deschizi către noi posibilități, însă cel mai bine este să nu vă așteptați la rezultate concrete astăzi. Este posibil ca mintea ta să fie în derivă și poate fi greu să rămâi concentrat. Nu este o zi bună pentru decizii, în special în ceea ce privește contractele, sănătatea și problemele de muncă.

Vărsător

Ideile recente sunt interesante și ți-ar putea plăcea să te joci cu modul în care le-ai putea transforma în ceva concret. Cu toate acestea, cuadratura Mercur-Neptun de astăzi sugerează că percepțiile noastre ar putea fi denaturate de iluzii. S-ar putea să simți că îți lipsește ceva sau că nu îți îndeplinești o responsabilitate. Treci peste toate și dă-ți voie să te distrezi!

Pești

Ușoare sentimente de demotivare sau neliniște sunt posibile acum, din cauza cuadraturii Mercur-Neptun, dar sunt temporare. Poate exista o lipsă de transparență în relațiile cu familia. Cineva ar putea pune presiune pentru un răspuns clar, dar este posibil să nu vă simțiți pregătit să faceți acest tip de angajament concret. În loc să vă faceți griji pentru o oportunitate ratată în trecut, hotărâți-vă să fiți mai pregătiți în viitor.

×