x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 Octombrie 2024: Gemenii sunt irascibili, toți trag de Fecioare în toate direcțiile, iar Peștii sunt dezamăgiți

Horoscop zilnic, 28 Octombrie 2024: Gemenii sunt irascibili, toți trag de Fecioare în toate direcțiile, iar Peștii sunt dezamăgiți

de Andreea Tiron    |    27 Oct 2024   •   11:00
Horoscop zilnic, 28 Octombrie 2024: Gemenii sunt irascibili, toți trag de Fecioare în toate direcțiile, iar Peștii sunt dezamăgiți
Sursa foto: Hepta/Horoscop zilnic, 28 Octombrie 2024:

Horoscop zilnic, 28 Octombrie 2024: Racii au probleme pe toate planurile, Săgetătorii sunt indeciși, iar Vărsătorii sunt atenți cu banii.

Berbec

Cu cuadratura Venus-Saturn de astăzi, s-ar putea să te simți constrâns sau limitat de circumstanțe. Oamenii nu sunt atât de deschiși sau receptivi, iar dorința ta de libertate este mai puternică decât de obicei. Acest tranzit poate duce la o senzație de nealiniere cu ceilalți. Totuși, dacă te hotărăști să înveți din circumstanțele frustrante de astăzi, te vei pune într-o poziție favorabilă. Scopul tău ar trebui să fie să fii productiv și să ignori distragerile. 

Taur

Cu cuadratura Venus-Saturn de astăzi, alții s-ar putea să nu fie întotdeauna pe aceeași lungime de undă cu tine. Este un moment bun să evaluezi ce stă în calea bucuriei, creșterii și îmbunătățirii. Poate exista o dezamăgire sau o întârziere, dar prin aceasta, s-ar putea să înveți mai multe despre ceea ce ai nevoie, vrei sau dorești printr-o întoarcere înapoi și o șansă de a observa. 

Gemeni

S-ar putea să obții o idee mai clară despre direcția în care te îndrepți în sens mai larg prin evenimentele zilei. Totuși, te lupți cu așteptările sau te confrunți cu entuziasm în scădere în viața ta socială din cauza cuadraturii Venus-Saturn de astăzi. Relațiile ar putea suferi din cauza unui moment nepotrivit sau a unei stări de irascibilitate. Deoarece ești mai sensibil, dramele celorlalți pot părea mai mari decât sunt. Pentru cele mai bune rezultate, regândește-ți strategiile, dar nu analiza prea mult emoțiile de moment. Cel mai bine este să nu iei lucrurile prea personal astăzi.

Rac

Cu cuadratura Venus-Saturn de astăzi, oamenii sunt defensivi sau apar tensiuni legate de restricții sau reguli care vor influența starea ta de spirit. S-ar putea să vezi latura negativă a unei situații, dar acest lucru te ajută să cântărești avantajele și dezavantajele. Acest tranzit poate evidenția diferite nevoi și abordări, ceea ce duce la indecizie. Hotărăște-te să înveți o lecție din experiențele actuale, chiar dacă critici sau îndoieli ies la suprafață. Problemele sau grijile legate de bani, relații, muncă sau probleme legale pot apărea cu siguranță. Dacă este așa, direcționează-ți energiile către priorități practice și dă relațiilor o distanță sănătoasă. Ar putea fi un moment bun să vezi greșelile sau zonele care necesită atenție și îmbunătățire înainte de a merge mai departe. 

Leu

Este un timp bun pentru reflecție care poate duce în cele din urmă la o redirecționare în domeniile personale și profesionale. Totuși, cu cuadratura Venus-Saturn de astăzi, diferențele ies în evidență mai mult decât asemănările. Incertitudinea face parte din peisaj. Ar putea exista sentimente de excluziune sau distanțare. Cooperarea poate să nu fie simplă, dar s-ar putea să descoperi că poți gestiona o chestiune foarte bine pe cont propriu. Încearcă să te concentrezi pe sarcini pozitive și productive, în ciuda distragerilor și a unor incoerențe.

Fecioară

În ceea ce privește viața ta de acasă sau relațiile cele mai apropiate, situațiile complicate necesită atenția ta. În acest proces, s-ar putea să fii mai conștient de zonele dificile sau de părțile rănite ale psihicului tău, dar acest lucru îți oferă șansa de a te deschide și de a fi vulnerabil, conducând în cele din urmă la vindecare. Cu toate acestea, acum vrei să-i mulțumești pe toți. S-ar putea să descoperi că ai investit prea multă energie într-o situație care te trage în jos. Progresele pe care le faci cu o legătură de familie ar putea cauza frustrare pentru altcineva care va concura pentru atenția ta sau ai putea fi tras în direcții diferite. Responsabilitățile sunt mai copleșitoare decât de obicei, afectând modul în care percepi lucrurile acum. S-ar putea să descoperi că ai nevoie de mai mult timp pentru tine acum.

Balanță

Emoțiile sau viața personală sunt mai complicate decât de obicei astăzi, iar frica de schimbare poate uneori să întrerupă planurile tale sau să amenințe buna ta dispoziție. Aspectul de cuadratură Venus-Saturn de astăzi îți va distorsiona percepțiile asupra unei situații. Dacă brusc îți pierzi energia, probabil că are legătură cu o lipsă temporară de inspirație. Tranzitele tind să îți aducă atenția asupra detaliilor realiste, fie că vrei să le vezi sau nu! Zile ca acestea sunt bune pentru a-ți găsi propria cale, a fi fericit în loc să te bazezi pe alții sau pe circumstanțe și a termina lucrurile, chiar dacă inițial este frustrant. Deși energiile de astăzi necesită răbdare, ai multe motive să te simți încurajat. Amintește-ți că ești mai înclinat să exagerezi o problemă dacă te simți copleșit, așa că vizează să reduci stresul. 

Scorpion

Fii atent să nu lași prea multe lucruri să te afecteze astăzi. Ai multe insecurități, iar nevoia ca ceilalți să arate sau să dovedească că ești respectat și valorizat este puternică. Apar neînțelegeri minore astăzi, dar cu răbdare, există multe de învățat din ele. O cuadratură Venus-Saturn este pretențioasă și cel mai bine ar fi să nu pui prea mult accent pe comentariile altora. S-ar putea să vezi zone în care ai fost restricționat sau întârziat mai clar acum. Ia o pauză în loc să renunți complet la anumite proiecte, deoarece aceste blocaje sunt temporare.

Săgetător

Astăzi rezolvi problemele și pui lucrurile pe un făgaș normal din nou. Totuși, o cuadratură Venus-Saturn scoate în evidență dificultățile, necesitând unele ajustări. Poți fi indecis pe măsură ce te lupți cu nevoi și abordări contradictorii. Cu Luna de astăzi, ești în centrul atenției. Ia-ți timp pentru a te înțelege mai bine. Te poți bucura enorm dacă te concentrezi pe tine însuți mai întâi.

Capricorn

Oamenii sunt mai greu de mulțumit astăzi, pe măsură ce Venus formează o cuadratură cu conducătorul tău, Saturn. Din fericire, este temporar, iar ajustările pe care le faci acum sunt în cele din urmă utile pentru tine. Evită să semnezi un angajament, să cumperi articole scumpe sau să te angajezi în ceva cu jumătate de inimă. Introspecția este foarte potrivită în acest moment. Ești prietenos, dar păstrezi mult mai mult decât de obicei pentru tine. 

Vărsător

Ești deosebit de receptiv la metode noi, deoarece vrei să iei măsuri și să faci schimbări. Totuși, pot exista probleme de moment, deoarece Venus și Saturn sunt în conflict și nu este un moment bun pentru a lua lucrurile prea în serios. Provocările care apar îți reamintesc să reduci puțin intensitatea pentru a te reveni pe un teren solid dacă ai deviat de la calea corectă. Grija pentru securitatea viitoare te ajută în cele din urmă să te concentrezi pe gestionarea mai eficientă a afacerilor tale, iar ăsta este efectul tranzitului lui Saturn prin sectorul tău de resurse. 

Pești 

Deoarece apar dezamăgiri, iar nivelul de energie este scăzut, încearcă să nu-ți asumi prea multe. Dacă cineva important pentru tine pare distant sau lipsit de interes, încearcă să te detașezi și să îți vezi de treaba ta. În adevăr, cu Venus și Saturn în conflict, deciziile nu sunt ușor de luat. Oamenii nu sunt nici sensibili, nici simpatici cu situația ta acum, deoarece Saturn tranzitează acum semnul tău, iar cuadratura sa cu Venus este dură. Ești prins între căutarea răspunsurilor și bucuria de a lăsa viața să curgă natural.

×