x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 3 decembrie. Balanțele se bucură se relaxare

Horoscop zilnic, 3 decembrie. Balanțele se bucură se relaxare

02 Dec 2020   •   15:38
Horoscop zilnic, 3 decembrie. Balanțele se bucură se relaxare
Sursa foto: Hepta

Berbec

Instictul este la datorie pe tot parcursul zilei, de aceea este indicat să îl asculți. De asemenea, încearcă să ai mai multă încredere în tine, pentru a putea să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus.

Taur

Este posibil să apară unele probleme cu banii, iar acestea să ducă, în cele din urmă, la conflicte cu o persoană importantă din viața ta.

Gemeni

Te ocupi de pasiunile pe care le ai, iar acest lucru îți permite să te dezvolți pe plan personal. În plus, începi să ai mai multă încredere în tine și chiar îți vine o idee de viitor.

Rac

Apar mai multe cheltuieli decât ți-ai fi imaginat, iar acest lucru aduce cu sine multă anxietate. Încearcă să renunți la cheltuielile care nu sunt necesare, pentru a putea să economisești.

Leu

Petreci timp cu familia, iar acest lucru te ajută să te relaxezi. În plus, îți dai seama de niște greșeli pe care le-ai tot făcut în ultima vreme și reușești să le corectezi.

Fecioară

Nu reușești să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor, iar acest lucru nu îți permite să te concentrezi pe lucrurile pe care le ai de făcut în prezent.

Balanță

Ziua de azi este despre relaxare. Reușești să te ocupi de o serie de activități pentru care nu ai avut timp în trecut, iar acest lucru îți permite să-ți reîncarci bateriile.

Scorpion

Muncești mai mult decât în mod normal, iar acest lucru aduce cu sine multă extenuare. Încearcă să îți asculți mai mult corpul și acordă-ți pauze atunci când simți nevoia.

Săgetător

Cunoști o persoană cu care ai o mulțime de lucruri în comun și te bucuri de compania ei pe tot parcursul zilei. Începi să simți fluturi în stomac.

Capricorn

Găsești determinarea necesară pentru a te ocupa de un proiect important pe care l-ai tot amânat. Ai multă încredere în tine și îi motivezi și pe cei din jurul tău.

Vărsător

Petreci timp alături de partenerul de cuplu și te bucuri de fiecare moment de intimitate. Dai dovadă de pasiune și romantism, iar acest lucru duce relația la un nou nivel.

Pești

Vrei să scapi de rutină, așa că ziua de azi este dedicată activităților noi. Fie că e vorba de un fel de mâncare pe care vrei să-l gătești, fie că e vorba de un nou sport, te bucuri de tot ce înseamnă nou.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic 3 decembrie