x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 30 august 2016. Ai face bine să începi să fii mai prudent cu banii

Horoscop zilnic, 30 august 2016. Ai face bine să începi să fii mai prudent cu banii

29 Aug 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 30 august 2016. Ai face bine să începi să fii mai prudent cu banii

Berbec: Plănuieşti o seară romantică alături de o persoană dragă, însă o complicaţie la locul de muncă ar putea să te facă să amâni totul. O zi plină de mici frustrări care te împiedică să fii creativ.

 

Taur: Primeşti nişte veşti din care reiese că ai putea fi nevoit să faci o cheltuială majoră care nu suferă amânare. Nu stai prea grozav cu banii. Nu te nelinişti, încă, ar putae fi o alarmă falsă.

 

Gemeni: Un conflict serios se poate isca în grupul din care faci parte. Vei fi zgândărit de pornirile tale fireşti să te implici pentru a aplana cearta, dar nu vei reuşi decât să torni gaz pe foc.

 

Rac: Nu ai un tonus fizic foarte bun, astăzi. O slăbiciune te-ar putea copleşi din senin. Este bine să eviţi activităţile care implică mult efort. Ţine cont de starea în care te afli şi nu face pe eroul.

 

Leu: Cei din jurul tău par să fie într-o perpetuă criză de nervi, azi. Dacă plănuiai să faci pe mediatorul, mai bine abţine-te. În loc de mesager al păcii vei fi văzut drept un provocator.

 

Fecioară: O persoană la care ţii este într-un impas şi apelează la tine pentru sfaturi şi sprijin. Dacă o poţi ajuta cu ceva concret, fă-o. Nu îi da însă sfaturi, dacă nu eşti în măsură. Ai înrăutăţi situaţia.

 

Balanţă: Stresul şi necazurile de la locul de muncă încep să îşi pună amprenta şi asupra vieţii tale personale. Încearcă să separi cele două lumi pentru binele celor apropiaţi, dar şi al tău.

 

Scorpion: Nişte cheltuieli neprevăzute te cam subţiază la portofel. Situaţia nu este încă foarte serioasă, dar ai face bine să începi să fii mai prudent cu banii în săptămânile care urmează.

 

Săgetător: O zi lipsită de evenimente notabile. Seara, însă, participi la o reuniune unde te vei simţi minunat alături de o persoană dragă. Curiozitatea îţi va fi stimulată de câteva bârfe suculente.

 

Capricorn: Te trezeşti cu faţa la cearşaf, iar monotonia de la locul de muncă te afectează şi mai tare. Începi să te întrebi dacă merită să îţi baţi capul. Nu abandona un lucru sigur, pentru o toană.

 

Vărsător: Comunicarea cu cei dragi este împiedicată, azi, de tot felul de probleme mărunte care îţi răpesc din timpul pe care voiai să-l aloci familiei. Uneori nu ai ce să faci. Decât să ai răbdare.

 

Peşti: Demersurile iniţiate azi te ajută să stabileşti legături cu persoane importante care se vor dovedi foarte utile în viitor. Nu băga în seamă efortul suplimentar, ce faci nu este pierdere de timp.

×