x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 6 ianuarie. Ce planuri îşi fac zodiile pentru primul weekend din 2017?

Horoscop zilnic, 6 ianuarie. Ce planuri îşi fac zodiile pentru primul weekend din 2017?

05 Ian 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 6 ianuarie. Ce planuri îşi fac zodiile pentru primul weekend din 2017?

Berbec

Va începe o perioadă în care vei avea oportunitatea de a beneficia de nişte avantaje şi de a începe noi aventuri. Însă acestea nu vor veni fără muncă multă şi perseverenţă.

Taur

Nu vei avea o zi minunată, drept urmare, nu te pune cu superiorii sau cu persoanele autoritare, pentru că vei ajunge să tulburi apele pentru nimic. Calmează-te şi nu te lăsa cuprins de emoţiile negative.

Gemeni

Eşti în aceeaşi situaţie precum Berbecii, în sensul că acum trebuie să clădeşti o fundaţie rezistentă pentru un proiect de viaţă major pe care ţi l-ai propus. Munceşte inteligent şi nu irosi energia.

Rac

Te simţi puţin dezamăgit, dar nu lăsa asta să îţi afecteze întreaga zi. Poate că nu există un motiv întemeiat sau o situaţie din cauza căreia te simţi aşa indispus. Înveseleşte-te cumva.

Leu

Există o tensiune la serviciu şi toţi colegii sunt foarte stresaţi. În curând, vei afla motivul supărării lor şi vei şti că şeful este de vină pentru asta. Nu îţi vărsa pe nervii pe prima persoană care îţi iese în cale.

Fecioară

Latura ta romantică şi aventuroasă va fi foarte accentuată şi vrei să evadezi undeva în acest weekend cu persoana iubită. S-ar putea ca planurile tale să nu funcţioneze, dar gândeşte-te la o altă opţiune.

Balanţă

Astăzi este o zi perfectă pentru a scăpa de lucrurile care sunt în dezordine în viaţa ta. Vei avea o stare apatică şi mai negativă decât de obicei, dar poţi folosi acest lucru în avantajul tău.

Scorpion

Simţi că ceva te trage înapoi şi că nu progresezi, dar probabil vezi situaţia mai rea decât este în realitate de fapt. Ai încredere în tine şi continuă să faci totul cum crezi tu mai bine.

Săgetător

 Având în vedere instabilitatea emoţională din ultimul timp, nu ştii ce să mai crezi, nu mai ai încredere în nimeni, nici măcar în tine. Profită de sfârşitul de săptămână pentru a reflecta.

Capricorn

Un eveniment neplăcut pe care l-ai cauzat în trecut începe să te bântuie şi începi să ai regrete. Cumva, inima ta încă nu a trecut peste asta. Poate fi vorba de o despărţire de un prieten sau de partener.

Vărsător

Perioada de evaluare a ceea ce ai realizat anul trecut nu s-a terminat. Încă analizezi toate proiectele de carieră are au avut succes şi care nu, pentru că nu mai vrei să repeţi greşelile din trecut.

Peşti

Încearcă să fii disciplinat şi concentrat la locul de muncă. Uşor de zis, greu de făcut pentru tine, atunci când vrei să preiei controlul şi să fii tu cel care are dreptate mereu.

 

Citeşte şi:

Horoscop 2017. Fecioarele s-ar putea să se reinventeze la nivel profesional

 

Horoscopul financiar pentru 2017! Cine câștigă mai mulți bani anul următor

 

Horoscopul anului 2017! Relații, carieră sau familie? Ce spun astrele despre anul următor

×