x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 7 iulie 2016. Mai ai puţină răbdare şi vei fi un om fericit

Horoscop zilnic, 7 iulie 2016. Mai ai puţină răbdare şi vei fi un om fericit

06 Iul 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 7 iulie 2016. Mai ai puţină răbdare şi vei fi un om fericit

Berbec: Ai un sentiment de jenă legat de idealurile pe care le nutreşti. Te temi că pari naiv dacă le spui cu voce tare. Îţi faci prea multe griji.

 

Taur: O zi haotică în care nu reuşeşti să înţelegi ceea ce ţi se cere. Eşti inspirat, însă, şi acţionezi în mod creativ, improvizând pe parcurs.

 

Gemeni: O zi plictisitoare în care nu ţi se întâmplă nimic ieşit din comun. Caută o carte interesantă sau urmăreşte un serial pentru a ucide timpul.

 

Rac: O zi potrivită pentru a-ţi testa limitele şi a încerca să-ţi depăşeşti recorduri personale. Provocările te ţin în priză şi te însufleţesc.

 

Leu: O zi confortabilă în care totul merge uns şi nimic nu te ia prin surprindere. Ai timp spre seară şi de o întâlnire cu prieteni speciali.

 

Fecioară: Nu ştii ce vrei şi eşti blocat când trebuie să iei o decizie. Cel mai bine este să te laşi purtat de val. Nu se va întâmpla nimic rău.

 

Balanţă: Eşti îndrăgostit de propriile tale idei, însă îţi este prea lene să le pui în practică, aşteptând, parcă, să devină realitate fără contribuţia ta.

 

Scorpion: Confortul personal este singurul lucru care te preocupă, azi. Din cauza asta, însă, ai putea părea cam neglijent în faţa celorlalţi.

 

Săgetător: Chiar dacă ţie nu ţi se pare aşa, roadele muncii tale sunt pe cale să se coacă. Mai ai puţină răbdare şi vei fi un om fericit.

 

Capricorn: A sosit timpul să stabileşti clar ceea ce vrei de la viaţă şi să începi să munceşti pentru a-ţi realiza ţelul. Fără scuze şi amânări.

 

Vărsător: Se deschide o perioadă a oportunităţilor, pentru tine. Fii cu ochii în patru şi nu lăsa ocaziile să-ţi scape. Se întrevăd lucruri mari.

 

Peşti: O zi în care vezi jumătatea goală a paharului. Atitudinea pesimistă nu îţi dăunează, însă. Cel mult te fereşte să acţionezi nechibzuit.

×