x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 7 mai 2023. Schimbări radicale pentru o zodie

Horoscop zilnic, 7 mai 2023. Schimbări radicale pentru o zodie

de Vali Deaconescu    |    06 Mai 2023   •   15:39
Horoscop zilnic, 7 mai 2023. Schimbări radicale pentru o zodie
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop 7 mai 2023. Leii vor o schimbare de ritm, Săgetătorii au parte de o zi jucăușă, iar Capricornii vor să se retragă în casa lor.

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Astăzi te vei emoționa mai mult decât de obicei. Cu toate acestea, ți se va îmbunătăți ușor norocul! De ce să nu-l testezi cerând universului o favoare?

Taur (20 aprilie-20 mai)

Astăzi te vei simți mai confortabil lucrând singur sau în culise. Nu ești antisocial; vrei doar puțină pace și liniște și o șansă de a te bucura de propria ta singurătate. A fost un moment social pentru tine, iar acum ai nevoie de o pauză.

Gemeni (21 mai-20 iunie)

O interacțiune cu o cunoștință de sex feminin ar putea fi semnificativă astăzi. De fapt, poate dorești să îți împărtășești speranțele și visele pentru viitor cu această persoană, deoarece feedbackul ei te poate ajuta. De ce să nu încerci să afli?

Rac (21 iunie-22 iulie)

Detaliile despre viața ta privată sunt publice din anumite motive. Oamenii vorbesc despre tine. Ei te observă mai mult decât de obicei. Fi conștient de acest lucru în cazul în care trebuie să controlezi daunele. Ai putea chiar să folosești asta în avantajul tău?

Leu (23 iulie-22 august)

Vrei o schimbare de ritm. Vrei să fugi și să te alături circului sau să faci ceva delicios de diferit. Asta pentru că îți dorești aventură și o șansă de a învăța ceva nou! Du-te într-un loc în care nu ai mai fost niciodată.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Astăzi s-ar putea să ai o reacție la probleme legate de proprietatea comună, moșteniri, impozite, datorii și orice are de-a face cu averea altcuiva. Dintr-o dată, aceste probleme contează. Sunt alb-negru.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Astăzi trebuie să mergi înainte atunci când ai de-a face cu ceilalți. Hei, nu e mare lucru. Pur și simplu necesită cooperare și curtoazie.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Astăzi va trebui să-ți pui propriile considerații emoționale pe locul doi după cele ale altcuiva. Nu ești un martir - este doar ceea ce este necesar. Îți vei da seama că „Este o bucurie să lucrezi pentru cei pe care îi iubești”. Când suntem amabili cu ceilalți, ne placem mai mult pe noi înșine.

Săgetător (22 noiembrie-21 dec.)

Aceasta este o zi jucăuşă, uşoară! Vrei să te distrezi! Ai nevoie să fii exact ceea ce ești, fără pretenții. De asemenea, s-ar putea să te simți protector și îngrijitor față de copii sau față de un prieten? Te vei bucura de activități distractive cu copiii.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Astăzi vei fi bucuros să stai acasă și să te bucuri de intimitatea casei tale în împrejurimile familiare. S-ar putea să ai, de asemenea, o discuție semnificativă cu un membru al familiei de sex feminin. Dacă ai ocazia să te gândești la lucruri, vei vedea cât de mult îți controlează obiceiurile viața.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Astăzi, comunicările tale personale cu ceilalți contează. Vrei chestionarul. Nu vrei să pierzi timpul cu discuții politicoase și superficiale despre vreme. Acesta este motivul pentru care ai putea fi îndrăzneț să vorbești astăzi cu un prieten, mai ales cu întrebările tale acide.

Pești (19 februarie-20 martie)

Te identifici cu ceea ce ți se oferă azi. Totuși, acesta este motivul pentru care nu vei împrumuta ceva nimănui. De fapt, te vei simți cel mai fericit dacă ești înconjurat de obiectele tale familiare care au sens pentru tine. „E al meu. Toate ale mele."

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop 7 mai horoscop zilnic