x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 iulie 2016. Nu te crampona în detalii nesemnificative

Horoscop zilnic, 8 iulie 2016. Nu te crampona în detalii nesemnificative

07 Iul 2016   •   19:55
Horoscop zilnic, 8 iulie 2016. Nu te crampona în detalii nesemnificative

Berbec: Eşti tentat să eviţi situaţiile în care pot apărea discuţii în contradictoriu. Nu rezolvi nimic aşa. Confruntă ce e de confruntat.

 

Taur: Este posibil să ai o izbucnire nervoasă, dar în ultimă instanţă îţi va face bine. Odată puse pe masă nemulţumirile, va urma rezolvarea lor.

 

Gemeni: Simţi nevoia să-i ajuţi pe cei din jurul tău, însă prea multă implicare îţi poate secătui energia. Rezumă-te să dai sfaturi.

 

Rac: O zi alertă în care trebuie să iei multe decizii cu foarte puţin timp de gândire. Nu te crampona în detalii nesemnificative.

 

Leu: O zi în care eşti mai sensibil ca de obicei iar micile neplăceri de care are parte toată lumea le percepi ca pe o conspiraţie împotriva ta.

 

Fecioară: Te mănâncă palma să cheltuieşti nişte bani pe produse care te încântă, chiar dacă nu sunt de strictă necesitate. Ai grijă să nu exagerezi.

 

Balanţă: Nu îţi asuma mai multe sarcini decât poţi duce. Ai grijă să ceri sprijinul altora chiar înainte să te apuci de treabă pentru a putea răzbi.

 

Scorpion: Este bine să te trezeşti devreme şi să te apuci imediat de treabă, pentru că ziua va fi una foarte încărcată. Atenţie cum îţi dozezi timpul.

 

Săgetător: Conştientizează faptul că eşti un membru important al grupului din care faci parte şi că şi opiniile tale contează. Prea multă modestie strică.

 

Capricorn: Cineva face o gafă, iar tu va trebui să restabileşti ordinea în haos. Asumă-ţi de la început rolul de lider pentru a fi eficient.

 

Vărsător: Nimereşti într-un anturaj de oameni scorţoşi. Asta îţi activează latura rebelă. Eşti tentat să faci ceva nonconformist doar pentru a le face în ciudă.

 

Peşti: Curiozitatea celorlalţi devine de-a dreptul supărătoare. Uneori e bine să le reaminteşti să nu-şi mai bage nasul unde nu le fierbe oala.

×