x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 20 octombrie 2014. Gemenii au o zi bună pentru acţiuni de detoxifiere a organismului

Horoscop zilnic, joi 20 octombrie 2014. Gemenii au o zi bună pentru acţiuni de detoxifiere a organismului

19 Noi 2014   •   20:39
Horoscop zilnic, joi 20 octombrie 2014. Gemenii au o zi bună pentru acţiuni de detoxifiere a organismului
Sursa foto: Horoscop zilnic, joi 20 octombrie 2014. Gemenii au o zi bună pentru acţiuni de detoxifiere a organismului
Berbec 

De dimineaţă se schimbă vibraţia Lunii şi vei fi predispus la a te preocupa în mod deosebit de sectorul financiar. Acţiunile tale se bazează pe strategii bine puse la punct, dar, în plus, astăzi te poţi baza şi pe fler în domeniul afacerilor. Fiind mai sensibil şi receptiv la diverse semnale subliminale, este recomandat, mai ales în orele serii, să eviţi a te lăsa copleşit de anxietate.

Taur
Raţionamentele rapide şi profunde dar şi fermitatea sunt astăzi atu-uri pe care le poţi avea în vedere, mai ales dacă ai în plan acţiuni ce necesită avize juridice sau orice fel de legalizări. Totuşi, nu ignori nici zona sentimentală unde s-ar putea să fi tentat de relaţii pasionale cu persoane întâlnite prin intermediul prietenilor, care însă au şanse să rămână o aventură şi atât.

Gemeni
La serviciu, astăzi te poţi folosi de mentalul tău alert, ajutat fiind de capacitatea de a citi rapid cu cine ai de-a face, cu atât mai mult dacă la mijloc sunt bani. Dacă însă activezi în domeniul artistic, trăirile intense îşi pot găsi uşor o cale de concretizare, cu condiţia să nu ajungi totuşi la extenuare. Şi, cum Luna se află în descreştere, este o zi bună pentru acţiuni de detoxifiere a organismului.

Rac
Relaţia cu persoana iubită este încărcată astăzi de multă pasiune, de sentimente intense, însă şi posesivitatea sau gelozia îşi pot face prezenţa. Poate vei reuşi să te relaxezi mai uşor dacă nu încerci să ai totul sub control, iar o bună ocazie în acest sens ar fi ieşirea în oraş la un eveniment artistic deconectant. Creativitatea este în general la cote înalte, dar ai nevoie şi de o bună canalizare a ideilor.

Leu
Nu eşti pe deplin conştient de puterea de influenţă pe care are familia asupra ta şi câte decizii sunt urmarea a ceea ce ai văzut acasă. Însă, dacă realizezi că acestea au frecvent o componentă emoţională, îţi va fi mai uşor să găseşti calea spre atingerea unei zone de confort interior. Poate a venit momentul să iei în serios desprinderea de anumite relaţii sau din contră, aprofundarea altora.

Fecioara
Astăzi, eşti predispus să te axezi pe aspectele cu adevărat importante, nescăpând niciun detaliu nici în analize, nici în exprimare. Astfel, ştii exact cum să pui punctul pe "i" mai ales în relaţia cu copii, dar şi cu partenerul de viaţă, acolo unde uneori nici nu mai este nevoie de cuvinte. Chiar dacă poţi fi tentat să cauţi relaxarea în intimitatea căminului, nu este timpul acum să faci abateri de la program.

Balanţă
Dacă îţi faci curaj să experimentezi în domeniul creativităţii, să încerci şi altceva studiind un nou domeniu, ai la dispoziţie un anume fler care să te direcţionezespre a face profit astfel încât să susţii cheltuielile legate de casă şi familie. Contează să ai încredere în resursele tale interioare, fiindcă în privinţa strategiilor bune şi puterii de muncă, deja ai dovedit că eşti capabil.

Scorpion
Astăzi, Luna se află în semnul tău zodiacal conferindu-ţi multă energie dar şi tendinţa de a te impune celor din jur printr-un discurs incisiv şi acţiuni speculative, puţini fiind aceia ce pot ţine ritmul cu tine. Totuşi, e indicat să fii mai maleabil şi deschis ideilor noi. Şi în iubire te implici cu la fel de mare patos, însă nu trece cu vederea excesele doar de dragul experimentării unor trăiri intense.

Săgetător
Intuiţia este astăzi aliatul tău de nădejde, atât în chestiunile care privesc domeniul financiar cât şi în ceea ce priveşte conexiunile existente cu cei dragi din familie. Trebuie însă să acorzi o atenţie deosebită desprinderii emoţionale de sentimente şi relaţii toxice dar şi unei curăţări la propriu a organismului prin metode specifice. Fii creativ şi îndrăzneşte să faci ceva pe placul inimii tale.

Capricorn
S-ar părea că nimic nu te-ar mai putea distrage de la a pune în aplicare planurile tale atât de bine gândite, ieşind în evidenţă în cercul tău social prin determinareaşi pasiunea pe care le pui în joc. Însă, n-ar strica să te bucuri şi de compania prietenilor de suflet, fie alegând să ieşiţi în oraş la un concert, fie participând la reuniuni cu tematici profund spirituale.

Vărsător
Nevoia de popularitate şi de confirmare a propriilor eforturi este astăzi la cote înalte, fiind destul de sensibil la aceste subiecte. Important este totuşi să ţii cont că ai spor dacă alegi să lucrezi cu mai puţină expunere publică, putând să te concentrezi, să ai parte de inspiraţie dar şi de idei bune aducătoare de profit, în special dacă activezi în domenii artistice sau metafizice.

Peşti
Abordările profund spirituale sunt propice zilei de astăzi, în plus având abilitatea de a coagula un discurs convingător despre modul tău de a vedea lucrurile încercurile de prieteni în care activezi. Şi, chiar ai şanse mari să câştigi adepţi, schimbând perspective. Rămâi totuşi detaşat de orice implicare afectiv-emoţională,oricât de tentant ar fi acum acest lucru.


Astrolog Ana Ozsvath  
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: horoscop