x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi, 30 octombrie 2014. Deciziile cu conotaţii financiare nu sunt favorizate astăzi pentru Săgetători

Horoscop zilnic, joi, 30 octombrie 2014. Deciziile cu conotaţii financiare nu sunt favorizate astăzi pentru Săgetători

29 Oct 2014   •   18:26
Horoscop zilnic, joi, 30 octombrie 2014. Deciziile cu conotaţii financiare nu sunt favorizate astăzi pentru Săgetători
Berbec 
Statutul tău social are o importanţă deosebită dar astăzi ai ocazia să realizezi că nu merită să sacrifici orice de dragul de a obţine puterea. Până spre seară, nu este un interval potrivit pentru hotărâri decisive şi, în plus, ţi-ar fi de folos dacă mizezi pe capacitatea de a discerne adevărul de minciună la cei din jurul tău. Seara, atmosfera se relaxează, deci ai putea să-ţi cauţi prietenii pentru a ieşi în oraş. 

Taur 
Astăzi, în relaţiile parteneriale deşi pari rezervat, laşi impresia de competenţă şi autoritate privind ceea ce doreşti să transmiţi, având totuşi suficientă putere de convingere. Lasă deciziile din sectorul carierei pe ultima parte din zi, chiar dacă rişti să şochezi prin ideile tale îndrăzneţe. Pasiunea nu lipseşte acum din relaţia cu partenerul de cuplu, dar nici accentele de posesivitate. 

Gemeni 
Dacă la serviciu ai de-a face şi cu chestiuni băneşti, cu atât mai mult ar trebui să ţii cont de vibraţia de azi care predispune la cumpătare. Deci, nu-ţi risca nici integritatea morală, nici pe cea financiară chiar dacă vrei să câştigi un oarecare control. Odată cu venirea serii, subiectele cu teme nonconformiste îţi pot capta atenţia, deci foloseşte acest timp pentru studiu şi chiar experiment. 

Rac 
Chiar dacă astăzi nu eşti atât de expresiv din punct de vedere emoţional faţă de partenerul de cuplu, asta nu înseamnă că nu eşti capabil şi dornic de a-i înţelege perfect nevoile acestuia, inclusiv pe cele de natură spirituală. Mai trebuie doar să îi arăţi că într-adevăr îţi pasă. Schimbarea de vibraţie a Lunii te predipune spre sfârşitul zilei la nevoia de spaţiu personal, ceea ce nu se pliază pe tendinţele posesive. 

Leu 
Responsabilităţile cotidiene legate de familie sunt luate astăzi cât se poate de în serios, sacrificând totul pentru cei dragi şi fiind dornic de a te prezenta ca o persoană de nădejde, chiar un bun şi pragmatic sfetnic. Însă nici nevoia de a te bucura de puţină libertate alături de persoana iubită nu poate fi trecută cu vederea, aşa că rezervă câteva momente pentru a face ceva diferit în orele serii. 

Fecioara 
Astăzi poţi fi un bun şi eficient comunicator, în special în relaţia cu cei dragi, intuind pe ce anume să pui accentul astfel încât să existe şi o soluţionare concretă a subiectului abordat. Poate n-ar strica să arăţi un pic mai multă empatizare. Caută să împleteşti patosul cu care-ţi exprimi ideile cu practici originale, fără ca, totuşi, să stârneşti conflicte cu colegii de muncă. 

Balanţă 
Eşti concentrat astăzi să te mobilizezi pentru a duce la bun sfârşit tot ce ţi-ai propus în sectorul casnic, dar ar fi indicat să ţii cont de semnalele interioare primite asupra riscului de suprasolicitare fizică dar şi nervoasă. Deşi banii şi siguranţa materială sunt un subiect ce te preocupă acum, profită de orele serii pentru a te relaxa alături de cei dragi sau de prieteni, eventual încercând ceva inedit. 

Scorpion 
Modul tău de exprimare dar şi abordarea subiectelor de studiu sunt astăzi caracterizate de pragmatism şi axate pe anumite standarde pentru care nu eşti dispus să faci concesii. Inspiraţia artistică poate fi uşor transpusă în modalităţi concrete de expresie, intuind cea mai potrivită metodă. Acasă, se pot isca spre seară momente tensionate din pricina nevoii de libertate şi spaţiu personal. 

Săgetător 
Deciziile cu conotaţii financiare nu sunt favorizate astăzi şi ar fi indicat să nu neglijezi predispoziţia către un comportament precaut. Poţi intui în cele mai multe cazuri care sunt necesităţile reale invocate de membrii familiei, aşa că bugetul tău pare în siguranţă. Deşi simţi nevoia de a sta mai retras, eventual alături de cei apropiaţi, vei fi provocat spre seară să faci faţă unui program social destul de activ. 

Capricorn 
Având în vedere că Luna rămâne o bună parte din zi în semnul tău şi poţi traversa momente de îndoială sau insecuritate, este de preferat să cauţi compania unor persoane de încredere care să te susţină în demersurile tale. Şi, nu va fi prea greu să le găseşti, putând decela cu uşurinţă vorbele nesincere ale celor din jur dar şi adevăratele lor motivaţii. Financiar, fereşte-te de cheltuieli extravagante. 

Vărsător 
Tonusul tău nu pare să fie astăzi la cote înalte, odihnă şi meditaţia fiind remedii bune pentru refacerea forţelor fizice dar şi pentru recăpătarea încrederii personale. Rezervă-ţi măcar câteva momente de linişte şi vei afla de ce anume ai cu adevărat nevoie dar şi pe ce resurse te poţi baza. Sfârşitul zilei îţi readuce energia normal, însă fii atent la cum gestionezi nevoia de a urma doar propriile reguli. 

Peşti 
Ai şansa ca astăzi să oferi un model de competenţă şi să-ţi impui cu uşurinţă autoritatea în cercul tău de prieteni, intuind punctele cheie pe care să pui accent dar şi persoanele mai puţin sincere. La finalul zilei, fii pregătit să faci faţă provocării de a aborda într-un mod diferit subiecte ce ţin de principiile de viaţă la care te raportezi dar şi subiecte din sfera spiritual-filosofică. 

Astrolog Ana Ozsvath   
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: horoscop