x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 13 octombrie 2014. Gemeni, momente bune pentru a trasa direcţii de viitor

Horoscop zilnic, luni 13 octombrie 2014. Gemeni, momente bune pentru a trasa direcţii de viitor

12 Oct 2014   •   20:27
Horoscop zilnic, luni 13 octombrie 2014. Gemeni, momente bune pentru a trasa direcţii de viitor
Berbec
Se întrezăresc dialoguri multiple cu persoanele din anturajul apropiat. Dacă ai de realizat documente oficiale, de luat decizii majore sau de particpat la discuţii profesionale publice, mai întâi pregăteşte-te pe îndelete, eventual apelând la sfaturile unui specialist în domeniu. Mentalul îţi este răscolit şi foarte uşor poţi greşi.

Taur

Sunt posibile câstiguri materiale din munca desfăşurată la serviciu. Există o mare discrepanţă între eforturile despuse în ultima vreme şi plata obţinută. Recomandabil este să îţi dozezi activitatea, astfel încât să eviţi suprasolicitarea. Energia vitală este fluctuantă, de aceea fii prudent. Spre seară plimbă-te printr-un magazin preferat şi oferă-ţi niscai mofturi.

Gemeni
Sunt momente bune pentru a-ţi trasa noi direcţii de viitor. Mai ales în relaţiile sentimentale se pare că ai multe de lămurit. În primul rând, gândeşte-te pe îndelete ce anume vrei în sectorul amoros şi apoi acţionează. Astăzi îţi poţi permite să stai mai mult cu cei dragi şi să le asculţi sfaturile, ideile, doleanţele.

Rac
Ziua este favorabilă odihnei şi dialogului interior. Posibil să apară conflicte în relaţiile de serviciu, pentru că te implici prea puţin în activităţile profesionale. Selectează-ţi priorităţile şi fereşte-te de explicaţii inutile. După-amiaza te vei simţi mai bine. Cineva din familie îţi poate oferi sfaturi bune vizavi de locul tău de muncă.

Leu
Se pare că ai mulţi susţinători printre colegii de serviciu sau printre persoanele din anturajul apropiat. Acest fapt poate aduce neplăceri în relaţiile sentimentale. Fii prudent şi aranjează-ţi programul zilei astfel încât să petreci suficient timp şi cu cei dragi. Ai în vedere şi faptul că orice tip de comunicare este distorsionat.

Fecioara

Săptămâna debutează cu multă forfotă în sfera profesională. Relaţionarea cu şefii sau cu reprezentanţii unor instituţii oficiale este deficitară. Fii prudent şi alege-ţi cu grijă vorbele şi gesturile publice. Datorită aspectelor financiare nemulţumitoare de pe urma activităţii desfăşurate la locul de muncă, foare uşor se poate ajunge la discuţii aprinse.

Balanţa
Este o zi bună pentru demersuri specifice călătoriilor sau planificării unui program de instruire personală şi profesională. Poate fi vorba despre reluarea unor astfel de demersuri, care stagnează de ceva vreme. Bine este să nu forţezi nota şi să fii prudent dacă este nevoie de semnarea unor documente care te implică pe termen lung. 

Scorpion
Concentrează-ţi eforturile pentru a rezolva astăzi cât mai multe datorii restante, fie că este vorba despre achitarea unor servicii, facturi, taxe, fie că este vorba despre datorii în bunuri materiale către cunoscuţi. Sunt posibile încurcături în documente şi dialoguri surde. Ai răbdare atăt cu tine, cât şi cu ceilalţi.

Săgetator
Relaţiile parteneriale sunt tensionate. Fie că este vorba despre colaboratorii profesionali, fie despre partenerul de viaţă, tu eşti cel care provoacă frecvent. Controlează-ţi reacţiile şi fii mai înţelegător cu ceilalţi. Prietenii îţi pot da sfaturi utile în ceea ce priveşte sectorul partenerial. Totuşi ar fi bine să ţii cont şi de îndemnurile sufletului tău.

Capricorn

Săptămâna debutează cu multa activitate la locul de muncă. S-ar putea să fii nevoit să reiei unele sarcini de lucru, abordate mai demult, dar care, fie au fost finalizate parţial, fie incorect. Relaţiile colegiale lasă mult de dorit, de aceea ocupă-te pe cât posibil singur de ceea ce ai de făcut. Un şef te va ajuta suficient, când te astepţi mai puţin.

Vărsător
Relaţiile sentimentale sunt umbrite astăzi. Foarte uşor de la nimicuri se poate ajunge la conflicte pe termen lung. Recomandabil este să stai de vorbă cu cei dragi şi să le asculţi pe îndelete povestirile. În a doua parte a zilei, oferă-le o surpriză organizând o ieşire în oraş, o cină festivă sau o invitaţie la un spectacol de teatru.

Peşti

Ai succes astăzi la treburi gospodăreşti şi la discuţii cu membrii familiei. În primul rând se pot lămuri chestiunile băneşti comune, care vizează bunurile patrimoniale sau cheltuielile cu întreţinerea casei sau a unui membru al famililei aflat în nevoie. Se recomandă prudenţă, atât în vorbe, cât şi în fapte.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut


×
Subiecte în articol: felicia horoscop