x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 22 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 22 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

23 Dec 2013   •   00:04
Horoscop zilnic, luni 22 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________


Berbec
Multă forfotă la serviciu. Cu toate că lumea se pregăteşte de vacanţă de sezon, tu se pare că vei fi nevoit să îţi continui activitatea profesională. Colegii sunt deja plecaţi, însă şefii îţi sunt în preajmă. Sunt posibile discuţii aprinse, de aceea, fii pregătit să răspunzi corect şi la obiect. Ar fi bine să îţi dozezi eforturile şi să te ocupi doar de treburile prioritare. Sănătatea este deficitară, în special pe segmentele aparatului digestiv. Evită consultaţiile şi analizele medicale.

Taur
Se întrezăresc discuţii aprinse cu persoana iubită şi cu copiii. Temele pot fi diverse: de la banii şi bunurile administrate în comun până la organizarea petrecerilor de sărbători. În acest sens, tu ai anumite planuri, însă cei dragi au altele. Fii deschis şi acceptă şi propunerile celorlalţi. Participă activ la acţiunile comune şi evită discursurile critice. După-amiază, acordă momente pentru un hobby sau pentru a colinda magazinele în scopul achiziţionării cadourilor.

Gemeni
Treburile gospodăreşti îţi sunt susţinute din plin. Pe lângă curăţenii generale şi reparaţii curente ai avea succes şi la amenajarea casei pentru sărbători şi la cumpărăturile necesare. Totuşi fii prudent la cheltuieli şi orientează-te doar spre strictul necesar. Pe de altă parte, discuţiile cu membrii familiei vizavi de petrecerea sărbătorilor de iarnă vor fi frecvente şi mulţumitoare pentru toată lumea. Introdu în planurile tale casnice şi relaţionarea cu rudele.

Rac
Sunt posibile mai multe drumuri pe distanţe scurte, fie pentru a-ţi rezolva treburile personale, fie pentru a ajuta o rudă sau un prieten. Ar fi bine să ai în vedere şi treburile de la serviciu, întrucât mai beneficiezi de susţinere astrală pe sectorul muncii zilnice. De asemenea, o discuţie cu un coleg îţi poate aduce lămuriri importante vizavi de mersul lucrurilor la serviciu în anul următor. Evită să îţi divulgi planurile de viitor.

Leu

Începutul săptămânii îţi aduce poftă de cheltuieli, însă, după ce mai întâi îţi verifici bugetul disponibil. Cu toate că este nevoie să faci şi cumpărături necesare traiului zilnic îţi poţi permite şi ceva cadouri, atât pentru tine, cât şi pentru cei dragi. Evită eforturile şi discuţiile ample, deoarece energia vitală este la un nivel scăzut. După-amiază, răsfaţă-ţi simţurile cu o mâncare preferată şi cu o şuetă cu cineva de încredere.

Fecioara
Capriciile pe care la manifeşti astăzi îţi pot crea neplăceri în relaţiile cu ceilalţi. Ar fi bine să te ocupi doar de sufletul şi trupul tău şi să îi laşi în pace pe cei dragi. Mergi la un salon de înfrumuseţare, la un masaj sau vizitează un magazin de unde îţi pot achiziţiona obiecte vestimentare sau bijuterii. Este o perioadă delicată în relaţiile sentimentale şi de aici şi stările tale de spirit sunt fluctuante. Ţine-ţi firea şi bucură-te de tot ce te înconjoară.

Balanţă

Este o zi potrivită meditaţiei şi introspecţiei. Eforturile fizice şi mentale ar trebui evitate, deoarece atât sufletul, cât şi trupul au nevoie de odihnă, somn şi o alimentaţie uşoară. Sunt posibile neplăceri în relaţiile cu ceilalţi, de aceea foloseşte-ţi în permanenţă diplomaţia şi farmecul pentru a dizolva orice conflict cât de mărunt. După-amiază ţi-ar prinde bine o vizită într-un loc sfânt şi o discuţie de taină cu cineva drag.

Scorpion
Relaţiile cu prietenii se pot modifica, datorită banilor, dar şi divergenţelor de opinii vizavi de orice temă a vieţii. Tot ce ţine de anturajul apropiat, mai ales dacă este implicată şi latura amoroasă se află într-un con de umbră greu de desluşit sau de înţeles. Ar fi bine să nu pui bază pe sprijinul altora şi să fii mai selectiv în alegerea prietenilor sau protectorilor. A doua parte a zilei este favorabilă alcătuirii planurilor de sărbători, alături de cei dragi.

Săgetător
Începutul săptămânii te va pune în lumina reflectoarelor vieţii cotidiene. Domeniul profesional este tema zilei, în special relaţiile cu şefii şi întâlnirile socio-profesionale. Este posibil să vină veşti interesante legate de condiţiile de muncă şi de salarizarea aferentă. Pe de o parte, activitatea de la serviciu se reduce pentru că vine vacanţa de iarnă, însă pe de altă parte situaţia economică a firmei sau societăţii în care lucrezi este deficitară. Fii prudent şi evită provocările.

Capricorn
Veştile din şi despre străinătate sunt contradictorii. Dacă este vorba despre călătorii de agrement, cu ocazia sărbătorilor de sezon, ai răbdare, deoarece peste câteva zile lucrurile se aranjează. Însă dacă este vorba despre călătorii în interes de serviciu sau pentru studii ar fi bine să le verifici pe îndelete şi să le refuzi în cazul în care constaţi nereguli. Pe de altă parte, ţi-ar prinde bine o discuţie despre propria ta dezvoltare personală şi profesională cu un specialist.

Vărsător
Debutul săptămânii îţi aduce în atenţie faptul că trebuie să te ocupi de bugetul cheltuielilor de sărbători. Prioritară este achitarea facturilor sau a altor tipuri de datorii. Evită planurile de investiţii şi cheltuielile nefondate. Ai fi tentat să urmezi sfaturile prietenilor vizavi de creşterea veniturilor tale, însă nu se recomandă. Fii prudent la toate tipurile de relaţii, deoarece există un mare risc de a te îndepărta de persoanele care chiar îţi sunt alături necondiţionat.

Peşti
Este o zi în care eşti foarte solicitat atât de către partenerul de viaţă, cât şi de către colaboratori sau parteneri de afaceri. Totuşi sunt momente favorabile pentru a rezolva detalii esenţiale ale muncii pe care o desfăşori în comun cu ceilalţi, pe linie profesională. Chiar dacă există divergente de opinie sau de mod de acţiune, ai încredere că până la urmă lucrurile vor ieşi aşa cum îţi doreşti tu. Dar ţine cont şi de părerile şi nevoile celorlalţi.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________




×