x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni, 26 ianuarie 2015. Atenție, TAURI! Risc crescut de erori de diagnostic si tratament

Horoscop zilnic, luni, 26 ianuarie 2015. Atenție, TAURI! Risc crescut de erori de diagnostic si tratament

25 Ian 2015   •   18:02
Horoscop zilnic, luni, 26 ianuarie 2015. Atenție, TAURI! Risc crescut de erori de diagnostic si tratament
Berbec

Esti dornic de a te implica in mai multe treburi deodata. Selecteaza-ti prioritatile, pentru ca risti sa iti risipesti energia in actiuni inutile sau in treburile altora. Se recomanda prudenta si discretie in segmentul profesional, deoarece exista conflicte mocnite. Ar fi bine sa iti rezervi momente pentru o plimbare in aer liber sau pentru un dialog amical cu cineva drag si de incredere.  

Taur

Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organsimul iti este obosit si chiar are nevoie de ingrijiri deosebite. Pe cat posibil evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece exista un risc crescut de erori de diagnostic si tratament. Dupa-amiaza te vei simti mai bine, dar nu forta nota. Sunt momente bune pentru a-ti trasa un nou program cotidian.

Gemeni

O discutie cu un prieten iti poate oferi informatii deosebite despre segmentul profesional in care activezi. Pe de alta parte ar fi bine sa nu pleci urechea chiar la tot ce auzi, pentru ca exista detalii care nu iti sunt de folos. Dupa-amiaza, odihneste-te acasa, printre cei dragi. Simpla lor prezenta si cateva vorbe placute schimbate cu membrii familiei iti aduc alinare si buna dispozitie.

Rac

Multe controverse pot aparea astazi intre tine si colegii de serviciu. In special sefii vor cauta sa te provoace pe diverse teme profesionale. Fii prudent si pregateste-te bine vizavi de indatoririle tale de la locul de munca. Cu putin efort si rabdare vei depasi totul cu bine. La modul general gandirea si comunicarea sunt viciate. Astfel evita sa astepti intelegerea celorlalti.

Leu

Este o zi in care atentia iti este atrasa de rezolvarea demersurilor legate de calatorii indepartate. Posibil sa intampini tot soiul de obstacole, dar ai incredere ca totul se va rezolva la momentul potrivit. De asemenea si imbogatirea laturii educative este un domeniu care merita eforturi astazi. Astfel, pe seara rezerva-ti momente de lectura sau de vizionare a unor filme bune.

Fecioara

Ziua este favorabila achitarii facturilor sau altor tipuri de datorii. S-ar putea sa apara neintelegeri de la banii si bunurile comune pe care le administrezi si folosesti cu partenerul de viata sau cei de afaceri. Nu te baza pe ajutorul acestor persoane. Chiar este posibil sa platesti daune de pe urma lor. Spre seara, gandeste-te la o strategie financiara favorabila tie.

Balanta

Inceputul saptamanii iti aduce multe provocari din partea celorlalti. Sunt posibile rasturnari de situatie neasteptate, atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in relatiile profesionale. Exista detalii vechi ale acestor relatii, care acum revin, pentru a fi lamurite odata pentru totdeauna. Concentreaza-te pe evenimentele zilei si depune toate eforturile pentru a remedia lucrurile.

Scorpion

Multa forfota se intrezareste la serviciu. Se pare ca undeva, candva ai lasat unele sarcini de lucru nefinalizate corect, iar acum trebuie remediate in regim de urgenta. Colegii nu te sustin, ba chiar iti pot lasa pe umeri si responsabilitatile lor. Selecteaza-ti prioritatile si ocupa-te numai de indatoririle tale. Dozeaza-ti eforturile, deoarece sanatatea este vulnerabila.

Sagetator

Atentia iti este atrasa de relatiile sentimentale. Atat relatia cu persoana iubita, cat si cea cu copiii se vor reconfigura de acum incolo. Recomandabil este sa stabilesti clar anumite reguli intre tine si cei dragi. Posibilitatea de a te departa, chiar si pentru o vreme de cei dragi este mare. Ofera-le acestor persoane timpul si spatiul necesare, pentru a-si duce traiul cum cred ei de cuviinta.

Capricorn

Familia iti solicita ajutorul. Fie ca este vorba despre treburile gospodaresti, fie despre planuri patrimoniale de anvergura ar fi bine sa raspunzi prezent. Exista riscul aparitiei discutiilor contradictorii, pentru ca tu esti acaparat de indatoririle socio-profesionale, iar cele domestice sunt cumva in umbra. Aranjeaza-ti programul, astfel incat sa le rezolvi pe toate.

Varsator

Se recomanda prudenta in comunicare. Este dificil astazi sa ai claritate in ganduri si astfel si vorbele tale vor reflecta acest lucru. Vorbeste strictul necesar si fereste-te de discutii inutile sau de a da sfaturi. Se pot ivi calatorii pe distante scurte, fie pentru a rezolva diverse chestiuni personale, fie profesionale. Ai grija pe unde si cum mergi.

Pesti

Ziua iti aduce noutati in plan financiar. Posibil sa primesti bani, bunuri, cadouri neasteptate din segmentul profesional, dintr-un loc de munca unde lucrezi. Pe de alta parte apar si cheltuieli deosebite pentru chestiuni personale. Poate fi vorba de achizitionarea unor obiecte vestimentare scumpe sau de plata unor tratamente de ingrijire si infrumusetare corporala.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop