x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 17 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 17 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

17 Iun 2014   •   00:02
Horoscop zilnic, marţi 17 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Subiectele care îţi acaparează atenţia astăzi sunt reprezentate de prietenii pe care îi ai şi ce impact au deciziile acestora în viaţa ta, dar şi de faptul că nu ştii ce să faci cu ideile pe care le ai. În ambele cazuri se recomandă răbdarea şi acceptarea circumstanţelor actuale.

Taur
Deşi afişezi o mină calmă, ascunzi un vulcan de emoţii şi de nervi în suflet. Motiv pentru care este indicat să nu te laşi provocat de nimeni, astăzi. Cel mai important, însă, este să reuşeşti să fii sincer cu ţine însuţi. Este posibil să recuperezi o sumă de bani restantă.

Citeşte şi CARE ESTE MESERIA POTRIVITA PENTRU ZODIA TA?

Gemeni
Cu cât gândeşti mai mult şi încerci să găseşti soluţii cu mintea şi nu cu inima, cu atât mai obosit vei fi. Abia spre seară lucrurile se vor mai linişti, însă este de preferat ca seara să te găsească deja calm. Şi asta pentru a putea transforma ideile pe care le ai în ceva concret.

Rac
“Iertarea este cheia către acţiune şi libertate”, spunea Hannah Arendt. Numai când ierţi totul eşti liber cu adevărat, iar ziua de astăzi poartă amprenta acestui sfat. Nu uita să te ierţi şi pe tine, însă. Oricât de înfricoşător ar putea părea viitorul pentru tine, aminteşte-ţi că ai toate atributele pentru a reuşi.

Leu
Cere-ţi drepturile cu îndârjire, în special de la cei care îţi fac viaţa un coşmar, astăzi. Mai bine recuperezi ceea ce ţi s-a luat pe nedrept decât să încerci a obţine ceva nou. Ceea ce trebuie să planifici, însă, sunt exact consecinţele acţiunilor tale.

Fecioara
Nu este o zi favorabilă deciziilor, indiferent de domeniul în care acestea sunt cerute. În schimb, a vorbi sincer şi din suflet cu cei cu care interacţionezi îţi poate deschide mai multe uşi decât ţi-ai imaginat. Fii blajin, ceilalţi te vor aprecia şi îţi vor răspunde cu aceeaşi monedă.

Balanţă
Concentrează-te pe ceea ce ai de făcut pentru a schimba ceva în modul în care priveşti lucrurile şi viaţă, în general. Este timpul pentru a descoperi că se poate şi altfel. Universul te susţine pentru a face acest lucru – eşti mult mai inspirat decât de obicei.

Scorpion
Ar fi bine dacă astăzi nu ai semna contracte şi nu ai încheia înţelegeri, dacă nu ai promite nimic, nimănui. În schimb, pe cât posibil şi dacă este cazul, scapă de toate datoriile pe care le-ai făcut, returnează orice ai împrumutat. O zi în care nu trebuie să ai încredere în nimeni.

Săgetător
Felul în care comunici astăzi cu partenerii tăi este definitoriu pentru afacerile viitoare. Acordă timp pentru a încheia înţelegeri noi acolo unde este cazul, iar de familie ocupă-te abia spre seară, momentul cel mai liniştit al zilei. Nu te grăbi să îţi asumi responsabilităţi pe care nu le poţi onora.

Capricorn
Legătura între mintea ta şi sufletul tău este foarte bună, cel puţin în această zi. Motiv pentru care ar trebui să profiţi de ocazie şi să îţi revizuieşti vechile idei, descoperind concepte noi. Nu te îngrijora de funcţionalitatea acestora, vei avea destul timp pentru a face acest lucru, în viitor.

Vărsător
Este de preferat să nu te agiţi foarte mult pentru a-i face pe alţii fericiţi, astăzi. Este o zi în care e mai important să te ocupi de tine însuţi şi să analizezi ceea ce simţi, decât să te dedici unor scopuri străine de ţelurile tale. Pe de altă parte, este posibil ca persoane din trecutul tău să revină în viaţa ta actuală.

Peşti
Foarte multe schimbări s-au petrecut în viaţa ta în ultima perioadă, iar de astăzi începând ar trebui să începi a le asimila. Fii blând nu doar cu ceilalţi, ci şi cu tine însuţi. Acceptă ajutorul persoanei iubite în cazul problemelor de familie. Cu greu vei reuşi să desfaci iţele de unul singur.

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×