x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marti, 19 mai 2015. Orice moment de panica sau de suparare iti face doar rau

Horoscop zilnic, marti, 19 mai 2015. Orice moment de panica sau de suparare iti face doar rau

18 Mai 2015   •   19:24
Horoscop zilnic, marti, 19 mai 2015. Orice moment de panica sau de suparare iti face doar rau
Horoscop 19 mai. Berbec
Poti face tot ceea ce se impune pentru a ajunge acolo unde ti-ai dorit, nimic nu iti mai sta in cale. Ori, acum este momentul sa actionezi. Gandurile nu-ti dau pace si ideile-ti sunt care mai de care mai nastrusnice, dar si geniale, in acelasi timp. Asigura-te ca esti coret inteles atunci cand spui ceva, in special cand discuti cu persoana iubita.
 
Horoscop 19 mai. Taur
Degeaba ai idei bune pentru a face bani daca nu le si pui in aplicare. Este posibil sa si pierzi anumite ocazii sau beneficii, preferabil fiind sa nu ramai cau capul in nori. Multiplica-ti toate sansele de reusita, stiind ca timpul este de partea ta. In ceea ce priveste relatia ta de dragoste, daca doresti a obtine ceva de la persoana iubita, acum este momentul sa actionezi.
 
Horoscop 19 mai. Gemeni
Orice moment de panica sau de suparare iti face doar rau, nicidecum fiind ceva constructiv. Mercur, dispozitorul Soarelui din semnul tau zodiacal isi incepe astazi mersul aparent retrograd, de aici si amplificarea unor procese mentale analitice, in cazul tau. O zi foarte buna pentru a-ti planifica viitorul, pe termen lung.
 
Horoscop 19 mai. Rac
Rezerva-ti timp, astazi, pentru a face ceea ce iti este pe plac; fie ca asculti muzica preferata, fie ca meditezi, fie ca pur si simplu dormi, ziua de astazi ar trebui petreuta facand ceva pentru Sufletul tau. Ar fi pacat sa consideri ca toate acestea reprezinta un timp pierdut; ceea ce astazi visezi, maine devine realitate.  
 
 
Horoscop 19 mai. Leu
Si in cazul tau, ceea ce poate fi considerat "imaginatie excesiva", are toate sansele de a deveni realitate, cat de curand. Doar ca, in acest moment, este mai bine sa visezi cu ochii deschisi, descoperind rand pe rand detaliile care iti vor face viata mai usoara. In dragoste si in razboi totul este permis, dar este de preferat, totusi, sa iti pastrezi simtul masurii, astazi, cel putin.
 
Horoscop 19 mai. Fecioara
Tot ceea ce astazi spui, poate si va fi folosit impotriva ta, la un moment dat. Si asta deoarece este posibil sa ai de-a face cu oameni care nu iti inteleg motivatiile, cu adevarat, de aici si sansa ca acestia sa-ti faca mai mult rau decat bine. Nu ceda tentatiei de a renunta lalcul d emunca; cat de curand ceea ce asteptai va veni la tine.
 
Horoscop 19 mai. Balanta
Desi iti doresti sa cuceresti lumea, desi ai idee despre ceea ce urmeaza sa se intample, nu te grabi sa actionezi in acest sens, insa. Deocamdata este momentul sa pui tara la cale, planuind totul, pe indelete si cu intelepciune. Pastreaza-ti rabdarea si fii rezervat, neimpartasindu-ti gandurile cu cei din jur. Cu cat vorbesti mai mult, cu atat mai putine se vor rezolva.  
 
Horoscop 19 mai. Scorpion
Sunt posibile pierderi, in ceea ce te priveste. Insa nu este un capat de tara, deoarece nu intotdeauna lucrurile se intampla asa cum noi ne dorim. De aceasta data, insa, tiparele emotionale sunt cele care trebuie eliminate pentru a putea avansa, in continuare. Nu uita, trecutul a trecut; este momentul sa te pregatesti pentru o noua viata.
 

Horoscop 19 mai. Sagetator
Concluziile pe care le tragi, astazi, ar putea fi complet eronate. De aici si sfatul de a ramane rezervat, astazi cel putin. Nu lua acele decizii care ti-ar putea afecta viitorul pe termen lung. In ceea ce priveste parteneriatele sau asocierile, evita discutiile in contradictoriu sau repetarea acelorasi argumente, la infinit.   
 
Horoscop 19 mai. Capricorn
Ai tendinta de a-ti imprastia energia in mai multe directii, de aici si greutatile pe care le intampini. In cazul in care ai un proiect nou in plan, alege sa faci cercetari serioase inainte de a te angaja sa rezolvi tot ceea ce tine de acest proiect. Te afli intr-o perioada in care trebuie sa muncesti mult pentru a-ti cladi viitorul, in siguranta. Utilizeaza-ti forta cu gratie.
 
Horoscop 19 mai. Varsator
Te exprimi cu multa blandete, in special in cazul interactiunilor cu persoana iubita. De aici si bucuria pe care astazi o vei trai. In schimb, dintre toate viziunile pe care acum le ai, bine ar fi sa nu alegi nicuna ca fiind plauzibila. Si asta deoarece totul se va schimba, cat de curand, iar ceea ce acum pare a fi un scenariu frumos, rapid va fi considerat o utopie.
 
Horoscop 19 mai. Pesti
Concentreaza-te asupra familiei si a membrilor acesteia, dar nu pierde din vedere reparatiile care trebuie facute in casa. In acelasi timp, verifica fiecare informatie pe care o primesti pe cale subtila si nu te baza pe banuieli si intutie, nu in aceasta zi, cel putin. Mintea trebuie luata in seama, impreuna cu ceea ce are ea de oferit. Actiunile pe care le faci au rolul de comunica mai multe decat vorbele pe care le spui.
 
Alina Carciumarescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro      

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 19 mai