x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi, 9 februarie 2016. Evita sa fii foarte conservator in gandire, spre seara

Horoscop zilnic, marţi, 9 februarie 2016. Evita sa fii foarte conservator in gandire, spre seara

08 Feb 2016   •   19:06
Horoscop zilnic, marţi, 9 februarie 2016. Evita sa fii foarte conservator in gandire, spre seara

·    Berbec – Se pare ca simti nevoia sa faci ceva nou, sa incerci ceva ce nu ai mai incercat pana acum; cu cat mai extrem si mai neobisnuit, cu atat mai bine. Insa, pe termen lung, ai avea un avantaj mai bun si o bucurie mai mare daca ai avansa pas cu pas. Este o zi in care energia nu trebuie consumata inutil.

·    Taur – Ai o gandire cu mult mai practica si mai pragmatica decat de obicei. De aceea, solutiile pe care astazi le descoperi si le oferi sunt de bun augur, eficiente pe termen mediu si lung, inovatoare, in general si bine primite de cei carora acestea le sunt adresate. Ai la indemana si energia de a termina tot ceea ce ai inceput a face, nu renunta la visul si la telurile tale...

·    Gemeni – Orice schimbare de care astazi ai parte are rolul de a te duce pe drumul pe care poti merge mai bine si mai repede, ori ceea ce pe altii ii debusoleaza, petine te inspira. Cu cat mai neobisnuita destinatia cea noua, cu atat mai bine pentru tine. Insa, atunci cand ti se spune ca nu stii ce vorbesti, asigura-te ca le explici tuturor, pe intelesul lor, despre ce este vorba.

·    Rac - Mai bine nu incerci sa afli care este adevarul sau daca esti mintit ori ba. Deoarece, orice vei afla, iti va face ziua mai trista. Lasa lucrurile sa decurga de la sine, mergand pe drumul tau si eliminand starile negative, cele care iti scad vibratia. Arata-le si celor din jur ce persoana blanda esti, intelegandu-le problemele, dar fara a te implica foarte mult in rezolvarea acestora.

·    Leu – Poti aborda orice subiect, astazi, in discutiile cu ceilalti. Nu uita, insa, sa nu ii judeci pe cei care iti cer sfaturile. Este esential sa ramai realist si obiectiv, pastrandu-ti si compasiunea, nu doar gandurile bune. Si, cu toate acestea, daca iti amintesti sa faci haz de necaz, cu siguranta vei avea o zi superba. 

·    Fecioara – Desi te simti dependent de rutina zilnica pe care deja o ai, desi nutresti senzatia ca ceea ce faci la locul de munca este de neinlocuit si greude facut de altcineva, posibilitatea ca noutatea sa apara in viata ta in aceste domenii este mare. Deci, nu te mira daca vei avea necazuri atunci cand incerci sa le pui pe toate, la locul lor. Poate ca e mai bine daca astazi nu te-ai implica trupsi suflet in ceea ce ce faci...

·    Balanta – Exprima-te in ce maniera vrei tu sau simti ca trebuie, indiferent daca ceilalti iti inteleg sau nu demersurile. Imaginatia este cel mai de pret dar cu care ai fost inzestrat, ar fi pacat sa nu o folosesti, astazi, pentru a face ca totul sa straluceasca in jurul tau. Si chiar si tu. Pe cat posibil, nu te lasa prada viciilor, in a doua parte a zilei.

·    Scorpion – Usor rezervat, sceptic, pe alocuri pesimist, incerci a cauta cele mai potrivite oportunitati pentru a descoperi ce ai de facut ca placi celor din jurul tau. Neavand obiceiul de a dramatiza sau de a juca teatru, se poate sa fii perceput drept o persoana mult prea rigida pentru gusturile acestor oameni. Evita sa fii foarte conservator in gandire, spre seara.

·    Sagetator – In prima parte a acestei zile, prietenii si amicii tai sunt ci care iti vor face viata frumoasa. Interactiunile si dialogurile cu acestia te vor binedispune. In a doua parte a zilei, insa, vei avea ocazia de a descoperi in ce masura esti dependent de obiceiurile vechi si cum poti deveni independent, liber de orice fel de restrictii auto-impuse. 

·    Capricorn – O zi in care munca te va innobila. Competentele iti sunt recunoscute si banuielile confirmate. Insa, nu este indicat a-ti pierde timpul incercand sa gasesti punctele slabe ale unei situatii. Spre deosebire de alte dati, raspunsurile vin - de aceasta data - pe calea intuitiei, mai ales in a doua parte a zilei.

·    Varsator – Nu se stie cum, dar atragi privirile tuturor, pe unde mergi, astazi. Cel mai bine este sa faci in asa fel incat sa atragi numai zambete si bucurie, o avalansa de rasete si mlta voie buna sa provoci. Insa, printre picaturi, gandeste-te daca druml pe care mergi este si cel pe care l-ai dorit, mereu. Daca nu, schimba ceea ce nu iti este pe plac.

·    Pesti – Amana luarea oricaror decizii, astazi. Alege sa faci ceea ce este pe plac sufletului tau. In cazul in care te simti lasat de izbeliste de catre cei din jur (probabil in prima parte a zilei), aminteste-ti ca toate se intampla cu un scop clar: este o zi in care solitudinea iti este de mare folos, aceasta fiind o poarta catre propriul tau Sine. Asculta muzica Sufletului tau, astazi.

Alina Carciumarescu, horoscop oferit de astrocafe.ro

×