x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marti, 9 iunie 2015. Se pare ca este momentul sa rupi randurile, facand ceea ce tu iti doresti

Horoscop zilnic, marti, 9 iunie 2015. Se pare ca este momentul sa rupi randurile, facand ceea ce tu iti doresti

08 Iun 2015   •   21:40
Horoscop zilnic, marti, 9 iunie 2015. Se pare ca este momentul sa rupi randurile, facand ceea ce tu iti doresti
Poate ca esti provocat de catre cei din familie sa actionezi intr-o maniera care nu iti este tocmai caracteristica; poate ca ai probleme cu insusi imobilul in care locuiesti; poate ca, pur si simplu, esti foarte stresat si iti doresti sa te linistesti intr-o oaza de poveste. Indiferent de motivul pentru care astazi esti tensionat, incearca sa nu exagerezi, reactionand agresiv, atunci cand te aperi.
 
Horoscop 9 iunie. Taur
S-ar putea sa existe un conflict intre ceea ce tu iti doresti si ceea ce - cu adevarat - ai nevoie. Ori, intr-o zi ca aceasta, in care cea mai neinsemnata intamplare iti poate rezerva o surpriza, numai de lipsa echilibrului nu aveai nevoie. In ceea ce priveste relatia de cuplu, incepi sa ai timp pentru a remedia ceea ce trebuie "reparat". Nu-l irosi inutil...
 
Horoscop 9 iunie. Gemeni
Se pare ca este momentul sa rupi randurile, facand ceea ce tu iti doresti, fara a mai asculta de sfaturile altora sau de parerile pe care acstia le au. Doar ca, a te enerva si a actiona asemeni unui rebel, nu este o solutie. In orice caz, nu te comporta precum oile dintr-o turma, desi, daca nu ai incotro, macar nu te sfii sa fii oaia neagra a acesteia, daca asa simti ca trebuie sa fii ...  
 
Horoscop 9 iunie. Rac
O zi in care, desi esti provocat, nu iti doresti sa faci niciun pas in afara zonei tale de confort. Cu cat mai neconventionale ideile si propunerile celor din jur, cu atat mai agresiv raspunsul tau. Pe de alta parte, ascunzandu-te mereu doar pentru a te simti in siguranta nu este intotdauna in avantajul tau si al evolutiei tale. Universul iti ofera o infinitate, de ce sa te multumesti cu un singur plan?
 
Horoscop 9 iunie. Leu
Orice ti-ai dori sa faci si indiferent in ce context, nu te grabi sa actionezi, in urma impulsului de moment. Este o zi in care ti se recomanda sa sii cumpatat si sa te manifesti in conformitate cu mediul in care te gasesti, momentan. Pe cat posibil, nu imprumuta bani in cazul in care ti se cere acest lucru. Dar, pentru a evita orice fel de probleme, achita-ti la timp datoriile.
 
Horoscop 9 iunie. Fecioara
Neobosit, mereu in miscare, muncind peste puterile tale. Asa poti fi astazi caracterizat. Cu toate acestea, aminteste-ti ca esti om si, ca orice om, ai nevoie de ajutor si de energie. Este de preferat ca, macar in a doua parte a zilei, sa te opresti din alergatura si sa faci ceea ce tie iti place cel mai mult, tocmai pentru a te relaxa si pentru a avea parte de o zi excelenta.
 
Horoscop 9 iunie. Balanta
Ai nevoie de exercitiu pentru a putea imbina ceea ce observi intr-o stare de contemplare cu atributiunile tale zilnice, in conditiile in care nu vrei ca ziua de astazi sa fie doar o alta zi a saptamanii, banala ...   Cu toate acestea, ai nevoie de discernamant pentru a alege ceea ce este mai bine pentru tine. Foloseste-te de acesta. Si nu refuza ocazia de a calatori alaturi de persoana iubita.
 
Horoscop 9 iunie. Scorpion
Se pare ca ceea ce iti doresti atat de mult sa obtii, in legatura cu persoana iubita, nu prea are sanse de reusita, cel putin nu inca. Pe de alta parte, iti doresti ca libertatea de miscare pe care acum o ai sa ramana nealterata, ceea ce este imposibil in cazul in care pretinzi dedicare completa din partea persoanei iubite. Nu uita, ce semeni, acelasi lucru vei culege...
 
Horoscop 9 iunie. Sagetator
O zi provocatoare, o perioada de timp pe care o simti ca fiind ideala si care nu vrei sa se mai sfarseasca vreodata. Cu toate acestea, indicat este sa ramai, macar intr-o mica parte, cu picioarele pe pamant si sa nu te avanti in neant, doar pentru ca simti ca lumea iti apartine. Ai nevoie de stabilitate, desi momentan simti exact contrariul. Savureaza orice placere care-ti este astazi oferita.      
 
Horoscop 9 iunie. Capricorn
Probabil ca nu iti place ceea ce se intampla la tine in familie. Ca orice om, ai nevoie de stabilitate emotionala si este posibil sa nu prea ai parte de aceasta, deocamdata. Poate ca este mai bine daca astazi nu te opui curentului si te lasi dus de val, fara a incerca sa mai controlezi ceea ce se intampla. O zi in care curiozitatea iti va aduce cele mai frumoase surprize.
 
Horoscop 9 iunie. Varsator
A ramane ancorat in trecut este cel mai rau lucru pe care il poti face astazi. Se pare ca iti este greu sa actionezi, desi stii foarte bine ce anume ai de facut. Cu toate acestea, nu lasa restrictiile pe care le intalnesti sa iti limiteze curajul si raza de actiune. Este de ajuns daca te gandesti de doua ori inainte sa actionezi o data.
 
Horoscop 9 iunie. Pesti
Ai planuri mari de viitor si, printre altele, o foarte puternica dorinta de a face ceva nou, nemaintalnit, ceva de-a dreptul surprinzator. Asteapta-te la critici dure din partea celr carora le ceri sfatul, insa nu le lua in calcul. O privire obiectiva este de ajuns pentru a sti care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa ii faci pentru a-ti vedea visul cu ochii. Fii sincer cu tine insuti.
 
Alina Carciumarescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro  

×
Subiecte în articol: Horoscop 9 iunie horoscop