x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri, 3 iunie 2015. O noua perspectiva si poate noi vise se nasc astazi

Horoscop zilnic, miercuri, 3 iunie 2015. O noua perspectiva si poate noi vise se nasc astazi

02 Iun 2015   •   20:30
Horoscop zilnic, miercuri, 3 iunie 2015. O noua perspectiva si poate noi vise se nasc astazi
Horoscop 3 iunie. Berbec
O situatie nu poate fi schimbata, atata timp cat folosesti aceeasi energie care a creat-o. Prin urmare, daca esti dispus sa te muti in alt unghi, sa privesti diferit realitatea, vei gasi cai noi si solutii incredibile. Este o zi care te provoaca sa faci o schimbare in convingeri, perceptii si principii. Astfel, e posibil sa rasara in constiinta ta noi posibilitati de a crea si genera contexte pline de bucurie si proiecte pe masura creativitatii si curajului tau.

Horoscop 3 iunie. Taur
Luna in Sagetator activeaza zona resurselor in comun cu altii si readuce pe tapet o situatie care necesita clarificare. Fie ca e vorba de accesul la o suma de bani sau alte resurse materiale, fie ca ai de reglat niste conturi cu cineva, sinceritatea, adevarul si integritatea te vor ajuta sa abordezi lucrurile in sens benefic si sa obtii ceea ce ti se cuvine. Nu e insa momentul sa fortezi mana cuiva, nici macar pe a Lui Dumnezeu. Cu cat mai relaxat esti, cu atat lucrurile se aseaza mai frumos.

Horoscop 3 iunie. Gemeni
Simti ca-ti vine tot mai mult apa la moara, in sensul ca lucrurile incep sa se lege frumos si chiar sa apara elemente de noutate care te incita si inspira. Fie ca e vorba de o colaborare fructuoasa, fie ca primesti vesti bune prin si dinspre partenerul de viata, motivele de bucurie se tin lant. Desigur, depinde si de tine, de cum alegi sa privesti lucrurile si cat de mult te relaxezi in momentul prezent, primind totul cu bratele deschise.

Horoscop 3 iunie. Rac
Oricat de apasatoare par unele lucruri in zona profesionala, mai ales prin numarul mare de necunoscute pe care le contin, astazi e important sa stai deasupra valului si nu sub el. Daca ai incredere si iti pastrezi optimismul, gandind mai putin si actionand intuitiv, vei asista la o turnura favorabila a evenimentelor si rezultatelor  si, in orice caz, neanticipata. Se pot rezolva chestiuni financiare si ai mai multa usurinta in aceasta privinta.

Horoscop 3 iunie. Leu
Pentru tine, e liber la creativitate, aventura, iubire si inspiratie. Poate ca demult nu ai mai fost atat de increzator, bucuros, plin de avant creativ. Acum e momentul tau de seninatate, in care poti sa te ridici deasupra tuturor conversatiilor stresante din mintea ta si iti poti valorifica mult mai bine sansele. Fii gata sa creezi ceva diferit, sa stai cu inima deschisa in fata omului iubit si in fata tuturor posibilitatilor care se nasc.

Horoscop 3 iunie. Fecioara
Frica de a pierde securitatea si confortul material sau emotional poate fi astazi dizolvata, daca te relaxezi si accepti ca solutiile, ideile si oportunitatile pot veni de unde te astepti mai putin. Si chiar vin, e nevoie doar sa deschizi bine ochii si sa asculti cu atentie. Unele usi se deschid o singura data, asa ca fii pe faza si pregteste-te sa raspunzi cu „da” invitatiilor universului la bucurie si abundenta.

Horoscop 3 iunie. Balanta
Viitorul iti pare din nou luminos. Ceva ce spui sau auzi, o veste, o revelatie, o vizita, o conversatie, orice moment de fapt iti poate aminti astazi ca ai de ce sa te bucuri, sa speri, sa ai vise si sa crezi in ele. E posibil sa inveti ceva nou acum, sau sa primesti o propunere inedita. Pe de alta parte, o relatie, o colaborare sau un parteneriat se poate reinventa, prin adaugarea de idei si viziuni noi, prin exprimarea unor adevaruri.

Horoscop 3 iunie. Scorpion
Pentru tine aceasta zi seamana cu un portofel  gata sa primeasca mai multi bani in el. Si cu o minte gata sa accepte ca tu esti suficient asa cum esti, nu e nevoie decat sa te uiti ce „bunatati” ascunzi in „debaraua” de talente. Caci cum stii tu sa pitesti lucruri, emotii, ganduri, chiar talente, nu stie nimeni. Asa ca azi fa bine si deschide usa, scoate la lumina ce ai pe rafturile tale frumoase si livreaza-le lumii.

Horoscop 3 iunie. Sagetator
O noua perspectiva si poate noi vise se nasc astazi. Privesti cu multa incredere si speranta spre viitor, si ai si de ce. E mult freamat acum in viata ta, dar important e ca misti energia si se misca lucrurile. Cumva, simti din nou ca esti viu, ca toate capata un sens, iar tu te angajezi pe o cale mai cuprinzatoare si implinitoare. Spiritul de aventura si nonconformismul este te sprijina acum sa creezi ceva ce parea imposibilul.

Horoscop 3 iunie. Capricorn
Luna se afla in Sagetator, intr-o zona a discretiei pe harta ta, prin urmare astazi rezuma-te la a observa, asculta si primi tot ce vine. Nu e momentul pentru activitati solicitante, nici pentru decizii majore, ci mai curand pentru a face un pas inapoi si a privi intreg peisajul. In felul acesta e posibil sa fii surpins si de unele interventii divine care par sa aseze lucrurile in lipsa ta si sa te protejeze cand e cazul.

Horoscop 3 iunie. Varsator
Tot ce tine de comunicare, socializare, impartasire, are sanse sa fie un succes, astazi. Esti cu toti receptorii pregatiti pentru a primi vesti, mesaje si informatii. Pe de alta parte, poti descoperi astazi niste sustinatori ai proiectelor tale sau te poti implica alaturi de cineva intr-un nou proiect. Oricum, usile iti sunt deschise, energie ai destula, de entuziasm nu duci lipsa. Asa ca… mai departe, tu alegi ce creezi.

Horoscop 3 iunie. Pesti
Zona carierei primeste o energie jucausa de la Luna prezenta in Sagetator. Prin urmare, iti revine inima la loc, te simti in forma si ai idei excelente care pot imbunatati si dezvolta o afacere sau un proiect. Si totusi, asteapta-te la neasteptat, mai ales in ce priveste castigurile si cheltuielile. Pe de o parte, unele idei sunt costisitoare, pe de alta parte se pot ivi surse de castig pe care nu le-ai luat in calcul. Insa esti sustinut in orice demers material si financiar.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro  

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 3 iunie