x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, săptămâna 29 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015

Horoscop zilnic, săptămâna 29 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015

28 Dec 2014   •   20:08
Horoscop zilnic, săptămâna 29 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015

 

Berbec - Se pare ca faci tot posibilul pentru a te agata de putere asa cum tigrul isi agata prada, cu coltii si ghearele. Probabil ca esti provocat sa reactionezi asa, insa, inainte de a decide sa invoci puterile milenare, intreaba-te (si decide!) daca este corect sau daca este momentul sa actionezi in acest fel. Ultima zi a saptamanii reprezinta punctul culminant, in acest caz. In schimb, o zi linistita este ultima zi a acestui an, pentru tine, in timp ce 3 ianuarie (2015, fireste) este o zi in care, daca nu alegi o cale diferita de actiune, iti micsorezi sansele de a urca rapid pe scara sociala. Este posibil sa primesti mici daruri din partea prietenelor la sfarsit de saptamana.

Taur - O saptamana in care comunicarea cu cei din jur este data, oarecum, peste cap. In sensul ca una ti se spune si alta intelegi, sau una vrei sa exprimi si altul este sensul pe care interlocutorii tai il percep. Este de preferat sa nu discuti in contradictoriu cu sefii tai sau cu figurile superioare, din punct de vedere ierarhic, in ultimele doua zile ale saptamanii (in cazul in care ai de-a face cu aceste persoane, atunci). Se pare ca nu vrei sa mai tolerezi nicio iesire sau extravaganta a acestora, in ceea ce te priveste. Recunoaste-ti independenta tu insuti, mai intai si abia apoi ridica pretentii ca si ceilalti sa faca acelasi lucru.

Gemeni - Entuziasmul tau si generozitatea de care dai dovada sunt evidentiate inca din prima zi a anului. O zi in care, de asemenea, ai putea sa o petreci nu doar bucurandu-te alaturi de prieteni sau calatorind, ci si extinzandu-ti orizonturile, cat poti de mult si cu orice ocazie. Ceea ce este minunat, deoarece uneori se spune ca asa cum incepe anul, asa va fi si atmosfera generala a intregii perioade care urmeaza. De tine depinde sa faci diferenta intre minciuna si adevar, mai ales in ultima zi a saptamanii, o zi destul de controversata, dealtfel. Pe cat posibil, in ultimele doua zile ale saptamanii, alege sa nu discuti in contradictoriu cu cei cu care interactionezi.

Rac - Sunt posibile mici accidentari in prima zi a anului 2015; de evitat sporturile extreme sau activitatile riscante. Ultima zi a saptamanii anunta lupte de putere intre tine si persoana iubita - oare, chiar aveti atat de multe de impartit?!? Vestea buna este aceea ca, spre sfarsitul acestei seri, aveti toate sansele sa ajungeti la o intelegere, regasind cu usurinta calea care v-a adus impreuna. Nu-ti neglija responsabilitatile fata de tata sau de figura autoritara din viata ta, pe 3 ianuarie, chiar daca acest fapt te face sa-ti simti libertatea amenintata. Ai nevoie sa dai dovada de intelegere si sa te manifesti intr-o maniera cat se poate de eleganta.

Leu - Se pare ca ies la suprafata toate tensiunile provocate de nereusitele din ultima perioada. Si-ti mai si amintesti chipurile tuturor celor care ti-au facut viata un chin. Din nefericire, acest lucru se intampla inca din prima zi a anului si chiar si in ultimele zile ale acestei saptamani, momente care ar trebui petrecute cu bucurie si voie buna, alaturi de cei dragi tie, nicidecum fiind suparat sau enervat de ceea ce-ti amintesti. Toate se rezolva duminica seara, atunci cand un aspect favorabil format de Venus impreuna cu Saturn vor aplana orice fel de tensiuni existente (mai ales) in relatia de cuplu. Totul este bine cand se termina cu bine...

Fecioara - O saptamana in care niciun fel de exces nu va ramane neiertat. De aici si eventuale complicatii posibile - in definitiv, exagerarile nu sunt nimanui de folos, mai ales daca efectele acestora sunt amplificate de un "climat" astral dificil, cum este cel al acestei saptamani. Daca inca din prima zi a saptamanii te spetesti muncind, incearca sa te odihnesti in ultimele doua zile, deoarece va urma o perioada in care vei avea de lucru cum nu-ti imaginezi si nivelul tau de energie nu este foarte crescut. Este de preferat sa-ti petreci sfarsitul de saptamana in familie, alaturi de acele persoane care te linistesc doar prin simpla lor prezenta.

Balanta - Desi saptamana incepe cu bine, pentru tine, anuntand clipe de maxima bucurie (in special in familie petrecute) este posibil a avea parte de anumite divergente, deloc placute, in ceea ce priveste relatia cu copiii tai sau cu persoana iubita - ziua de 3 ianuarie este cea susceptibila de asemenea evenimente. Pe cat posibil, nu le promite acestora mai multe decat le poti oferi. Este de preferat sa nu raspunzi cu o atitudine taioasa, rece, in ultima zi a saptamanii, acelor persoane care au ceva de comentat in legatura cu familia ta. S-ar putea ca observatiile pe care le primesti de la acestea sa fie foarte pertinente, ceea ce iti va fi de folos, ulterior...

Scorpion - Cel mai rau lucru pe care-l poti face in aceasta saptamana este sa ii faci pe cei din familia ta sa se simta vinovati pentru nereusitele tale. De asemenea, a-ti arata puterea in fata acestora, fara a fi provocat sau fara a avea motiv, ti-ar putea aduce neplaceri si ar putea provoca rani imposibil de vindecat. Modul in care comunici are parte de transformari, in aceasta saptamana, ceea ce-ti va modifica intregul ambient, nu neaparat intr-un mod placut, De aici si nevoia de a fi atent si de a da dovada de intelegere si de toleranta, atunci cand te simti pus la zid. Evita calatoriile pe apa in ultimele doua zile ale saptamanii.

Sagetator - Ciudat este ca te simti singur, inconjurat de prieteni, fiind; dar si mai ciudat este ca acest lucru nu te afecteaza deloc. Un motiv in plus sa te pastrezi detasat de orice problema care poate interveni in viata ta, in aceasta saptamana (in special in ceea ce priveste comunicarea si modul incare doresti a-ti impune parerile). Dintre toate zilele acestei saptamani, ultimele doua sunt mai incarcate, din punct de vedere al atmosferei astrale; este de preferat sa nu fii foarte incisiv si nici sa nu traiesti cu impresia ca ceea ce pentru tine reprezinta Adevarul absolut poate fi litera de lee si pentru cei cu care interactionezi. Nu trebuie sa demonstrezi nimic, nimanui.

Capricorn - O saptamana in care te poti impune cu o usurinta demna de domeniul fantasticului. Cu toate acestea, asigura-te ca ceea ce spui este si ceea ce gandesti. Pentru ca ai tendinta de a ascunde de ceilalti concluziile la care ai ajuns, riscand gafe de proportii si dezamagirea interlocutorilor, atunci cand esti prins cu ocaua mica. Pe de alta parte, nu te judeca prea aspru - aminteste-ti ca trebuie sa te iubesti asa cum esti, desi acest lucru suna ca un cliseu atunci cand iti este oferit, ca sfat. Sfarsitul de saptamana iti rezerva surprize placute in ceea ce priveste finantele tale. Este posibil a primi daruri de la o persoana de sex feminin.
 
Varsator - Pentru tine, in aceasta saptamana, ultimele doua zile ale acesteia sunt cu adevarat importante. Daca in prima parte a saptamanii te gandesti doar la ceea ce ai putea imbunatati, in ceea ce te priveste, dar si in cazul habitatului tau, in jurul datei de 3 ianuarie vei observa cum se face lumina in gandurile tale si cum ideile pe care le ai, legate de aceste schimbari, devin realitate. Este adevarat, te impui cu o asemenea forta, incat nimeni nu-ti poate sta in cale, indiferent ca este vorba despre o simpla discutie sau despre o actiune importanta. Este posibil sa fii perceput intr-o lumina nepotrivita; actioneaza in consecinta, insa nu uita sa fii tolerant.

Pesti - Cu cat iti petreci mai mult timp in solitudine, in aceasta saptamana, cu atat mai multe informatii primesti, pe cai neconventionale, cu precadere pe 3 si pe 4 ianuarie. Chiar daca pentru o scurta perioada de timp haosul pune stapanire pe rutina ta zilnica este de preferat sa accepti schimbarea pe care acesta o provoaca, deoarece trebuie sa faci mai repede ordine si disciplina in ambientul tau. In cazul in care vrei sa incepi ceva, sa demarezi o actiune al carei efect sa dureze pentru foarte mult timp, potrivita ca zi este 4 ianuarie, mai ales ca este si Ziua Soarelui. Tot atunci este bine si sa faci cadouri prietenilor tai, desi Sarbatorile au trecut deja...

×
Subiecte în articol: horoscop