x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri, 22 mai 2015. E posibil sa te simti intr-un punct de cotitura in viata ta

Horoscop zilnic, vineri, 22 mai 2015. E posibil sa te simti intr-un punct de cotitura in viata ta

21 Mai 2015   •   19:22
Horoscop zilnic, vineri, 22 mai 2015. E posibil sa te simti intr-un punct de cotitura in viata ta
Horoscop 22 mai. Berbec
O zi cu incarcatura emotionala, nostalgii, amintiri… Astazi te intorci mai usor la tine si la sufletul tau, la doruri nerostite si poate unele regrete in ce priveste o serie de alegeri trecute. E momentul sa vezi ce nevoi ai si cum poti sa ti le satisfaci. Ce poti indrepta cu privire la ceva ce ai facut in trecut. Ce te implineste, ce te face sa te simti in siguranta, cum ai putea sa aduci mai multa armonie in viata ta?

Horoscop 22 mai. Taur
Pentru tine, interactiunile de astazi pot fi incarcate de emotii de tot felul. Nu e o zi favorabila pentru rezolvarea unor situatii dificile, mai ales daca e vorba de conflicte si tensiuni intre tine si ceilalti. Daca ai ceva importat de comunicat sau un act important de semnat, asigura-te ca o faci dincolo de emotie, din stare de echilibru si fiind prezent la ce spui si faci.

Horoscop 22 mai. Gemeni
Esti intr-o perioada de re-evaluare amanuntita a vietii tale. Soarele s-a alaturat lui Mercur si lui Marte in semnul tau natal, prin urmare dispui acum de toata energia necesara pentru a face schimbarile benefice in viata ta si a indrepta unele lucruri din trecut. Astazi, contextul astral aduce emotii legat de bani si securitate financiara. Evita investitiile emotionale si ai incredere in intuitia ta cand vine vorba de alegeri profesionale.

Horoscop 22 mai. Rac
E posibil sa te simti intr-un punct de cotitura in viata ta, motiv pentru care astazi se pot activa niste temeri, ca si cand schimbarile iminente iti ameninta siguranta si confortul. E un moment bun pentru a-ti re-evalua nevoile, atitudinea in unele relatii si felul in care faci lucrurile. Daca iti doresti o schimbare profesionala si financiara, e nevoie sa parasesti zona de confort si sa ai ceva mai multa incredere in viziunea si intuitia ta.

Horoscop 22 mai. Leu
O zi care te indeamna la discretie si solitudine. Luna aflata in Rac te face extrem de senzitiv si sensibil la zgomotul exterior, asa ca e bine sa-ti alegi cu grija locurile in care mergi si oamenii cu care te insotesti. Pe de alta parte, receptivitatea, ascultarea si acceptarea sunt  esentiale, pentru ca astfel ajung la tine informatii utile, revelatoare. Fii atent la ce spun ceilalti, la mesajele primite, pastreaza doar ce rezoneaza cu tine si asteapta momentul potrivit sa le folosesti.

Horoscop 22 mai. Fecioara
Si se tot reveleaza lucruri in ce priveste drumul tau profesional si cariera potrivita. E momentul schimbarilor, ajustarilor, inspiratiei. Asadar, fii atent la tot ce se intampla in acest segment de viata si recunoaste adevarul  in privinta pozitiei tale actuale, a rolului pe care-l joci intr-un anumit angrenaj profesional… Recunoaste unde, cu cine si cum iti doresti sa fii, si fa schimbarile necesare.

Horoscop 22 mai. Balanta
E o perioada in care mare parte din energie este investita in a-ti croi un drum mai usor si mai frumos in viata. Te gandesti mult la viitor, ai constientizari valoroase cu privire la unele convingeri care se cer schimbate, in orice caz esti mai deschis acum sa imbratisezi noul, si mai flexibil in opinii. Ziua de astazi, cu Luna in Rac, aduce un plus de energie in zona carierei, unde esti provocat  sa-ti aperi locul, pozitia, functia.

Horoscop 22 mai. Scorpion
Zona banilor si resurselor altora este in prim-plan in aceasta perioada si e posibil sa ti se deschida niste usi la care ai batut in trecut sau sa primesti recompense materiale si favoruri din proiecte mai vechi sau ca urmare a unor servicii prestate in trecut. Luna in Rac iti deschide campul de perceptie asupra viitorului, asa ca fii atent la mesajele si vestile care ajung la tine. Ele pot fi utile in contextul de viata actual.

Horoscop 22 mai. Sagetator
In prima parte a zilei ai tendinta sa judeci emotional tot ce tine de situatia financiara sau de niste plati care devin presante. E bine sa nu te pripesti sa tragi concluzii, ci sa astepti sa treaca emotia. Spre seara gasesti solutii bune si vei constata ca lucrurile nu sunt atat de grave pe cat ti s-au parut. In alta ordine de idei, fii gata sa reiei discutii in cadrul unor parteneriate si sa revizuiesti termenii unor relatii si colaborari.

Horoscop 22 mai. Capricorn
Luna in Rac activeaza zona imaginii sociale, a felului in care te percep cei din jur, a relatiilor si parteneriatelor. Ai tendinta, probabil, sa te straduiesti mai mult decat e cazul, sa faci pe plac, sa protejezi, sa fii acolo pentru cei care-ti cer. Insa cu cat te straduiesti mai mult, cu atat sentimentul de insuficient e mai puternic. Prin urmare, evita sa tai din tine si sa faci compromisuri, in plus nu lua de bun chiar tot ce iti spun sau cer ceilalti.

Horoscop 22 mai. Varsator
Pe tine, energi acestei zile te sprijina sa vezi ce nu functioneaza in programul tau zilnic si ce ar putea fi schimbat in stilul tau de viata. Mai ales daca simti anumite subreziri in corp, e semn ca ai nevoie de o igiena ceva mai riguroasa a alimentatiei si vietii in general. In alta ordine de idei, nu uita sa faci doar ce te bucura si simti ca e potrivit pentru tine, atat in ce priveste relatia de cuplu cat si in toate activitatile in care te implici.

Horoscop 22 mai. Pesti
Sensibilitatea si romantismul sunt accentuate astazi. Luna in Rac te ajuta sa fii cu inima deschisa, vulnerabil, ceea ce inseamna ca atat iubirea cat si dorurile sau nemultumirile sunt simtite mai acut acum. Daca aceasta sensibilitate este folosita intr-un proiect creativ, poti avea rezultate minunate. Iar daca simti nevoia sa aduci un nou echilibru in relatia de cuplu sau in relatia cu copiii, e momentul sa lasi garda jos si sa exprimi ce simti.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro       
 
 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 22 mai