x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Universul are un mesaj special pentru 4 zodii pe 7 octombrie 2024

Universul are un mesaj special pentru 4 zodii pe 7 octombrie 2024

de Andreea Tiron    |    07 Oct 2024   •   00:20
Universul are un mesaj special pentru 4 zodii pe 7 octombrie 2024
Sursa foto: Hepta/ Taurii, Fecioarele, Săgetătorii și Capricornii primesc un mesaj special de la univers

Pe 7 octombrie, 2024, Taurii, Fecioarele, Săgetătorii și Capricornii primesc un mesaj special de la univers, în timpul ce Luna se opune lui Uranus. Acest eveniment cosmic aduce informații importante, iar până la sfârșitul zilei, vom înțelege exact ce trebuie să știm.

Universul are un mesaj special pentru patru semne zodiacale pe 7 octombrie 2024:

1. Taur

Ai devenit mândru de tine în acest an, ai încredere și știi că nu poți fi influențat. Ai evoluat mult, iar deși știi că nu ai ajuns încă la capăt, te simți bine cu cât de departe ai ajuns.

Pe 7 octombrie, vei simți că ești pregătit să captezi un mesaj din univers. Suntem creați din praf de stele, ceea ce îți oferă automat o înțelegere a modului în care universul vorbește... atunci când o face.

Și, când universul îți va transmite acest mesaj special, vei descoperi că acest mesaj are legătură cu faptul că trebuie să te ții de planul inițial și să ai încredere în instinctele tale pentru a ști ce este potrivit pentru tine.

2. Fecioară

Întotdeauna te-ai considerat o persoană care nu se încadrează perfect în mulțime. Totuși, acest lucru nu te deranjează. Te cunoști bine, iar când tranzite individualiste, precum Luna opusă lui Saturn apar, independența ta iese la suprafață.

Vei primi un mesaj care îți amintește să fii mândru de cine ești în unicitatea ta, chiar dacă uneori ești antisocial și neconformist. Este în regulă să fii „inadaptatul”, chiar dacă încerci să te integrezi în anumite situații.

Luna opusă lui Saturn întărește acest sentiment de mândrie și unicitate în tine. Așa că, nu te îngrijora că nu te potrivești. Adevărul este că așa îți place și așa va fi mereu. 

3. Săgetător

Ziua de 7 octombrie vine cu forță, iar asta se datorează în mare parte ideii că începi în sfârșit să cântărești lucrurile pentru valoarea lor reală. În timpul tranzitului Lună opusă lui Saturn, vei decide dacă anumite lucruri din viața ta mai au sau nu putere asupra ta și, dacă nu... ele vor dispărea.

Ziua îți va arăta că nu mai ești sclavul emoțiilor tale. Ai făcut munca necesară pentru a deveni emoțional puternic, și, având câteva exemple care vor apărea acum, vei putea recunoaște că acestea nu mai au nicio valoare.

Nu trebuie să te mai atașezi de multe dintre problemele din viața ta. În timpul Lunii opusă lui Saturn, mesajul este să accepți viața „așa cum este” fără a încerca să faci din asta o dramă. Ești unic și plin de spirit și trebuie să onorezi acest lucru.

4. Capricorn

Tranzitele lui Saturn tind să te submineze, iar pe 7 octombrie, în timpul Lunii opuse lui Saturn, vei percepe ceea ce se întâmplă „în afară” în univers. Dacă există un mesaj special de primit, acesta este că trebuie să rămâi fidel ție însuți și să nu lași lucrurile să te submineze!

Pentru tine, lucrurile funcționează în așa fel încât ți se va permite să faci ceva măreț cu viața ta, dar va trebui să o faci, altfel nu vei obține niciun beneficiu. Dacă începi să te îndoiești de motivele sau acțiunile tale, totul va cădea.

Din fericire, ești foarte rapid în a lua decizii. Poți să vezi o greșeală înainte de a o face, arătând universului că te gândești foarte intens la următoarea mișcare. Îți vei urma inima și vei lua cele mai bune decizii, ceea ce va rezulta într-o zi gloriosă.

×