x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Zodiile favorizate în dragoste: Cine face marele pas spre căsătorie anul acesta?

Zodiile favorizate în dragoste: Cine face marele pas spre căsătorie anul acesta?

de Redacția Jurnalul    |    07 Sep 2024   •   00:05
Zodiile favorizate în dragoste: Cine face marele pas spre căsătorie anul acesta?
Sursa foto: Unsplash.com/casatorie

Anul acesta, astrele se aliniază favorabil pentru anumite semne zodiacale, oferindu-le oportunități importante pe plan amoros. Astrologii anunță că lunile următoare aduc schimbări semnificative pentru nativii din Taur, Rac, Fecioară, Capricorn și Pești. Acești nativi sunt pregătiți să facă pași importanți în relațiile lor, fie că vorbim despre o cerere în căsătorie, o logodnă sau chiar o nuntă. Iată ce semne zodiacale vor trăi momente speciale în viața de cuplu în perioada următoare.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Cunoscuți pentru stabilitatea și loialitatea lor, Taurii vor beneficia de influența planetei Venus, care le aduce oportunități sentimentale neașteptate. Cei aflați în relații de lungă durată ar putea primi o cerere surpriză în căsătorie sau ar putea decide să planifice o nuntă în următoarele luni.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Romanticii zodiacului, Racii, vor experimenta o apropiere profundă de partenerii lor, datorită tranzitului lui Saturn, care aduce stabilitate și maturitate. Pentru mulți Raci, momentul este perfect pentru oficializarea relațiilor și întemeierea unei familii.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Perfecționiștii Fecioare își vor clarifica direcțiile sentimentale și vor face pași importanți spre consolidarea relațiilor. Logodna sau căsătoria sunt pe lista priorităților în acest an, în special datorită alinierii planetelor în favoarea lor.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Deși orientați adesea spre carieră, Capricornii vor simți o schimbare în viața personală, iar lunile următoare îi vor îndemna să caute stabilitatea emoțională. Acești nativi vor fi gata să-și construiască un viitor solid alături de persoana iubită.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Romanticii visători, Peștii, vor fi favorizați de Jupiter în casa relațiilor. Mulți dintre ei vor simți că au găsit persoana potrivită și vor fi pregătiți să facă pasul către căsătorie, având parte de surprize plăcute în lunile următoare.

În concluzie, Taurii, Racii, Fecioarele, Capricornii și Peștii vor avea parte de un an plin de iubire și de momente importante pe plan relațional. Astrele le oferă suportul necesar pentru a-și consolida relațiile și pentru a trăi o adevărată poveste de dragoste, potrivit a1.ro.

×