x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Laborator de teste VIDEO - Un nou robot care se mișcă precum un cățel, prezentat într-un scurt filmuleț de Boston Dynamics

VIDEO - Un nou robot care se mișcă precum un cățel, prezentat într-un scurt filmuleț de Boston Dynamics

14 Noi 2017   •   17:08
VIDEO - Un nou robot care se mișcă precum un cățel, prezentat într-un scurt filmuleț de Boston Dynamics

Mișcările robotului par a fi cele ale unui cățel vesel și curios însă destinația acestuia nu este încă prea clar.

Compania americană de robotică Boston Dynamics își prezintă într-un scurt filmuleț noua creație. Noul robot se mișcă mult mai bine decât variantele anterioare.

Scurtul filmuleț se termină cu mesajul ”va sosi în curând” însă nu se știe dacă se referă la o varianta mai lungă a video-ului sau că robotul va ajunge în magazine.

Compania Boston Dynamics, care a fost în proprietate Google prin Alphabet Inc. , a fost vândută unei companii japoneze de telecom, SoftBank,  la începutul acestui an. 

În luna februarie Boston Dynamics l-a prezentat pe Handle, un alt robot care poate fi utilizat la mutarea cutiilor, de pildă.

Dezvoltarea unui robotului umanoid Atlas de către companie a dat deja fiori celor care sunt deja foarte neliniștiți de faptul că aceste mașini devin mai buni ca oamenii la îndeplinirea diverselor sarcini. 

Un studiu efectuat de Universitățile Oxford și Yale, care se bazează pe răspunsurile a mai mult de 300 de experți în Inteligența Artificială, spune că roboții vor putea prelua toate sarcinile oamenilor până în anul 2053.

 

×