x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă De vorbă cu John Lennon

De vorbă cu John Lennon

de Radu Popa    |    21 Mar 2008   •   00:00

Fostul membru al legendarei trupe “Beatles” s-a numărat printre cei mai talentaţi muzicieni contemporani. Dar el a decedat prematur, căzând victimă unui atentat.

La 24 aprilie, mediumuri îl vor contacta pe muzician

 

Fostul membru al legendarei trupe “Beatles” s-a numărat printre cei mai talentaţi muzicieni contemporani. Dar el a decedat prematur, căzând victimă unui atentat. La data de 8 decembrie 1980, Lennon a fost ucis de un fan nebun în faţa apartamentului său din New York. Specialiştii în spiritism speră ca luna viitoare să poată “comunica” direct cu cel considerat un geniu al muzicii. Mediumurile vor călători în diverse locuri care s-au dovedit importante în existenţa lui John. Ei vor apela la însuşirile lor ieşite din comun pentru a-l contacta pe muzician, pentru prima dată după tragicul său deces. Tentativele de a intra în legătură cu spiritul lui Lennon se vor desfăşura simultan în apropierea Clădirii Dakota din New York, lângă sediul Casei de Discuri “Capitol” din Los Angeles şi în oraşul Indian în care John s-a retras pentru a se putea reculege şi a medita în linişte.

 

MUNCĂ ASIDUĂ. În India, un medium crede că-l va putea contacta pe Lennon şi va primi de la el note muzicale şi texte pentru o serie de  melodii. În cazul în care “contactul” mediumului cu John va putea fi stabilit, însemnările celui dintâi vor fi transportate cu avionul la Los Angeles, unde un compozitor va aranja notele şi cuvintele pentru a compune un nou cântec. Mediumul din New York nu va vizita doar Clădirea Dakota, ci şi Memorialul Strawberry Fields din Central Park, sperând ca astfel să poată comunica spiritual cu John. Neobişnuita ma­nifestare va culmina cu adunarea mediumurilor, colegilor şi persoanelor de încredere ale lui Lennon în jurul unei mese de spiritism pentru a realiza un contact de 30 minute cu John. Camere de luat vederi în infraroşu vor funcţiona în încăperea respectivă pe toată durata şedinţei pentru a înregistra orice prezenţă fizică sau spirituală străină. În timpul manifestării, muzicieni profesionişti şi persoane care au lucrat îndeaproape cu John Lennon vor verifica stabilirea oricărui posibil contact cu acesta.

 

News

 

Olivia, bântuită de iubit. Olivia Newton John îşi vinde reşedinţa din Malibu după o “convieţuire” de 18 luni cu stafia iubitului. Sfâşiată de durere, cunoscuta interpretă de muzică pop şi actriţă de film a decis să înstrăineze proprietatea, susţinând că aceasta este bântuită. Vedeta a mărturisit că a luat această hotărâre după ce, timp de un an şi jumătate, a locuit “sub acelaşi acoperiş” cu fantoma prietenului său. Olivia a cumpărat reşedinţa situată pe coasta Californiei în urmă cu trei ani pentru suma de 6,8 milioane de dolari şi intenţiona să locuiască acolo împreună cu iubitul său, Patrik McDermott. Artista australiană, care împlineşte 60 de ani în 2008, a manifestat un interes deosebit pentru imobilul construit în stil mediteranean. Dar, după numai 10 luni, Olivia a fost de-a dreptul devastată după ce Patrick, pe care îl cunoştea de nouă ani, a dispărut în mod straniu în timpul unei partide nocturne de pescuit. Ulterior, în timp ce artista se de­pla­sa prin diferite încăperi din ca­să i se părea că spiritul iubitului său o însoţea. Şi, nu depuţine ori, Newton John a auzit în inte­rio­rul locuinţei zgomote stranii, de provenienţă necunoscută, care i-au întărit convingerea că Patrick “se plimba” prin casă.

×
Subiecte în articol: lennon john mistere ştiinţă