x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Apple lansează watchOS 11, care detectează apneea în somn. Pentru ce variante de ceasuri este disponibilă

Apple lansează watchOS 11, care detectează apneea în somn. Pentru ce variante de ceasuri este disponibilă

de Redacția Jurnalul    |    16 Sep 2024   •   23:45
Apple lansează watchOS 11, care detectează apneea în somn. Pentru ce variante de ceasuri este disponibilă
Sursa foto: Apple.com/Una dintre cele mai așteptate funcții este detectarea apneei în somn

Apple lansează watchOS 11, cu funcții precum detectarea apneei în somn, aplicația Vitals, dar și multe altele.

Apple a lansat watchOS 11, actualizarea firească pentru Apple Watch, care aduce îmbunătățiri semnificative, inclusiv aplicația Vitals, detectarea apneei în somn și îmbunătățiri la nivel de widgeturi, informează Engadged.

Una dintre cele mai așteptate funcții este detectarea apneei în somn, disponibilă pentru Apple Watch Seria 10, Seria 9 și Ultra 2.

Aceasta monitorizează întreruperile respirației în timpul somnului și trimite alerte utilizatorului, funcție aprobată recent de Administrația pentru Alimente și Medicamente.

Similar unei funcții ce a fost prezentată de Samsung în Galaxy Watch 7, aceasta îmbunătățește monitorizarea sănătății prin Apple Watch.

Sistemul de operare watchOS 11 beneficiază și de aplicația Vitals, care centralizează datele de sănătate ale utilizatorului.

Aplicația monitorizează variațiile în ceea ce privește funcțiile vitale pe timpul nopții și emite avertizări dacă acestea ies din limitele obișnuite, fiind utilă pentru detectarea unor posibile probleme de sănătate.

În plus, noua funcție Training Load măsoară intensitatea antrenamentelor pe parcursul a 28 de zile și îi ajută pe utilizatori să își monitorizeze efortul depus.

Sistemul vine, de asemenea, cu funcții noi pentru Smart Stack și Check In.

(sursa: Mediafax)

×