x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Apple lansează noile Mac-uri

Apple lansează noile Mac-uri

de Redacția Jurnalul    |    25 Oct 2024   •   01:00
Apple lansează noile Mac-uri
Sursa foto: Hepta

Apple va începe o „săptămână a anunțurilor” începând de luni, 28 octombrie, care va include, cel mai probabil, prezentarea noilor modele de Mac, scrie Engadget.

Greg Joswiak, vicepreședinte de marketing global al companiei, a sugerat această posibilitate într-o postare pe X, îndemnând utilizatorii să-și „noteze în calendar”.

Se estimează că Apple va prezenta noi desktop-uri și MacBook-uri echipate cu chipset-uri M4, la un an după lansarea primelor laptopuri cu procesor M3. Chipset-ul M4 a fost introdus anterior într-un iPad Pro, însă compania nu a actualizat încă modelele de Mac cu această tehnologie.

Existau zvonuri despre lansarea unor iMac-uri M4, MacBook Pro de 14 și 16 inci și un Mac mini reproiectat până la începutul anului 2025, iar acum pare că Apple va face acest lucru înainte de sezonul sărbătorilor.

Pe lângă noile produse hardware, Apple va lansa luni actualizări de firmware pentru iPhone, iPad și Mac, dându-le utilizatorilor prima ocazie de a experimenta funcțiile Apple Intelligence. Mai mult, compania a lansat recent cel mai nou model de iPad Mini.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: macbook apple