x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ce oferă primul “super-smartphone românesc”, la preţul de 1500 lei

Ce oferă primul “super-smartphone românesc”, la preţul de 1500 lei

de Alexandru Radescu    |    01 Apr 2014   •   16:01
 Ce oferă primul “super-smartphone românesc”, la preţul de 1500 lei

Evolio a prezentat super-smartphone-ul X6, unul dintre cele mai puternice terminale de pe piaţa din România. Bazat pe un procesor octa-core (opt nuclee şi o frecvenţă de 1,7 GHz), memorie RAM 2GB şi ecran de 5,5 inci, modelul X6 este Dual SIM, are încorporată tehnologia NFC, precum şi suita de securitate Norton Mobile Security (protejează telefonul şi datele în caz de furt, alături de protecţia antivirus). Dacă pierzi terminalul, NMS îţi permite, prin internet, să îl localizezi, să îl blochezi, să ştergi datele de pe el sau să declanşezi o alarmă.

Ecranul de 13,9cm are o rezoluţie de 1920x1080 pixeli, cu o densitate de 401 pixeli ppi şi oferă vizibilitate din unghiuri de până la 178 de grade. Nu lipseşte nici protecţia Gorilla Glass, care îl face rezistent la zgârieturi.

Camera principală are o rezoluţie de 13 MP, dispune de blitz şi funcţii precum detectarea zâmbetului, fotografiere din unghiuri multiple şi realizarea de imagini panoramice. Camera secundară (frontală) este de 8 MP.

Bateria este de 3150 aAh, sistemul de operare rulat este Android 4.2 Jelly Bean, memoria internă de 16GB (plus card microSD). Terminalul cântăreşte 180 grame.

La precomenzi (pe www.evolioshop.com), X6 poate fi achiziţionat la preţul de 1200 lei. Lansarea comercială va avea loc în a doua parte a lunii aprilie.



×
Subiecte în articol: evolio x6 smartphone romanesc